Toufas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Release date: 11/04/2008 στην αγγλια λεει το game
liberostelios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Υπάρχουν διάφορες εκδοχές για το fix. Η μόνη που δουλεύει σίγουρα είναι η ρώσικη, με τα γνωστά μειονεκτήματα και την ταλαιπωρία "μπάνε-βγάλε"... Προσωπικά, σήμερα είδα και ένα torrent (σε private tracker) με τα forge αρχεία που υποσχόταν ότι θα δουλεύουν σωστά, αλλά δεν είμαι πεπεισμένος γι αυτό. Όπως και να έχει, η κυκλοφορία είναι σε 1 εβδομάδα, περίπου, οπότε λίγη υπομονή
activex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Επίσης όσοι από εσάς έχουν την έκδοση του θείου σας κρασάρει καθόλου το παιχνίδι???? ναι...σε ολους! ειναι γνωστο και αυτο.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 ναι...σε ολους! ειναι γνωστο και αυτο. Πάντως σε εμένα μόνο μια φορα κράσαρε και με πέταξε στο desktop.Ωστόσω έχω το πρόβλημα με την ιερουσαλήμ.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Release date: 11/04/2008 στην αγγλια λεει το game Ναι μπορώ να πω,ότι κ γω αλλαγμένη τν βλέπω τώρα τν ημερομηνία....ποπο έχω σκάσει από τ καλοκαίρι να τ περιμένω... http://www.game.co.uk/PC/Action/Stealth/~r330115/Assassins-Creed-GAME-Exclusive-Steelbook-Edition/
sleepy_head Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 ναι...σε ολους! ειναι γνωστο και αυτο. λάθος! Σε εμένα παίζει μια χαρά χωρίς crashes
activex Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 λάθος! Σε εμένα παίζει μια χαρά χωρίς crashes ε άμα σε 500 άτομα έχει κολλήσει έστω και μια φορά (που είναι παραπάνω δηλαδή ανάλογα με το ποσο χρόνο του έχεις αφιερώσει) και σε έναν δεν κολλήσει δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ κολλαει !
raven3x7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Αυτο το παιχνιδη και το Mass Effect εχω σκασει να τα περιμενω.
overclocker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ημερομηνίες κυκλοφορίας: Europe: 11/04/2008 USA: 08/04/2007 Πιστεύω γύρω στις 7-8 Aπρίλη να έχουμε επιτέλους μια proper / retail release απο κάποιο group...
liberostelios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 ποπο έχω σκάσει από τ καλοκαίρι να τ περιμένω... Λυπάμαι που το λέω (γιατί κι εγώ το περιμένω από Οκτώβρη το παιχνίδι) αλλά με όσα έχω δει δεν αξίζει τόσο μεγάλη αναμονή, ούτε να σκάσεις γι αυτό... Γενικώς, καταντάει αρκετά βαρετό (μου το έχουν πει και άτομα που το έχουν παίξει στο PS3) και αν εξαιρέσουμε τα φοβερά γραφικά και την όρεξη στην αρχή, νομίζω ότι παίζει και να το παρατήσεις στη μέση. Στην καλύτερη περίπτωση, θα το τερματίσεις και δε θα το ξαναπιάσεις ποτέ! Αυτά, από όσα έχω ακούσει και έχω δεις (μέχρι την Ιερουσαλήμ, δηλαδή )...
nzeppos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Έχοντας τελειώσει το παιχνίδι, θα συμφωνήσω με το τελευταίο post. Ωστόσο αξίζει να το δείτε και να το φτάσετε έστω και μέχρι τη μέση, γιατί τα γραφικά του είναι ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ. Έχει καταπληκτική ατμόσφαιρα και εξαιρετικό σενάριο (ειδικά αν σας ενδιαφέρει η εποχή των Σταυροφοριών) και μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις το πρώτο μέρος της τριλογίας. Οι δε πόλεις (Άκρα, Δαμασκός, Ιερουσαλήμ αλλά και η Masyaf) είναι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ε-ς, δεν θα έχετε ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε παιχνίδι, ούτε τα GTA πια. Το κακό, όπως είπαμε, είναι ότι μετά από ένα σημείο καταντάει πραγματικά βαρετό. Αν όμως κάποιος έχει όρεξη και αναλωθεί σε... μάζεμα σημαιών, τότε μπορεί να περάσει πολύ ευχάριστα την ώρα του, απλώς και μόνο χαζεύοντας τα γραφικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 προφανώς...έχει και χειρότερα γραφικά όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα