Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάποιος καλός moderator διόρθωσε τον τίτλο στην αγγελία που είχα βάλει. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε moderator μου,να είστε καλά! :o:o:o

Δημοσ.
1226512195865zb0.jpg

bbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Μπουλούκο,δώσε μου,plz,μιά απόδοση σε απλά Ελληνικά,να ξέρω αν πρέπει να σε αναθεματίσω ή να σε παραδεχτώ.

Thnkz.;)

• Members
Δημοσ.
Για να μην ανοιγω ξεχωριστο τοπικ στο σεξιον του κινηματογραφου, μηπως εχει καποιος ελληνικους υποτιτλους απο τη σειρα "the wire" για πρωτη και δευτερη σαιζον? Ή εστω καποια λινκ για να τους βρω?

Έχεις p.m. - και με την ευκαιρία, η σειρά είναι κορυφαία - μαζί με το Dexter νομίζω πως είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση

Δημοσ.

o_magazatoras , άσε να ξεχάσουμε....τί το quoteάρεις....

Σε γενικές γραμμές, δεν "χρειάζεσαι" μετάφραση, αν νιώθεις κάτι κοιτάζοντας τη φωτογραφία. Μια μετάφραση είναι απλά οι 1000 λέξεις.

Δημοσ.
o_magazatoras , άσε να ξεχάσουμε....τί το quoteάρεις....

Σε γενικές γραμμές, δεν "χρειάζεσαι" μετάφραση, αν νιώθεις κάτι κοιτάζοντας τη φωτογραφία. Μια μετάφραση είναι απλά οι 1000 λέξεις.

Πιστεύω ότι η εικόνα αποδίδεται σε σχέση με τα βιώματα του καθενός μας,αλλά θα ήθελα και την "αντικειμενική" άποψη του γραπτού λόγου.

Δημοσ.
ρε σεις, η πορτα της ντουλαπας μου τριζει, αν τη λαδωσω με λιγο ελαιολαδο με μια μπατονετα θα γινει δουλεια?

Αν τρίζει ο μεντεσές και όχι το ξύλο, ναι.

Δημοσ.
ρε σεις, η πορτα της ντουλαπας μου τριζει, αν τη λαδωσω με λιγο ελαιολαδο με μια μπατονετα θα γινει δουλεια?

Το σαπουνι για τα πιατα θα διαρκεσει περισσοτερο... Τουλαχιστον στη δικη μου πορτα ειχε καλυτερα αποτελεσματα.

Δημοσ.
Το σαπουνι για τα πιατα θα διαρκεσει περισσοτερο... Τουλαχιστον στη δικη μου πορτα ειχε καλυτερα αποτελεσματα.

??? σαπουνι????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...