jakegate7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Κάποιος καλός moderator διόρθωσε τον τίτλο στην αγγελία που είχα βάλει. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε moderator μου,να είστε καλά! :o:o
o_magazatoras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 bbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Μπουλούκο,δώσε μου,plz,μιά απόδοση σε απλά Ελληνικά,να ξέρω αν πρέπει να σε αναθεματίσω ή να σε παραδεχτώ. Thnkz.
Members gsarig Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Για να μην ανοιγω ξεχωριστο τοπικ στο σεξιον του κινηματογραφου, μηπως εχει καποιος ελληνικους υποτιτλους απο τη σειρα "the wire" για πρωτη και δευτερη σαιζον? Ή εστω καποια λινκ για να τους βρω? Έχεις p.m. - και με την ευκαιρία, η σειρά είναι κορυφαία - μαζί με το Dexter νομίζω πως είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση
washcloud Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 o_magazatoras , άσε να ξεχάσουμε....τί το quoteάρεις.... Σε γενικές γραμμές, δεν "χρειάζεσαι" μετάφραση, αν νιώθεις κάτι κοιτάζοντας τη φωτογραφία. Μια μετάφραση είναι απλά οι 1000 λέξεις.
o_magazatoras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 o_magazatoras , άσε να ξεχάσουμε....τί το quoteάρεις.... Σε γενικές γραμμές, δεν "χρειάζεσαι" μετάφραση, αν νιώθεις κάτι κοιτάζοντας τη φωτογραφία. Μια μετάφραση είναι απλά οι 1000 λέξεις. Πιστεύω ότι η εικόνα αποδίδεται σε σχέση με τα βιώματα του καθενός μας,αλλά θα ήθελα και την "αντικειμενική" άποψη του γραπτού λόγου.
pixies451 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ρε σεις, η πορτα της ντουλαπας μου τριζει, αν τη λαδωσω με λιγο ελαιολαδο με μια μπατονετα θα γινει δουλεια?
thanocaster Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ρε σεις, η πορτα της ντουλαπας μου τριζει, αν τη λαδωσω με λιγο ελαιολαδο με μια μπατονετα θα γινει δουλεια? Αν τρίζει ο μεντεσές και όχι το ξύλο, ναι.
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 How to Tell if Your Cat is Plotting to Kill You
red7genius Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 How to Tell if Your Cat is Plotting to Kill You Εστιασε στο φορεματακι.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ρε σεις, η πορτα της ντουλαπας μου τριζει, αν τη λαδωσω με λιγο ελαιολαδο με μια μπατονετα θα γινει δουλεια? Το σαπουνι για τα πιατα θα διαρκεσει περισσοτερο... Τουλαχιστον στη δικη μου πορτα ειχε καλυτερα αποτελεσματα.
teo64x Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 How to Tell if Your Cat is Plotting to Kill You Αυτό είναι συνέχεια ενός άλλου θέματος που είχαμε θίξει σε παλαιότερο thread (νομίζω ο Toufas το είχε πει) ότι ο σκύλος σου τον πρώτο χρόνο μέχρι να γνωριστείτε θέλει να σου τον ρίξει;
pixies451 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Το σαπουνι για τα πιατα θα διαρκεσει περισσοτερο... Τουλαχιστον στη δικη μου πορτα ειχε καλυτερα αποτελεσματα. ??? σαπουνι????
Chrisxxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ??? σαπουνι???? Eχμ, απορρυπαντικό πιάτων palmolive, fairy κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.