afentiko7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 και λεω εγω τωρα.θα σκασω σε παρεα,ανημερα γενεθλιων,και δεν θα κερασω;τπτ;;;τι προτεινετε; Κωλόφαρδε. Κέρασε τους διπλό καπετάνιο, ειδικά σε όσους δεν πίνουν και πρηξ τους να το πιουν. Δε θα σε ξαναενοχλήσουν μετά.
klainmaingr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ΠΕΘΑΝΑ!!! ΤΕΛΟΣ!!!!! ΤΙ ΡΟΖ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΕΙΕΣ!!! Spider drawing mail & Wolf shirt emmit pure AWESOMENESS! Πω ντάξει.. Ρόμπα.. χτυπιέμαι μόνος μου στα γέλια.. και αν το δείξω και σε κανέναν άλλο δεν θα νοιώσει τη μοίρα του... Άτιμη ελιτιστική κοινωνία Ty toufas for making my day ;p
alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι το πρώτο μου ποστ από το λινουξάκι μου! Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό! Ο ρούτες σου ελειτούργησεν, Αλεξζζζζίκα πουλόπονμ! Πολύ χαίρομαι!!! Βοηθώ και εγώ την open source κοινωνία! Σεβάστηκα πάντως την επιθυμία σου για τις κάρτες. Το είδα... άψογος @poscaman... πολύχρωμος και εντοιχισμένος παλικάρι μου...
klainmaingr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Και για να ξεκινήσει καλά η μέρα... poscaman χρόνια πολλά To ίδιο και στον parsi που απο ότι κατάλαβα είναι κ αυτός εορτάζων σήμερα;
alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 θα αγνοήσω την δουλειά του κλαϊν... θα ρισκάρω να πω χρόνια πολλά στον παρσιφαλίδη και θα γελάσω δυνατά με το tag "άκυρο tag = ban -thanx"
adi32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ειδε κανεις το δελτιο του Αλτερ για τη σύλληψη Καρβελα? Ειχαν καλεσει τον Πασχαλη και τον Λεπα να πουν τη γνωμη τους Ο Πασχαλης ειπε οτι τα παιδια ηθελαν να σταματησουν αλλα πηγαν σε πιο φωτεινο μερος γιατι εκει φοβοντουσαν το σκοταδι Ο Λεπα ειπε οτι μπορει να ειχαν δυνατα τη μουσικη και δεν καταλαβαν οτι τους κυνηγουσαν Αλλωστε ο Καρβελας ειναι σαν μικρο παιδακι αγνο επρεπε να δουν οτι ειναι αυτος και να μην κανουν τοση φασαρια Τι αλλες μαλακιες θα ακουσουμεεεεεεεεεεεεεε??????
klainmaingr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Θεωρώ οτι τα tags μπαίνουν για να χαρακτηρίσουν το περιεχόμενο του εκάστοτε θέματος.. Αν το ρόζ δεν είναι χαρακτηριστικό αυτού.. τι να πώ ;p (προς άκυρα tags = ban -thanx)
poscaman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ παιδια.τις ευχες στους αγαπητο (σλουρπ,σλουρπ) και τρισμεγιστο (σλουρπ,σλουρπ) φωτεινο αστερα στο πανθεο των moderators... (σφουγγαριστραααααα)
soturin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Re:Re:Re: Who's cellphone is this? Dear alexzzz, we are terribly sorry for the inconvenience we've caused you and we would be glad to fix the matter for you. First of all, we attach your regular phone's drawing so that you can proudly call your friends in public In order to avoid any further kazoura from your symforoumites, we also attach a device that will help in the destruction of your current cellphone and any pink evidence, i'm sure you'll like it, Best Regards, Jane Gilles την φαγαμε την jane gilles:p
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 soturin πες 1 αριθμό από το 1 ως το 49 ποιος ξέρει... πες έναν αριθμό από το 1 ως το 49 και από το 1 ως το 20 [...]axaxouxas πες έναν αριθμό από το 1 ως το 20 [...]πεσ έναν αριθμό από το 1 ως το 49 πριν εξαφανιστείς πάλι Τα κέρδη θα τα μοιραστούμε όλοι μαζί; edit: OK βαρέθηκα.
Houston Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 αμα μου πεις και συ εναν αριθμό από το 1 ως το 45 θα πάρεις διπλό μερίδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.