SL9S9 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Το ότι έπιανε ραντάρ το άγαλμα είναι κάτι που και ο ίδιος προφανώς θα έλεγε ότι "βεβαίως έτσι θα συμβεί, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚ!". Πού το βλέπετε το μούφα κτλ; Ο ίδιος δεν λέει ότι το μετακίνησε. Λέει "δε φαίνεται σαν να το μετακίνησα;" Για όσους δεν ξερουν πως εξαφανίζεται το αγαλμα της ελευθερίας: Αφού μπεις και κατσεις στο ειδικα στημενο θεατρο (ανοιχτό) βλεπεις μπροστα 2 στύλους και στη μεση το αγαλμα στο βαθος. Ανεβαίνει το παραβαν (κρεμεται από τους δύο στύλους) και αναβουν δυνατα φωτα προς τα πλαγια. Μετα όλο το θεατρο περιστρεφεται 90 μοίρες σιγα σιγα ανεπαίσθητα. Τα δυνατα φωτα σε εμποδίζουν να δεις το αγαλμα στα δεξια. Ανεβαίνει το παραβαν και θαύμα (το θεατρο τωρα "βλεπει" σε χώρο που δεν υπαρχει τίποτα μπροστα). Ερχεται και ενα ελικοπτερο και ταχα ψάχνει με το προβολέα. Καλό ε; Θα το κανω με το Λευκό Πύργο. 100? το εισιτήριο
manic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Παντως παιδια , ενταξει συμφωνο οτι αυτα ειναι τρικ. Υπαρχει ομως κατι , το οποιο μου το εμαθαν πριν 10 χρονια , και οταν ηρθε ο Κοπερφιλντ στον Χαρδαβελα , νομιζω πριν κανα 2 χρονια , το εκανε!!!! Το κολπο ειναι απλο: Πως να σηκωσουν 4 αδυναμα ατομα εναν ανθρωπο 150 κιλων , σαν να ειναι πουπουλο.... Πριν κανεις το κολπο , δεν μπορεις να τον σηκωσεις πανω απο 10 εκατοστα και μολις κανεις το κολπο , τον σηκωνεις οσο φτανουν τεντωμενα τα χερια σου προς τα πανω , σαν πουπουλο.... Να πω οτι το κολπο δεν ειναι τιποτα αλλο απο το να βαλεις τα χερια σου με μια συγκεκριμενη σειρα πανω απο το κεφαλι του υποψηφιου για ανυψωση.... Αυτο το εχω κανει και ισυει αλλα δεν ειναι μαγια ειναι αυθηποβολη δλδ πειθεις τον ευατο σου οτι μπορει να το κανει και απλα το κανει.....
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Για όσους δεν ξερουν πως εξαφανίζεται το αγαλμα της ελευθερίας:Αφού μπεις και κατσεις στο ειδικα στημενο θεατρο (ανοιχτό) βλεπεις μπροστα 2 στύλους και στη μεση το αγαλμα στο βαθος. Ανεβαίνει το παραβαν (κρεμεται από τους δύο στύλους) και αναβουν δυνατα φωτα προς τα πλαγια. Μετα όλο το θεατρο περιστρεφεται 90 μοίρες σιγα σιγα ανεπαίσθητα. Τα δυνατα φωτα σε εμποδίζουν να δεις το αγαλμα στα δεξια. Ανεβαίνει το παραβαν και θαύμα (το θεατρο τωρα "βλεπει" σε χώρο που δεν υπαρχει τίποτα μπροστα). Ερχεται και ενα ελικοπτερο και ταχα ψάχνει με το προβολέα. Καλό ε; Θα το κανω με το Λευκό Πύργο. 100? το εισιτήριο Ναι, μπράβο. Τώρα που τους το είπες, κάτι καλό θα βγήκε. Η ταχυδακτυλουργία, δεν αφορά το έξυπνο του κόλπου, αφορά την παρουσίαση. Αν είσαι μάγκας λοιπόν (που λέτε και μερικοί), κάν' το, και ΠΕΙΣΕ. Είναι σαν να μου λες "σιγά, εγώ ξέρω πως του κάνει αυτό που τραγουδάει καλά ο Παβαρότι, δεν είναι κανένα κόλπο. Απλά κάνεις εξάσκηση μερικά χρόνια και μετά χρεώνεις 100 ευρώ για να έρθουν να σε δούνε. Πφ..." Τα κόλπα δεν είναι του Κόπερφηλντ άλλωστε και κανενός άλλου μάγου. Όλα υπάρχουν εδώ και αιώνες. Το μόνο που αλλάζει είναι αυτό που είπα: παρουσίαση, παρουσίαση, παρουσίαση. Ο ταχυδακτυλουργός είναι πολύ απλά showman και τίποτα παραπάνω ή παρακάτω. Σίγουρα δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Αυτο το εχω κανει και ισυει αλλα δεν ειναι μαγια ειναι αυθηποβολη Τίποτα δεν είναι μάγια.
manic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Τίποτα δεν είναι μάγια. και ομως υπαρχει εκτος και εαν μπορεις να μου εξηγισεις τα μεγαλα αναπαντητα ερωτηματα της ανθρωποτητας (πχ: τι υπαρχει περα απο το συμπαν κτλ.) δεν ξερω εαν αυτο λεγετε μαγια (με την εννοια που ξερουμε) αλλα δεν μπορω να το εκφρασω αλλιος!
Japan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Criss Angel, is an American musician, mentalist, magician, illusionist, hypnotist, escapologist, stunt performer, mystifier, actor and the creator and director of the Criss Angel Mindfreak television series on A&E Network. http://realitytv.suite101.com/article.cfm/who_is_criss_angel_ Criss Angel was born in East Meadow, Long Island on December 19, 1967. His birth name is Christopher N. Sarantakos. He's the youngest of three boys in a close-knit Greek-American family. (Note: You can see his mother, Dimitra and brothers JD and Costa on "Mindfreak" from time to time. They usually are the ones with their hearts in their throats as Criss performs yet another death-defying stunt!) Criss knew from the age of six when he first saw his Aunt Stella perform a trick for him that he wanted to be a magician. By the age of 12, he got his first paying gig. At the tender age of 19, he was already earning up to $3,000 per week performing at kid's parties and nightclubs. He has studied mysticism, yoga, martial arts and dance. Criss also received pyrotechnic licenses at the ages of 18 and 21.
MindFreak Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Το βιντεο που έχεις βάλει είναι κααθαρά ένα τρίκ του γνωστού ΕΛΛΗΝΑ μάγου και fan ο οπίος τώρα ζεί στο Λοσ Αντζελες! Εχω ασολιθεί πολύ με αφτό το τρίκ! Το εχω πετύχει και μελέτισα πολλά άλλα τρίκσ τοθ Criss Angel... (οπος το πέρασμα μέσα απο ένα γυαλί, livitation, τηλεμεταφορά και τετια...). Έχς όλα του τα DVDs! Μπορείς να επισκεφθείς το http://www.CrissAngel.com ή μπορείσ να δείς και δικά μου videos στο youtube γραφοντας στο Search: MindFreakOnLine που είναι το accont μου... Το μονο που μπορώ να σου πώ είναι ότι αφτη ή ενέργια του μιαλού υπάρχει αλλά αποκλίεται να την χρησιμοποιήσεισς εσι, εγώ, ή ο "Χριστάκις Αγγελου"... όλα κρίωοντε πίσω απο ένα τρικ και μπορούν να εκτελεθούν με χιλιάδες τρόπους!
firewalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Εγώ έχω καταφέρει 3,25 μέτρα ανύψωση. Στο κατέβασμα έχω ένα πρόβλημα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Καλό είναι να προσέχουμε την ημερομηνία του τελευταίου μηνύματος πριν απαντήσουμε σε κάποιο θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.