Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αλεξζζίκα η κουβέντα για καλαμάκια με γαργαλάει... Έχω ένα κόλλημα :-)

Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι το πρώτο μου ποστ από το λινουξάκι μου! Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό! Ο ρούτες σου ελειτούργησεν, Αλεξζζζζίκα πουλόπονμ!

Δημοσ.
βγαλτε τον poscaman απο ενα κοινωνικο ζητημα.

αυριο εχω γενεθλια (ευχαριστω).ομως αυριο μια κολητη της κοπελιας μου εχει κανονισει απο καιρο να βγαλει την παρεα σε μπουζουκια για την γιορτη της.θα ειμαστε 8 ατομα,εγω θα γνωριζω τα 3.Μιλησα με την κοπελα της προτεινα να μοιραστουμε το κερασμα.δεν ηθελε με τπτ,γιατι λεει θα τα βαλει το αγορι της για δωρο.

και λεω εγω τωρα.θα σκασω σε παρεα,ανημερα γενεθλιων,και δεν θα κερασω;τπτ;;;τι προτεινετε;

Ευκολο.

Αφηνεις, κερναει ο τυπας και εκει, γυρω στις 3 που εχουν αρχισει και αδειαζουν τα μπουκαλια, παιρνεις αλλη μια γυρα απο τα ιδια και φευγετε το πρωι πανω σε φορειο.

Υπαρχουν καλυτερα γενεθλια?

Δημοσ.

Τα δίνει τελικά δωρεάν για download το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο: http://www.pi-schools.gr/lessons.

Το ειχα υποψιν μου το λινκ αλλα δεν εδινε το λυσαριο. Και απο οτι βλεπω ουτε τωρα το δινει.....

Μπορεις να δωσεις ακριβες λινκ γιατι δεν το βρισκω.:rolleyes:

Δεν ξέρω αν δικαιούται ο οποιοσδήποτε και hard copy όμως, λίγο χλωμό το κόβω.

Πριν 1 χρονο ειχε παει ενας 27χρονος φιλος μου που ηθελε να δωσει εξετασεις και ηθελε τα βιβλια της 3ης λυκειου για τεχνολογικη κατευθυνση αλλα και τα Μαθηματικα και Φυσικη της 2ας λυκειου, και του ειπαν χωρις να προβαλουν καμια αντιρρηση οτι δεν εχουν τα βιβλια τωρα, αλλα να δωσει το ονοματεπωνυμο του και να περασει την αλλη εβδομαδα για να τα δωσουνε. Οπερ και εγενετο.

Επισης οπως ειπα, ξερω οτι ο καθενας δικαιουται ο,τι βιβλια θελει.

Εδώ θέλουν να εφαρμόσουν την υποχρεωτική επιστροφή των βιβλίων από τους μαθητές στο τέλος του σχολικού έτους...

:fear::shock::shock:

Αν το κανουν αυτο θα αρχισω να κανω και να υποκινω και αλλους να κανουν καταληψεις στα σχολεια παρολο που εχω φυγει εδω και χρονια απο τα σχολεια.

Δημοσ.

Xρόνια Πολλα!!!

Μιλησα με την κοπελα της προτεινα να μοιραστουμε το κερασμα.δεν ηθελε με τπτ,γιατι λεει θα τα βαλει το αγορι της για δωρο.

Τον βρήκε τον μα..κα της :-D Πάντως πολυ large η κοπελια :-D

Δημοσ.

ευχαριστω για τις ευχες και τις απαντησεις.εγω παντως δωρο στην κοπελα μου μπουζουκια δεν θα εκανα με τιποτα ομως

Δημοσ.

Όχι, λυσάρι δεν υπάρχει online και δεν ξέρω καν αν υπάρχει γενικότερα από το Π.Ι. Αν το βιβλίο του καθηγητή έχει και το ρόλο λυσαρίου, είναι λογικό νομίζω να μην είναι δημόσια προσβάσιμο. Ίσως διατίθεται και τέτοιο υλικό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο σε όσους έχουν account καθηγητή. Έχουμε εκπαιδευτικούς στο forum (π.χ. alkisg), αν κάποιος πάρει χαμπάρι την κουβέντα και θέλει, ας μας ενημερώσει σχετικά παρακαλώ.

