Προς το περιεχόμενο

Black out και bye bye...

panos-volos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες βραδυ εριξε τα απαντα στον Βολο και ημουν τοσο τυχερος που ενας κεραυνος επεσε στο διπλανο κτηριο..

τι ακολουθησε το ξερετε πιστευω..κλεισιμο pc,υποψια καμμενου κτλ..

το θεμα ειναι το εξης:

το Pc ανοιγει κανονικα μεχρι και την οθονη φορτωσης των windows,απο κει κ μετα η οθονη σβηνει και δειχνει no signal..εκανα ολα τα γνωστα βηματα,safe mode,vga λειτουργια κτλ αλλα τιποτα..format επισης τιποτα!δεν μπορω να ξαναπερασω τους drivers της καρτας και γενικα με τιποτα δεν μπορω να μπω σε κανονικη λειτουργια των windows...η οθονη κλεινει παντα...

η καρτα γραφικων ειναι Sapphire Ati Radeon 9600 pro Atlantis..

δοκιμασα μια αλλη Geforce Nvidia 64mb και ολα καλα!

τι μπορω να κανω;;δεν μπορω να καταλαβω πως ενω τα δειχνει ολα μεχρι να φορτωσει τα windows ξαφνικα ολα σβηνουν!!

για πειτε...

(κ καμμια παμφθηνη να παρω τωρα (αν δεν γινετεται αλλιως) γιατι λεφτα γιοκ!!)

• Moderators
Δημοσ.

Αν ειχε hardware προβλημα η καρτα θα περιμενε να ξεκινησουν τα windows για να σταματησει να λειτουργει?Δεν εχω ιδεα,αλλα το θετω σαν ερωτημα.Το οτι εκανες format και παλι δεν λειτουργησε,ειναι οντως ανησυχητικο. Δεν ξεκινας και ενα live cd για να δεις αν συμβαινει το ιδιο?

Δημοσ.
Αν ειχε hardware προβλημα η καρτα θα περιμενε να ξεκινησουν τα windows για να σταματησει να λειτουργει?Δεν εχω ιδεα,αλλα το θετω σαν ερωτημα.Το οτι εκανες format και παλι δεν λειτουργησε,ειναι οντως ανησυχητικο. Δεν ξεκινας και ενα live cd για να δεις αν συμβαινει το ιδιο?

εκανα δυο φορες(!!) φορματ...

δεν ξεκιναει με τιποτα..

Δημοσ.

Tsekare to trofodotiko sou.An allakseis psu kai pali sto kanei tote tsekare kai tis mnimes sou.

• Moderators
Δημοσ.

Καμμενη δεν ειναι απο την στιγμη που λειτουργει μεχρι να μπεις στα windows.Κατι αλλο ειναι. Οταν εκανες format/install τα windows,με ποια καρτα το εκανες?Με την geforce?Περασες drivers μετα το format? Mε το που τελειωσε το format/install δεν εμπαινε στο πρωτο boot των windows?

Δημοσ.

με την "προβληματικη"..

στο φορματ σταματησε να παιζει λιγο πριν το first boot των windows,ενω ηταν ολα οκ!drivers δεν μπορω να περασω ενω εχω την καρτα αυτη.

μονο με safe mode και λειτουργια VGA μ αφηνει να μπω!

Δημοσ.

Μου εχει τυχει σε παλιο pc να παιζει η καρτα στο DOS και μολις πας να βαλεις windows να κανει αυτο ακριβως που λες. Ηταν καμμενη η καρτα και το εδειχνε μονο σε μεγαλες αναλυσεις.Τωρα σε σενα δεν ξερω αλλα πιθανον να εφαγε κανα καλο σοκ με τον κεραυνο και καικε τιποτα πανω της και δεν ανεβαζει αναλυσεις... και εγω Βολο ειμαι. Το 2003 στην βιομηχανικη απο κεραυνο στο εργοστασιο μου καικε:

1. Πλακετα τηλεφωνικου κεντρου

2. Καρτα δικτυου σε pc

3. Η συγκεκριμμενη θυρα στο router που πηγαινε στο pc.

Και μου αρεσει που ειχαμε και αντικεραυνικη προστασια...:-?

Και το 2006 στο 1000 switch που ειχα δανεισει στον φίλο μου παλι απο κεραυνο μου εκαψε 2 θυρες απο τις 8:evil:

Ατιμο πραγμα ο κεραυνος δεν παλευεται...

Δημοσ.

αυτα ειναι...

επειδη λογικα παω για νεα καρτα αυτη εδω τι λεει:

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.519525

ειναι το μαξιμουμ χρηματων που προτιθεμαι να δωσω..

και πιο φθηνες να μου προτεινετε ακομα καλυτερα..

τι ειναι προτιμοτερο μια 128Mb με "καλο γρηγορο" τσιπακι ή μια 256Mb με οχι τοσο καλο τσιπακι;

Δημοσ.

λοιπον..δοκιμων συνεχεια:

την δοκιμαζω σε αλλο μηχανημα,μπαινει windows κανονικα,παω να φτιαξω τις αναλυσεις και bye!

ξεκιναω το δικο μου μηχανημα εχοντας πανω μονο ρευμα και οθονη και μπαινει κανονικα!!!δοκιμαζω μετα κανονικα και παπαλα!

δοκιμαζω με αλλο τροφοδοτικο,παλι τιποτα..

ολες οι αλλες καρτες που δουλεψα πανω σε μενα,ειναι οκ!τωρα χρησιμοποιω μια Nvidia 4200 Ti 128Mb και ειναι ολα good!αυτο πιστευω αποκλειει βλαβη motherboard/agp slot..ετσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...