Προς το περιεχόμενο

F.E.A.R. 2: Project Origin

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εγω αγορασα το παιχνιδι το κανω εγκατασταση και μου βαζει το steam .παω να παιξω και αρχιζει και μου κανει kati downloading τα οποια θα τελειωσουν σε 2 χρονια .πως μπορω απλα να παιξω χωρις πολυ μανουρα?

• Απαντ. 290
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πολυ κουραστικο το game.Μπορει να ναι 5-6 ωρες αλλα εμενα μου φανηκε αιωνας.Καταναγκαστικα εργα εκανα για να το τελειωσω.Ελεγα θα στρωσει,θα στρωσει, αλλα τιποτα.Τουλαχιστον ειχε καλο τελος

Δημοσ.

Aυτός ο κόκος η χόνια είναι από την βλακεία το κράνος που φοράς όλη την ώρα. Πάντωψς από λίγο που το έχω προχωρήσει από gameplay και γενικά ατμόσφαιρα δεν είναι ασχημο.

Δημοσ.
Eγω του βαζω 0 ΑΙΣΧΟΣ!! Τo Νecrovision (το οποιο κυκλοφορησε χθες) ειναι κλασης ανωτερο!!!!!!! :-):-):-)

μας τα χεις κάνει τσουρέκια τα @@@@@@@@@ με το necrovision έλεος δηλαδή.....

Δημοσ.
ρε παιδια εγω αγορασα το παιχνιδι το κανω εγκατασταση και μου βαζει το steam .παω να παιξω και αρχιζει και μου κανει kati downloading τα οποια θα τελειωσουν σε 2 χρονια .πως μπορω απλα να παιξω χωρις πολυ μανουρα?

:mad:Καλά Χριστούγεννα φίλε μου.Αγόρασα το NBA 2K9 το οποίο είναι και αυτό STEAM και κάνει update εδώ και 3 εβδομάδες και είναι ακόμα στο 0%.

Όπου βλέπω την STEAM θα αλλάζω πεζοδρόμιο και θα ανοίγω την σελίδα των torrent να ψάχνω για σπασμένο.:mad:

Δημοσ.
Aυτός ο κόκος η χόνια είναι από την βλακεία το κράνος που φοράς όλη την ώρα. Πάντωψς από λίγο που το έχω προχωρήσει από gameplay και γενικά ατμόσφαιρα δεν είναι ασχημο.

μου κανεις πλακα ετσι ???δηλαδη χαλασανε τα γραφικα για ποιο λογο ?για να μου κανει ενα εφφε?το οποιο που χρησιμευει ?

Δημοσ.
μου κανεις πλακα ετσι ???δηλαδη χαλασανε τα γραφικα για ποιο λογο ?για να μου κανει ενα εφφε?το οποιο που χρησιμευει ?

Δεν τα έχουν χαλάσει τα γραφικά φίλε μου... είναι ένα effect που λέγεται

film grain/noise και το χρησιμοποιούν πολλά παιχνίδια για να προσθέσει στην ατμόσφαιρα, ειδικά όσα εμπεριέχουν στοιχεία horror (πχ silent hill).

Δημοσ.

ναι το grain effect που λες χρησιμοποιηθηκε στο criminal origins και το εβλεπες οταν γινοταν μια αναδρομη στο παρελθον για ατμοσφαιρα.μετα η εικονα ηταν γυαλι.δεν χρησιμοποιειται συνεχεια αλλιως δεν εχει και νοημα .

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

:mad:Καλά Χριστούγεννα φίλε μου.Αγόρασα το NBA 2K9 το οποίο είναι και αυτό STEAM και κάνει update εδώ και 3 εβδομάδες και είναι ακόμα στο 0%.

Όπου βλέπω την STEAM θα αλλάζω πεζοδρόμιο και θα ανοίγω την σελίδα των torrent να ψάχνω για σπασμένο.:mad:

ακου τι θα κανεις.βαλε πρωτα το steam ,βαλε και account αν δεν εχεις .μετα κανε απεγκατασταση ,και ξανα install μονο που αυτη την φορα οταν θα σου ζητησει account θα βαλεις αυτη που δημιουργησες στην αρχη .μετα κατευθειαν θα αρχισει να σου εγκαθιστα το παιχνιδι απο το cd.τουλαχιστον εγω ετσι το βρηκα.

Δημοσ.

Είπαμε, με το patch θα υπάρχει επιλογή για να αφαιρέσετε το grain effect :P. Όσοι θέλετε ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ να το αφαιρέσετε, απλά χρησιμοποιήστε το Clarity Mod που είχα δώσει πριν μερικές σελίδες ;)

Δημοσ.

Εμένα πάντως μ' αρέσει πολύ το grain effect.Σε όλα τα παιχνίδια.Είμαι περίεργος; :rolleyes:

Τούτο δω δεν έχει πάρει και τις καλύτερες κριτικές είδα ε;

Δημοσ.

Καλησπερα ! Ρε μαγκες υπαρχει ελληνικος server η κανα ελληνικο teamspeak να μπαινουμε να παιζουμε να μιλαμε κιολας να εχει χαβαλε εαν υπαρχει server η ts πειτε μου ευχαριστω !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...