YiN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω πολυ! Θα κανω ερευνα για φυσιολογικα κλιματιστικα τοτες :Ρ
masterg888 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ευχαριστω πολυ! Θα κανω ερευνα για φυσιολογικα κλιματιστικα τοτες :Ρ -ΓΙΑ να μαθαίνουμε τα λεγόμενά toyotomi εχουνε 6 μοντελα που φτιαχνονται στην ιαπωνια. Oλα τα υπολοιπα μοντελα φτιαχνονται στη κινα απο 2 συγκεκριμενους κατασκευαστες. Το συγκεκριμενο φενεται και στα πλαγια της συσκευης που αναφερει made in PRC (peoples republic of china). Ειναι υπερτιμημένα και ο λογοσ ειναι οτι πληρωνουμε την διαφήμιση στη τηλεοραση που κανει ο ελληνασ εισαγωγεασ. Τα ιδια μηχανηματα κυκλοφορουνε στην ελλαδα και με τα ονοματα των κινεζων κατασκευαστων με σαφως φθηνοτερες τιμες . -Οπως και τα υπολοιπα ιαπωνεζικα φτια;χνονται στη μαγικη κινα εκτοσ κάποιων σειρών της mitsubishi. οχι οτι η κινα ειναι κακη αλλα να λέγονται τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι ---------- Προσθήκη στις 17:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:58 ---------- Σχετικά με το service, γνωρίζετε αν είναι υποχρεωτικό να το κάνεις κάθε χρόνο;;;...Αγόρασα ένα Mitsubishy πέρυσι και μου είπαν να κάνω service κάθε χρόνο αλλιώς δεν θα με καλύπτει η εγγύηση κλπ....Ωστόσο λέω να μην δώσω τζάμπα λεφτά γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό γίνεται για να τα οικονομάνε οι τεχνικοί..Πιστεύεται ότι είναι απαραίτητο για την σωστή λειτουργία του μηχανήματος ;;; ναι πρεπει να κανεις servis κατα αυτο το τροπο το κλιματιστικο σου ειναι καθαρο επομενως αναπνεεις καθαροτερο αερα , ποιο οικονομικο στη λειτουργεια του (οταν στο στοιχειο της εξωτερικησ και εσωτερικης μοναδας εχει γινει χημικοσ καθαρισμος η συναλλαγη θερμοτητας επιταχύνεται αρα εχεις καλυτερη αποδοση με μικροτερη καταναλωση ) , Το μονο ψεμα που μπορει να σου πει ο ψυκτικος ειναι οτι θελει συμληρωση ψυκτικου υγρου αυτο δεν ισχυει η δεν θα εχει καθολου υγρο αρα δεν θα δουολευει . αλλιως το υγρο δεν χανεται για τι εχεις να κάνεις με κλειστο κυκλωμα ---------- Προσθήκη στις 17:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:08 ---------- Τα mitsu χωριζονται σε 2 υπο-εταιριες , ας το πουμε. Το κεντρικο εργοστασιο ειναι στην Ιαπωνια και η εκταση του ειναι σαν μια κανονικη πολη(εχει κανονικα δρομους σπιτια κτλ). Οσο αναφορα για το εργοστασιο στην μαλαισιο δεν παιζει κανενα ρολο στην αξιοπιστια... Περνανε τρελους ελεγχους!!! Στο θεμα μας τωρα , εννοειται πως υπαρχουν και αλλες αξιοπιστες μαρκες. Δεν θελω να επεκταθω και να γινω κουραστικος γιατι ο σκοπος μου δεν ειναι να πισω τον φιλο μου να παρει mitsu. Απλα ηθελα να πω τι εχω δει και εχω ζησει και ο καθενας ας κρινει... Νομιζω οτι η mitsu οπως τα λες ειναι 2 εντελωσ διαφορετικα και ανταγωνισττικα εργοστασια μεταξυ τους. για να γινω ποιο συγκεκριμενος το ενα λεγεται mitsubishi heavy industries και το αλλο mistubishi electric απλα στην ελλαδα εχοιυνε κοινο αντιπρόσωπο ---------- Προσθήκη στις 17:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:14 ---------- καλημέρα παιδιά. αν ήθελα να πληρώσω χρήματα τογιοτόμι θα έπαιρνα. απλά δείτε επίπεδα θορύβου! κορυφή!