SGP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 θενξ, βέρυ κάιντ οβ γιού! Όπως όλα στη ζωή, χρόνο και χρήμα θέλει λολ...
AGGELOS1974 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ξύπνησα νωρίς Δεν είχε ξημερώσει ακόμα Μου θύμισε φθινόπωρο Με το ρομαντικό του χρώμα Φαντάστηκα εσένα Να ξυπνάς αγουροξυπνημένη Να φτιάχνεσαι στα γρήγορα Στην δουλειά να μην πας αργοπορημένη Θα ήθελα να ήμουνα μαζί σου Να κοιμόμασταν αγκαλιά Να σε ξυπνούσα με φιλιά Με λόγια αγάπης και χάδια ερωτικά Να σου φτιαχνα πρωινό Στα γρήγορα να φάμε Και ύστερα για την δουλειά Μαζί να ξεκινάμε Στο βάθος ανέτελλε ο ήλιος Και με χρώματα ομόρφαινε τον ουρανό Θυμίζοντας μου ότι η ζωή είναι ωραία Και πως για πάντα θα σε αγαπώ
AGGELOS1974 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ευχαριστω πολυ freakster και carmilkaze
Sellers Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Ένα ορχηστρικό τραγουδάκι που είχα γράψει παλιά με τίτλο ''Ο Λόφος Της Μοναξιάς''.
poscaman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 @sellers φιλε μου ελπιζω να τα καταφερεις να δουμε καποτε την δουλέια σου σε cd.σου το ευχομαι ειλικρινα,καταπληκτικα κομματια,συνεχισε ετσι
poscaman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Thanks mate... μπα,μην το παιρνεις και πανω σου.απλα σε γλυφω για να παρω τσαμπε το cd,τι νομισες!:mrgreen::mrgreen:
SGP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ψιλο-bump με κανά δυό πρόσφατες... Αυτή τη έχω βάλλει background στο pc μεγάλο μέγεθος εδώ μεγάλο μέγεθος εδώ μεγάλο μέγεθος εδώ
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 τπτ. είμαι το μηδέν. πωλείται ολύμπους ε-500 για 2 πακέτα ντάβιντοφ.
mariosCS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 τπτ. είμαι το μηδέν.πωλείται ολύμπους ε-500 για 2 πακέτα ντάβιντοφ. τι davidoff? white gold i blue?
mariosCS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 μαύρα σαν το φωτογραφικό μου χάλι. έλα τώωωωωωωωωωωωωωωωωρα ! αν στο κάτω κάτω δε σου αρέσει το αποτέλεσμα σε κάτι που κάνεις, μπορείς πάντα να το βελτιώσεις... από φωτογραφία δεν ξέρω και πολλά... μπορώ να εκτιμήσω μία καλά παρμένη photo, αλλά όχι και να έχω το μάτι για να τη διακρίνω (για να τη βγάλω). εγώ με μουσική ασχολούμαι, αλλά όπως και σε όλες τις τέχνες, υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης... κι αυτό είναι καλό. Σκέψου τι θα γινόταν, αν όλοι ήμαστε αυτομάτως σε ένα "όριο ταλέντου" και δεν πηγαίναμε ούτε πάνω ούτε κάτω.... what's the excitement in that ??? (postαρε καμιά φώτο να δούμε )
Sellers Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Ε πόσταρε ρε διάολε να δούμε. Μην στεναχωριέσαι αν είναι μαλακίες θα στο πώ...
Lucifer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Καλώς. Είχα ανεβάσει και ένα ζιπάκι αλλά χάθηκε με τη ντάταμπέης τότε. Ανεβάζω ανανεωμένο κ μεγάλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.