Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν δεν κανω λαθος δεν ειναι περιπου 250ευρα??

μόνο που εδώ στην Ελλάδα η αναλογία ευρό-δολάριο δεν ισχύει.Όσο έχει σε $$$,τόσο θα έχει και σε ευρό.

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μόνο που εδώ στην Ελλάδα η αναλογία ευρό-δολάριο δεν ισχύει.Όσο έχει σε $$$,τόσο θα έχει και σε ευρό.

αυτο να μου πεις....:mad:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Δημοσ.

Tα καταφέρανε και το βγάλανε αρκετά βαρύ για να γονατίσει τα pc ενώ στις κονσόλες που είναι μηχανήματα διετίας και βάλε τρέχει μια χαρά.Το πιο δύσκολο να βρεις αυτές τις μέρες είναι καλούς gaming developer.To 99% από αυτούς που υπάρχουν είναι άχρηστοι..

Δημοσ.

Δεν είναι άχρηστοι οι game developers

Απλά για να βγάζουν....κέρδη πρέπει να έχουν απαιτήσεις τα παιχνίδια τους....δεν ξέρω αν με εννοείς..

Δημοσ.
Δεν είναι άχρηστοι οι game developers

Απλά για να βγάζουν....κέρδη πρέπει να έχουν απαιτήσεις τα παιχνίδια τους....δεν ξέρω αν με εννοείς..

Σωστό, και δεν αφιερώνουν χρόνο σε optimization στις pc εκδόσεις.

The list of minimum system requirements is as follows:

Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)

RAM: 2 GB (3 GB recommended)

Video Card: 256 MB DirectX 10.0compliant video card or DirectX 9.0compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended) (see supported list)*

Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)

DirectX Version: DirectX 10.0 libraries (included on disc)

DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive

Hard Drive Space: 12 GB

Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

Καλά δεν είναι "κοντά" στο Crysis, είναι πιο πάνω!!!!(τουλάχιστον σε recommended)

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχα.

Γελασαμε και με αυτο.Οχι πανω απο το crysis,αλλα το Crysis ειναι ο Ολυμπος,το AC ειναι το Everest.

Ακους εκει 2GB(3gb reccomented)Ram....

Εμενα θα με κοψει στην καρτα ήχου.

Και οπως το κόβω θα μας βάζουνε να περνάμε αναγκαστηκά τα σΒιστα για να παίζουμε παιχνιδια(ακους εκει το δχ10 πρώτα).

Εγω θελω να δω πολυ πως θα ξεφτυλησει τις επερχομενες καρτες γραφηκων(αν κρινω απο τα minimum)

Δημοσ.

ΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ UBI SUX BALLS.

Μερικές συνήθειες δεν κόβονται τελικά, κλασσική UBI.

Το έχω το game στο ps3, καλό αλλά από κάποιο σημείο και μετά "ύπνε που παίρνεις τα παιδιά πάρε και το δικό μου"!!!

Και τι είναι αυτό το dx10? Είναι vista only το game?

Δεν ξέρω αλλά όταν βλέπω vista only μου έρχεται στο μυαλό του τρομερό franchise του masterchief (halo) στα pcs και με πιάνει ένα γέλιο άλλο πράγμα :P!!!!

Δημοσ.
Κανά καλό game θα βγεί αυτό το μήνα η θα τρελαθούμε στα adventure γιατί το assasin για μούφα μου φένετε στα pc..

αν θα μπορουμε να το παιξουμε στο pc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...