DarkHero Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 To παιχνιδι ειναι απλα ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ! respect στην MONOLYTH ...Το ελιωσα το demo, πολυ καλα γραφικα, ελαφρι γενικα αν και δεν θα το κρινω εγω αυτο (gtx295) ολα τερμα τα εβαλα και δεν επεσε κατω απο 60 ποτε! Τρελη ατμοσφαιρα , τρελη δουλεια....πορωθηκα! Θυμαμαι οτα ειχα τερματησει το fear 1 τι πορωση, και στο δυσκολο....τρελο Α.Ι
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Thanx Ghost Το καλο με το game όπως και με το πρώτο όπως επίσης και με το Crysis είναι ότι μπορείς να τα τελειώσεις χωρίς να φας σφαίρα...και αυτό για μένα κάνει την διαφορα..
outlaw star Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι δε παίζει full screen γιατί αυτό?λόγω του ότι είναι port?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Ποιος είπε ότι είναι port? Και η εταιρία συνηθίζει να έχει τα games τις widescreen.
john2gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Κακά τα ψέματα αλλά είναι Port, κάνει μπαμ ακόμα και από το αρχικό μενού που δεν μπορείς στην αρχή να χρησιμοποιήσεις mouse ("Press spacebar"... απλά lol ). Ή να το θέσω πιο σωστά, είναι multiplatform στο οποίο το PC δεν ήταν η κύρια πλατφόρμα ανάπτυξής του. Η μηχανή του FEAR υποστήριζε αρκετά πράγματα τα οποία για άγνωστο λόγο δεν υπάρχουν στο sequel. Στο επίσημο Forum γίνεται πανικός με το letterbox, με τα επιπλέον κουμπιά του mouse που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις, καθώς επίσης και με την απουσία quicksave/save/load επιλογών. Επιπλέον, ένα από τα παράπονά μου στο FEAR ήταν η απουσία δυναμικής σκιάς όταν έστρεφες τον φακό σου σε αντικείμενα/ανθρώπους και βλέπω ότι δεν διορθώθηκε στο FEAR2 (ευτυχώς όμως θα βγει Mod από το άτομο που κυκλοφόρησε αντίστοιχο Mod για το FEAR1). Overall ενώ έχει προοπτικές και σίγουρα θα μετράει αν είναι όπως το demo, υπάρχουν αρκετά ψεγάδια (μερικά υπήρχαν στον αρχικό τίτλο ενώ κάποια άλλα δημιουργήθηκαν στο multiplatform development του) που έπρεπε να τα είχε προσέξει περισσότερο η Monolith. -----Προστέθηκε 23/1/2009 στις 12 : 01 : 19----- Clarity Mod for FEAR2 - Αφαίρεση του Grain Filter http://rapidshare.com/files/188108241/LC_Clarity.zip
outlaw star Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 με το που το είδα και εγώ αυτό κατάλαβα john...μάλιστα μου θύμισε η όλη φάση με τα menu το condemned...παρόλα αυτά είναι πολύ καλό και ελπίζω ότι ίσως διορθώσουν κάποια πραγματάκια μέχρι τη release του ...αυτό που επίσης παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές κάνει κάποια στιγμιαία κολληματάκια αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δικαιολογείται λόγω vga μιας και όταν το κάνει μπορεί να πέφτουν τα frames απο τα 70 πχ στα 45...εκτός και αν φαίνεται αυτή η απότομη αλλαγή στο μάτι μιας και 45 frames σε καμμιά περίπτωση δεν κάνουν το παιχνίδι unplayable...πάντως είναι κρίμα να κάνουν port ένα παιχνίδι που αρχικά είχε δημιουργηθεί για το pc..και όχι τίποτα άλλο τώρα δε θα το παίξει και ο orokousaki(κακία...)
john2gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Το stuttering (αυτό το στιγμιαίο κολληματάκι) γίνεται εξαιτίας του save system με τα checkpoints μιας και έχουν βάλει να έχει checkpoints κάθε λίγο και λιγάκι. Επίσης ο πυκνός καπνός που ήταν σήμα κατατεθέν του πρώτου FEAR έχει δυστυχώς ελαττωθεί αισθητά
outlaw star Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Το stuttering (αυτό το στιγμιαίο κολληματάκι) γίνεται εξαιτίας του save system με τα checkpoints μιας και έχουν βάλει να έχει checkpoints κάθε λίγο και λιγάκι. Επίσης ο πυκνός καπνός που ήταν σήμα κατατεθέν του πρώτου FEAR έχει δυστυχώς ελαττωθεί αισθητά thanx for the quick answer:-) αλλά είναι λίγο εκνευριστικό...any way περιμένουμε το κανονικό παιχνίδι και βλέπουμε
user-64 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 thanx for the quick answer αλλά είναι λίγο ενευριστικό...any way περιμένουμε το κανονικό παιχνίδι και βλέπουμε και σε μένα το ίδιο συμβαίνει
xvagos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Πολύ καλό το game. Μου αρέσει η αίσθηση των machine gun και γενικά θα ήθελα ποιο πολλούς εχθρούς, γιατί ακόμα και στο Hard εύκολα τους καθαρίζεις με slowmo. Επίσης αυτά τα στιγμιαία κολλήματα κάθε λίγο και λιγάκι μου σπάνε τα νεύρα. Άλλαξα τα γραφικά, αλλά παραμένουν. Δεν γίνεται κάτι; Είναι κρίμα γιατί το game είναι κατά τα άλλα τέλειο.