ομωs επειδή δεν θέλω πάνω από 300 είδα στο πράκτικερ κάτι midea 9000btu στα 299 και inverter παρακαλώ! αλλα ψάχνω να βρω τα επίπεδα θορύβου και τίποτα. έχει αγοράσει κανεις το συγκεκριμένο να ξέρει ποσο θόρυβο κάνει? thanks αμε σα πλοιο 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια θελω δυο κλιματιστικα φθηνα ,για 14τετραγωνικα το πολυ ,τα no name με ενεργειακη κλαση α κανουν δουλεια ? Βρηκα απο ηλεκτρονικη fidji 9000 btu θερμαντικη αποδοση 9.500 . Επιπεδο θορυβου 34db . Λειτουργια ιονιστη . Ανεξαρτητη αφυγρανση . Ψυκτικο r410α,κλαση α στα 230 ε κ επισης τα carefour εχουν ατα 180ε κατι κινεζικα αλλα α κλαση κ αυτα αλλα με θορυβο στα 54 . Απο αυτα τι λετε αξιζουν για αγορα για μικρο χωρο απο 10-14 τετραγωνικα το πολυ? Ειναι για αμεση αγορα οποτε αν καποιος εχει καποιο παρομοιω απο αυτα ας μου πει,ευχαριστω. Σορρυ που το ανεβασα κ εδω απλα κ αυτο το θεμα μιλαει για κλιματιστικα κ παλι σορυ.
agent_smith Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια θελω δυο κλιματιστικα φθηνα ,για 14τετραγωνικα το πολυ ,τα no name με ενεργειακη κλαση α κανουν δουλεια ? Βρηκα απο ηλεκτρονικη fidji 9000 btu θερμαντικη αποδοση 9.500 . Επιπεδο θορυβου 34db . Λειτουργια ιονιστη . Ανεξαρτητη αφυγρανση . Ψυκτικο r410α,κλαση α στα 230 ε κ επισης τα carefour εχουν ατα 180ε κατι κινεζικα αλλα α κλαση κ αυτα αλλα με θορυβο στα 54 . Απο αυτα τι λετε αξιζουν για αγορα για μικρο χωρο απο 10-14 τετραγωνικα το πολυ? Ειναι για αμεση αγορα οποτε αν καποιος εχει καποιο παρομοιω απο αυτα ας μου πει,ευχαριστω. Σορρυ που το ανεβασα κ εδω απλα κ αυτο το θεμα μιλαει για κλιματιστικα κ παλι σορυ. Καταρχάς και τα 2 Κινέζικα είναι. Αφού δεν διαθέτεις χρήματα για κάτι ποιο αξιόπιστο κατά την γνώμη μου οτι και να πάρεις είναι στο ρίσκο να σου βγει καλό. Σαφώς δεν σημαίνει οτι δεν θα κάνουν δουλεία η ότι δεν έχουν after sales service. Κατα την γνώμη μου αν θες κάτι ποιο επώνυμο από τα φτηνά δες τα Haier, Midea και Gree.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε μου gree μου ειπαν οτι ειναι φτιιαγμενα απο κατασκευαστρια εταιρια απο πωλητη που μου το προτεινε σημερα δεν θυμαμαι το μοντελο ηταν 9000 α κλαση στα 270ε κ μου ειπε οτι εχει 3 (εσωτρερικο αν δεν κανω λαθος) κ 5(εξωτερικο) χρονια εγγυσησης εφοσον φυσικα εκανες τα αναγκαια σερβις καθε χρονο . Να το προτιμισω λες ειδικα απο του καρεφουρ? Να παρω ενα figi που φαινεται να εχει καλα χαρακτηριστικα κ ενα gree?
Fan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να αγοράσω ένα κλιμαστιστικο για υπνοδωμάτιο μέχρι 250 ευρώ περίπου. Έχετε να προτείνετε κάτι? Αυτό πώς σας φαίνετε? http://www.skroutz.gr/s/335173/General-Electric-GAIR-B09-IGELW-EGNLW.html
pournaras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να αγοράσω ένα κλιμαστιστικο για υπνοδωμάτιο μέχρι 250 ευρώ περίπου. Έχετε να προτείνετε κάτι? Αυτό πώς σας φαίνετε? http://www.skroutz.gr/s/335173/General-Electric-GAIR-B09-IGELW-EGNLW.html Για τα χρηματα του αρκετα καλο το κοβω. Βεβαια αν και λεει Α/Α παλι βλεπω σχετικα υψηλές καταναλωσεις (1000/1200 watt).
Fan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Για τα χρηματα του αρκετα καλο το κοβω. Βεβαια αν και λεει Α/Α παλι βλεπω σχετικα υψηλές καταναλωσεις (1000/1200 watt). Για ένα κλιματιστικό non inverter πόσα watt πρέπει να είναι για να έχει χαμηλή κατανάλωση?
pournaras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Για ένα κλιματιστικό non inverter πόσα watt πρέπει να είναι για να έχει χαμηλή κατανάλωση? Στο μονο που βρισκω αντιστοιχια σε watt ειναι στον κωτσοβολο, οπου το general εχει καταναλωση στα 1000-1200 watt ενω αλλα 2 της samsung της toyotomi ειναι στα 800watt
AKISHELLAS1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια καλησπερα , θελει η αδερφη μου αιρκοντισιον για 35-40Μ2 περιπου τα λεφτα που διαθετει ειναι απο 600ε ως 750ε το πολυ... Εχετε να προτεινεται κατι ? Toyotomi Akira GAN/GAG A180GVR ? LG S18AW ? Haier HSM-18HEA03/R2 ? Κατι midea - morris δεν τα κοιταζω ετσι?
Ntinaras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 http://www.skroutz.g...5JV-RX35JV.html δε ξερω πολλα περι αναλογιας τετραγωνικων και btu,αλλα απο μαρκα απ οσα εχω ακουσει και δοκιμασει ειναι μακραν τα καλυτερα τα daikin. οτι και να κανεις παρε Inverter και κλασης Α
AKISHELLAS1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Nαι οντως το εχω ακουσει κ εγω αλλωστε η τιμη τους τα λεει ολα!!! απλα ειναι 12αρι αυτο τωρα για τα συγκεκριμενα που εγραψα αν εχει καποιος εμπειρια...θα ειναι η γνωμη του ενδιαφερουσα .
AKISHELLAS1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 1) Excel ELM 18RG/R2 (DB) Inverter http://www.apothema.gr/Product/5-1-145-74157/Excel/ELM_18RG-R2__DB__Inverter.html 2)TOYOTOMI AKIRA GAN/GAG-A180GVR Inverter 18084/19970 Btu/h http://www.robax.gr/p.TOYOTOMI-AKIRA-GAN-GAG-A180GVR-Inverter-18084-19970-Btu-h-DORO-Kafetiera-Filtrou-SFC-828-1000W.451439.html για morris Η haier η midea να κοιταξω ? Τι να προσεξω ,ας μου πει καποιος μεχρι 750ε το πολυ .
gkoki Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Εγω παλι θα ελεγα να δωσεις μεγαλο βαρος στον θορυβο αν θες να το βαλεις σε υπνοδωματιο. Απο 23db και κατω. Ενα inverter carrier που εχω βγαζει 23db στο low και για να το ακουσω πρεπει να συγκεντρωθω πολυ ωρα. Τα 25db ειναι σχεδον διπλασιος θορυβος και ακουγεται αρκετα.
MasterX Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 θέλω ενα 12αρι για καθιστικο 20τμ. με ενδιαφερει η χαμηλη καταναλωση και ο χαμηλος θορυβος. τι λετε για αυτο: Panasonic CS PW12GKE με το παζαρι φτανει στα 400ε (πριν 3 μερες εβγαινε 387..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα