Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θεωρητικά, θα πληρώσεις ΦΠΑ και λοιπά μικροέξοδα αλλά όχι τελωνείο.

Με δεδομένο, όμως, ότι στέλνει το δέμα με οικονομικό ταχυδρομείο (Κίνας) που σημαίνει ότι θα το παραλάβεις από ΕΛΤΑ, το πιθανότερο είναι ότι δε θα επιβαρυνθείς με αυτά τα έξοδα επειδή η διαδικασία εκτελωνισμού μέσω ΕΛΤΑ είναι διαφορετική.

Δημοσ.

ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Αποστολή Συσκευασίας.. To ειδα αυτο στο ΕΛΤΑ Track & Trace, σημαινει πως εχει φτασει στο ταχυδρομειο το δεμα που περιμενω και αν ναι, αυριο θα μου εχει ερθει η ειδοποιηση;

Δημοσ.

Οκ, ευχαριστω για την απαντηση.. Σε αυτο το δεμα ειναι και κατι πραγματα που αγορασε ενας φιλος μου και ειναι ανυπομονος..

το καταλαβάμε.. :lol: :lol:

υπομονή

Δημοσ.

Σε τι διάστημα περίπου σου αφήνουν feedback ως αγοραστής?? (εννοείται ότι έχει γίνει feedback προς τον πωλητή)

Ανάλογα το κεφια του αγοραστή, μπορεί και ποτε.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να καταλάβει κάποιος αν σε μια δημοπρασία στο eBay η οποία έχει και μια σταθερή τιμή στην περίπτωση που γράφει "This Buy it now listing has ended", τι έχει συμβεί; Σίγουρα δεν έληξε ο χρόνος, τι έγινε όμως συγκεκριμένα, Πωλήθηκε το αντικείμενο ή έκλεισε την αγγελία ο πωλητής; Είναι εμφανές αυτό;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να καταλάβει κάποιος αν σε μια δημοπρασία στο eBay η οποία έχει και μια σταθερή τιμή στην περίπτωση που γράφει "This Buy it now listing has ended", τι έχει συμβεί; Σίγουρα δεν έληξε ο χρόνος, τι έγινε όμως συγκεκριμένα, Πωλήθηκε το αντικείμενο ή έκλεισε την αγγελία ο πωλητής; Είναι εμφανές αυτό;

Οχι έληξε ο χρόνος της αγγελίας.

Δημοσ.

Οχι έληξε ο χρόνος της αγγελίας.

Χμμμ αν δεν κάνω λάθος είχε ακόμα έξι ημέρες! Αν το είχε αγοράσει κάποιος τι θα έγγραφε;

Δημοσ.

γεια σας!

αγορασα ενα κινητο το οποιο ειρθε χαλασμενο μηλησα με τον πωλητη αλλα δεν δεχεται να μου επιστρεψει τα χρηματα

μετα απο λιγο καιρο ανοιξα case εξηγησα τι εχει συμβει και την επομενη μερα απαντησε ο πωλητης να το στειλω πισω

με απο λιγες ωρες απανταω μεσα απο το case οτι τα μεταφορικα ωστε να το στειλω ππισω ποιος θα τα επιβαρυνθει

και εχει 2-3 μερες να παντησει

τωρα εγω τι να κανω;

γεια σας!

αγορασα ενα κινητο το οποιο ειρθε χαλασμενο μηλησα με τον πωλητη αλλα δεν δεχεται να μου επιστρεψει τα χρηματα

μετα απο λιγο καιρο ανοιξα case εξηγησα τι εχει συμβει και την επομενη μερα απαντησε ο πωλητης να το στειλω πισω

με απο λιγες ωρες απανταω μεσα απο το case οτι τα μεταφορικα ωστε να το στειλω ππισω ποιος θα τα επιβαρυνθει

και εχει 2-3 μερες να παντησει

τωρα εγω τι να κανω;

Δημοσ.

Μια φορά μου έτυχε κάτι παρόμοιο, το πράμα έφτασε χαλασμένο και ο πωλητής μου έλεγε διάφορες σαχλαμάρες.

Άνοιξα το case, μάλλον έπεσε παντόφλα και τελικά δέχτηκε να του το στείλω πίσω, με δικά μου έξοδα.

Όταν έφτασε σε αυτόν, παραδέχτηκε ότι ήταν χαλασμένο, και ρώτησε αν ήθελα refund για όλο το ποσό + αυτά που έδωσα για να το στείλω πίσω, ή να μου στείλει καινούριο προϊόν + το refund για τα μεταφορικά που πλήρωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...