Chrisxxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δώσε 60 λεπτά στον klainmain και θα αναθεωρήσεις. Από το στόμα μου το πήρες. :lol: Έπεσε στην παγίδα ο Αλέκος... :devil:
alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ευτυχώς τον κάνει όπου να'ναι διευθυντή η adobe και θα γλυτώσουμε
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ωραίο το mac. Τώρα σου λείπει να πάρεις μια καλή ψηφιακή γιατί οι φωτογραφίες σα να είχαν κάπως χαμηλή ποιότητα. Έκπληξη. Δεν έχει ροζ.
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Indeed Και πάρτε και ένα ωραίο τραγουδάκι... Αυτό το καταραμένο το jools έχει ΠΑΝΤΑ τις καλύτερες εκτελέσεις.. (και απο winehouse) (τώρα πρόσεξα οτι μπήκε yt tab στον επεξεργαστή ) jools holland τον λενε τον ανθρωπο
alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ωραίο το mac. Τώρα σου λείπει να πάρεις μια καλή ψηφιακή γιατί οι φωτογραφίες σα να είχαν κάπως χαμηλή ποιότητα. Ναι, από κινητό είναι... βαριόμουν να βγάλω την φωτογραφική
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 jools holland τον λενε τον ανθρωπο Τι έγινες εσύ; Σαν πολλά posts σε "ανθρώπινες" ώρες να κάνεις. Θυμάμαι κάτι παράπονα για τρελές υπερωρίες. Χαλάρωσαν τα πράγματα; Ναι, από κινητό είναι... βαριόμουν να βγάλω την φωτογραφική Το φαντάστηκα αλλά αρχικά σκέφτηκα πως ήταν μια καλή ευκαιρία για να πάρει λίγο χρώμα το post μου. Μετά θυμήθηκα ότι έρχεται Σ/Κ, ένιωσα καλύτερα και είπα να συγκρατηθώ.
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Τι έγινες εσύ; Σαν πολλά posts σε "ανθρώπινες" ώρες να κάνεις. Θυμάμαι κάτι παράπονα για τρελές υπερωρίες. Χαλάρωσαν τα πράγματα; Το φαντάστηκα αλλά αρχικά σκέφτηκα πως ήταν μια καλή ευκαιρία για να πάρει λίγο χρώμα το post μου. Μετά θυμήθηκα ότι έρχεται Σ/Κ, ένιωσα καλύτερα και είπα να συγκρατηθώ. κυριλε τωρα. γαμω τα μαγαζια, 9ωρα χ 5 μερες, φυσιολογικα ολα. λιιιιγο ξυπνημα πρωι καποιες μερες (δηλαδη 6 πρεπει να ειμαι εκει, αλλα 3 φευγω) αλλα ειναι τελεια ολα τα αλλα. τωρα παω για αναθεωρηση μισθου, μεσοβδομαδα ισως παω σε 6.80 την ωρα. (ειμαι 5.73 θα παω 6 οπως και να χει, αλλα ισως παω στο πιο καλο)
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ήρθε και το νέο macbook... άντε να δούμε τι λέει. Είναι το ίδιο με το δικό σου PC που δεν κολλούσε ποτέ ανεξήγητα και όλα γίνονταν πανεύκολα. Δε θα καταλάβεις διαφορά. Χαχα, έδωσες τζάμπα λεφτά και το μόνο που γλίτωσες ήταν antivirus, format, defrag και κάτι άλλες λεπτομέρειες! Thanks!... όμορφο το άτιμο... όμορφο Ουφ... Apple fanboys! Πάτε και τα σκάτε για να κάνετε φιγούρα. Κορόιδα. _______ By the way, εμένα μ' ενοχλεί που στον ορθογραφικό έλεγχο δεν αντιλαμβάνεται ότι πρώτα μπαίνει ο τόνος (ορατά, όχι στη φαντασία σου) και μετά το φωνήεν, με συνέπεια κάθε φορά που βάζεις τόνο να σου υπογραμμίζει τη λέξη (μέχρι τον τόνο) ως λάθος. Βέβαια όταν ολοκληρώσεις τη λέξη, μετά από λίγο καταλαβαίνει το λάθος του, αλλά είναι κάπως εκνευριστικό γιατί καμιά φορά έχεις κάνει πράγματι λάθος και το έχεις αγνοήσει γιατί νομίζεις ότι η κόκκινη γραμμή είναι λόγω του bug και μετά πρέπει να γυρίσεις πίσω κτλ κτλ. Έχει βρει κανείς λύση γι' αυτό το πρόβλημα;
alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Είναι το ίδιο με το δικό σου PC που δεν κολλούσε ποτέ ανεξήγητα και όλα γίνονταν πανεύκολα. Δε θα καταλάβεις διαφορά. Χαχα, έδωσες τζάμπα λεφτά και το μόνο που γλίτωσες ήταν antivirus, format, defrag και κάτι άλλες λεπτομέρειες! καλός τον... και σε περίμενα. Σε θυμήθηκα τις πρώτες 2 ώρες με το νέο μου mac... πρώτον γιατί μετά από update μου ζήτησε σώνει και ντε reset (αλλιώς δεν μου άνοιγε τα settings) και δεύτερων γιατί μου κράσαρε 2 συνεχόμενες φορές ο firefox που στα windows έχει να μου κρασάρει πολύ καιρό. Και δεν έκανα τίποτα απολύτως ακόμα, έτσι; Downloading μόνο... τσιχλίτσα;;; Ουφ... Apple fanboys! Πάτε και τα σκάτε για να κάνετε φιγούρα. Κορόιδα. Όλα και όλα... από έξω είναι πανέμορφο...
pappous_soulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Και ξέρεις τι λένε για Apple users...
alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Εδώ και 50 σελίδες μου κοπανάνε ροζ φωτογραφίες, στο mac χρήστης θα κολλήσω;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 πρώτον γιατί μετά από update μου ζήτησε σώνει και ντε reset (αλλιώς δεν μου άνοιγε τα settings) Μα τι λες τώρα; Σου έλεγε κάθε 5 λεπτά να κάνεις επανεκκίνηση; Μας δουλεύεις; Το ότι δε σου άνοιγε τα settings είναι για το δικό σου καλό προφανώς. Αχάριστε. Επίσης δε βλέπω να εκτίμησες το γεγονός ότι ΠΡΟΤΟΥ κάνεις τα updates σε ενημέρωσε ότι θα χρειαστείς restart και όχι μετά (ή με την ασαφή windowsική προειδοποίηση "μπορεί και να χρειαστείς restart, ποτέ δεν ξέρεις"). και δεύτερων γιατί μου κράσαρε 2 συνεχόμενες φορές ο firefox που στα windows έχει να μου κρασάρει πολύ καιρό. Είσαι όμως ένας ψευταράς. Δε σε πιστεύω με τίποτα. Και έτσι να 'ναι πάντως, αυτό είναι πρόβλημα του Firefox, όχι του Mac. Γιατί άλλωστε αν συνέβαινε αυτό, θα είχαν το ίδιο πρόβλημα όλοι οι χρήστες των Mac. Δεν είσαι πια μόνος σου. Το μηχάνημά σου έχει την ίδια συμπεριφορά με όλων των υπόλοιπων. Δεν υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες για να λες "εμένα μου κολλάει". Εκτός αν έβαλες τα add-ons των windows και περίμενες να δουλέψουν.
alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μα τι λες τώρα; Σου έλεγε κάθε 5 λεπτά να κάνεις επανεκκίνηση; Μας δουλεύεις; Το ότι δε σου άνοιγε τα settings είναι για το δικό σου καλό προφανώς. Αχάριστε. Είσαι όμως ένας ψευταράς. Δε σε πιστεύω με τίποτα. Εκτός αν έβαλες τα add-ons των windows και περίμενες να δουλέψουν. Και έτσι να 'ναι πάντως, αυτό είναι πρόβλημα του Firefox, όχι του Mac. Ξέρω... ξέρω... οι άλλοι φταίνε... Πάντως μετά από ένα 8ώρο πάνω από το macbook έπρεπε να κάτσω και λίγο στο pc! Θέλω δουλειά ακόμα και τσατίζομαι που δεν μπορώ να δουλέψω άνετα. edit: ευτυχώς το evernote (βλέπε υπογραφή) υπάρχει και για win και για mac (και για iphone αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα)... με έσωσε!
washcloud Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ...τί γίνετ' εδώ ωρέ ; why did u trash δε ροζ topic ? ! ...γιαααααα συνέρθετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.