OROKUSAKI Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 με το που το είδα και εγώ αυτό κατάλαβα john...μάλιστα μου θύμισε η όλη φάση με τα menu το condemned...παρόλα αυτά είναι πολύ καλό και ελπίζω ότι ίσως διορθώσουν κάποια πραγματάκια μέχρι τη release του ...αυτό που επίσης παρατήρησα είναι ότι κάποιες φορές κάνει κάποια στιγμιαία κολληματάκια αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δικαιολογείται λόγω vga μιας και όταν το κάνει μπορεί να πέφτουν τα frames απο τα 70 πχ στα 45...εκτός και αν φαίνεται αυτή η απότομη αλλαγή στο μάτι μιας και 45 frames σε καμμιά περίπτωση δεν κάνουν το παιχνίδι unplayable...πάντως είναι κρίμα να κάνουν port ένα παιχνίδι που αρχικά είχε δημιουργηθεί για το pc..και όχι τίποτα άλλο τώρα δε θα το παίξει και ο orokousaki(κακία...) Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το παιξω! Εχω τερματισει το FEAR1 +expansions και τωρα κατεβαζω το demo!! ειναι σιγουρο οτι ειναι port? γιατι εδω http://www.pcgameshardware.com/aid,672505/News/Fear_2-_Project_Origin_-_Better_textures/effects_and_resolution_on_PC/ λεει οτι η εδκοση για pc θα ειναι καλυτερη απο τις κονσολες? μηπως μας κοροιδεψαν??:mad:
Bigi444444 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Εμένα μου κάνει και συχνά στιγμιαία κολλήματα αλλά και γενικότερα τρέχει σα να έχει stuttering.Μπορεί να δείχνει ότι βγάζει 80 καρέ πχ αλλά η αίσθηση που έχω εγώ είναι ότι παίζει διακεκομμένα.Μήπως είναι γενικότερο θέμα των ΑΤΙ αυτό;Έβαλα τους 8.12 γιατί είχα τους 8.10 ως τώρα, αν και ακόμα δεν το έχω ξαναδοκιμάσει. Πάντως φαίνεται ότι έχει κονσολοποιηθεί.Το βρήκα καλύτερο πάντως από το αδιάφορο πρώτο.Όχι κάτι το ιδιαίτερο και πάλι για μένα όμως.Το πιο χτυπητό μειονέκτημα που εντόπισα είναι η σχεδόν ανύπαρκτη διαδραστικότητά του.Γενικά δε δίνω και τόοοοοση βάση σε αυτό τον τομέα, αλλά ετούτο είναι πισογύρισμα πολλών ετών.Με κράτησε λίγο γιατί μου θύμισε condemned, το οποίο το καραγουστάρω. Επιτέλους βάλανε νορμάλ ήχους και στα όπλα, αν και η αίσθηση των αυτόματων και πάλι δε μου πολυαρέσει.Ψιλουποσχόμενο από εμένα...
Tigran Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 ΠΟΠΟ ΠΑΙΔΕΣ! Έχω πάθει πλάκα! Τι παιχνιδάρα είναι αυτή που έρχεται. Έπαιξα πριν λίγο το demo στο x360 και έμεινα λαλάκας! Α ρε FEAR αθάνατο!
outlaw star Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Εμένα μου κάνει και συχνά στιγμιαία κολλήματα αλλά και γενικότερα τρέχει σα να έχει stuttering.Μπορεί να δείχνει ότι βγάζει 80 καρέ πχ αλλά η αίσθηση που έχω εγώ είναι ότι παίζει διακεκομμένα.Μήπως είναι γενικότερο θέμα των ΑΤΙ αυτό;Έβαλα τους 8.12 γιατί είχα τους 8.10 ως τώρα, αν και ακόμα δεν το έχω ξαναδοκιμάσει. Πάντως φαίνεται ότι έχει κονσολοποιηθεί.Το βρήκα καλύτερο πάντως από το αδιάφορο πρώτο.Όχι κάτι το ιδιαίτερο και πάλι για μένα όμως.Το πιο χτυπητό μειονέκτημα που εντόπισα είναι η σχεδόν ανύπαρκτη διαδραστικότητά του.Γενικά δε δίνω και τόοοοοση βάση σε αυτό τον τομέα, αλλά ετούτο είναι πισογύρισμα πολλών ετών.Με κράτησε λίγο γιατί μου θύμισε condemned, το οποίο το καραγουστάρω. Επιτέλους βάλανε νορμάλ ήχους και στα όπλα, αν και η αίσθηση των αυτόματων και πάλι δε μου πολυαρέσει.Ψιλουποσχόμενο από εμένα... πήραμε απάντηση σε αυτό οφείλεται στα πολλά automated saves που κάνει το παιχνίδι
ahristos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Για τους φοβιτσιάρηδες υπάρχουν ειδικά προγράμματα προστασίας. Το Platinum θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο http://www.armacham.com/ ...a bright and happy place
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.