• Moderators
Δημοσ.
Όχι, λυσάρι δεν υπάρχει online και δεν ξέρω καν αν υπάρχει γενικότερα από το Π.Ι. Αν το βιβλίο του καθηγητή έχει και το ρόλο λυσαρίου, είναι λογικό νομίζω να μην είναι δημόσια προσβάσιμο. Ίσως διατίθεται και τέτοιο υλικό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο σε όσους έχουν account καθηγητή. Έχουμε εκπαιδευτικούς στο forum, αν κάποιος πάρει χαμπάρι την κουβέντα και θέλει, ας μας ενημερώσει σχετικά παρακαλώ.

Parsi τα λυσαρια τα μοιραζουν δωρεαν σε ολους τους μαθητες, δεν το βρισκω λογικο να μην ειναι διαθεσιμα δημοσια.

By the way με τον Phenom τι εκανες?

Και τι βλεπω, ο Ποσκαμαν γιορταζει? :P (δε διαβασα πιο πισω σελιδες).

Δημοσ.
Κερνάς τα ποτά πριν (και την μπουγάτσα μετά)

Σωστός ο Αλέκος. Κ άμα εκεί δεν έχει μπουγάτσα εδώ έχει τον Κιρκορ (ζαχαροπλαστείο, μπουγατσαδερί! :Ρ)

poscaman Πολύχρονος κ ευτυχισμένος. :)

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και από μένα στο Δημήτρη. Ίδια μέρα είμαστε ρε κουφαλίτσα Πατρινέ; ;)

Parsi τα λυσαρια τα μοιραζουν δωρεαν σε ολους τους μαθητες, δεν το βρισκω λογικο να μην ειναι διαθεσιμα δημοσια.

Μοιράζουν λυσάρια; Από πότε; Απ' όσο θυμάμαι εγώ από τα σχολικά μου χρόνια, αν ήθελες λυσάρι έπρεπε να τα σκάσεις και να αγοράσεις. Και δεν ήταν επίσημες εκδόσεις του Π.Ι./ΟΕΔΒ, αλλά από 3rd party εκδοτικούς οίκους.

By the way με τον Phenom τι εκανες?

Μου ακύρωσαν μία παραγγελία λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας, έβαλα μία αγγελία εδώ στο φόρουμ και γενικά περιμένω. Τα 'χω πάρει λίγο με τις μαλακίες που παίζουν με τις τιμές...

• Moderators
Δημοσ.

Ο ΟΕΔΒ, στη τριτη λυκειου, απ οσο ξερω (ε περσυ πηγα :P ), μοιραζει λυσεις (διεξοδικες, οχι μονο την απαντηση), δωρεαν σε ολους.

Τουλαχιστον στα μαθηματα: Φυσικη Κατ, Μαθηματικα Κατ, Μαθηματικα Γεν.

Αν οχι, τοτε πως βρεθηκα εγω με αυτα τα λυσαρια στα χερια? :P

Και επιμενω οτι απο καποιο βιβλιοπωλειο ή ακομα και απο βιβλιοθηκη κανενος σχολειου κτλ αν εχει περισσεψει κανενα, μπορει να βρει απο τσαμπα εως πολυ φθηνα.

Οσο για τις τιμες, κι εγω τα χω παρει ασχημα. Ευτυχως που δε θελω να αναβαθμισω τιποτα γιατι... γκρρρρ :mad:

Edit: ΟΕΔΒ, λαθος :P

Δημοσ.

Χρόνια πολλά παίδες!!! Από κρασιά είμαι, σας αγαπάω διπλά...

poscaman, εντάξει, μπορείς μάλλον να κανονίσεις και κάτι μια-δυο μέρες μετά με πιο δικιά σου παρέα (φαντάζομαι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...