Προς το περιεχόμενο

Safari για Windows από την Apple!

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε, δεν έχει κάνει και τρελή επιτυχία το Office

(αμάν, μας έφαγες με το Office:-P)

Άστο καλύτερα.

Τουλάχιστον όσον αφορά το Office 2004 (και όχι το Office X, το οποίο ήταν Carbon app), είναι από τις κορυφαίες εφαρμογές για τον Macintosh.

Παρεπιπτόντως, υπάρχουν πολλοί χρήστες Windows που χρησιμοποιούν με ευχαρίστηση το iTunes - αυτό όσον αφορά τα "χωράφια"... ;)

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ούτε το ένα ισχύει...

... ούτε το άλλο. :)

Κι όμως, κάτι τέτοιο είχα διαβάσει πριν από μερικά χρόνια... Ίσως και 5...

• Super Moderators
Δημοσ.
Κι όμως, κάτι τέτοιο είχα διαβάσει πριν από μερικά χρόνια... Ίσως και 5...

Το 1997 η Microsoft αγόρασε μετοχές της Apple αξίας 150 εκατομμυρίων δολλαρίων χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Η Apple τις ξανα-αγόρασε το 2002.

Η Apple δεν αγόρασε ποτέ μετοχές της Microsoft.

;)

Δημοσ.

κυκλοφόρησε σήμερα 3.0.2 beta έκδοση

αντιγράφω από filehippo

* Latest security updates

* Improved stability

* Fixes for text display, non-English systems, and start-up times

το δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις?

Δημοσ.

Σε μένα λειτουργούν όλα κανονικά!

Με την καινούρια την έκδοση.

Απλώς δε με κέρδισε το interface και η λειτουργικότητα...

Δημοσ.

Μια χαζομάρα και μισή. Έκατσα και διάβασα τους λόγους για τους οποίους θα "αγαπήσουμε" τον νέο browser και είπα με το νου μου: "Δεν το ξέρουν ότι την Αμερική την έχουν ανακαλύψει προ πολλού;" Αν είχα mac βεβαίως και θα τον δοκίμαζα. Τώρα όμως; Δε φτάνει ο firefox και ο opera; Έλεος! Μοιάζουμε σαν τους Αλεξανδρινούς του Καβάφη. Θέλουμε να ασχολούμαστε διαρκώς με κάτι για να αυτοεπιβεβαιωνόμαστε. Μάλλον πολλοί από μας, φοβόμαστε το "Και τώρα τι θα γένουμε δίχως βαρβάρους..."

Αθάνατη αλεπού...

:)

Δημοσ.

Τελικά λειτουργεί ή δεν δουλεύει τίποτα όπως και στην προηγούμενη;

Δεν θέλω να την βάλω και να δω εκείνο το μπ%$#^* που είδα την προηγούμενη φορά που το εγκατέστησα.

Δημοσ.

τα πράγματα είναι καλύτερα απο τον προηγούμενο. Τουλάχιστον δεν μου πέταξε τα γνωστά errors.. όμως κάτι πρέπει να γίνει κ με τους τόνους.. γιατί μου κόβει ολο το post αν βάλω τόνο..

Δημοσ.
Μια χαζομάρα και μισή. Έκατσα και διάβασα τους λόγους για τους οποίους θα "αγαπήσουμε" τον νέο browser και είπα με το νου μου: "Δεν το ξέρουν ότι την Αμερική την έχουν ανακαλύψει προ πολλού;" Αν είχα mac βεβαίως και θα τον δοκίμαζα. Τώρα όμως; Δε φτάνει ο firefox και ο opera; Έλεος! Μοιάζουμε σαν τους Αλεξανδρινούς του Καβάφη. Θέλουμε να ασχολούμαστε διαρκώς με κάτι για να αυτοεπιβεβαιωνόμαστε. Μάλλον πολλοί από μας, φοβόμαστε το "Και τώρα τι θα γένουμε δίχως βαρβάρους..."

Αθάνατη αλεπού...

:)

σωστό!

και μάλιστα να πούμε ότι ο firefox στην τελευταία έκδοσή του(2.0.0.4) είναι πολύ σταθερός.εμένα τουλάχσιτον σπάνια μου κρασάρει(πολύ σπάνια).

επίσης δεν τρώει τόση πολύ μνήμη όσο σε προηγούμενες εκδόσεις.ενδεικτικά, με 10 tabs, έτρωγε 60 mb μνήμη.

το safari για να μπορεί να λειτουργήσει αξιοπρεπώς και ελάχιστα, θέλει πολλές εκδόσεις ακόμα, και ακόμα περισσότερες ώρες αφιερωμένες από τους προγραμματιστές του.

δεν μιλάμε για το σε πόσο καιρό θα μπορέσει να γίνει ανταγωνιστικό, ακόμα και απέναντι στον ie(δεν τον υποτιμώ, απλά σε κατάταξη firefox-opera-ie πάει τελευταίος.)

μπορεί να μην μπορέσει να γίνει ανταγωνιστικός ποτέ και αν εγκαταλειφθούν οι προσπάθειες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

mono kai mono apo ta extensions pou exei o Firefox ta skotonei ola ta alla :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...