mariosCS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Καλώς. Είχα ανεβάσει και ένα ζιπάκι αλλά χάθηκε με τη ντάταμπέης τότε.Ανεβάζω ανανεωμένο κ μεγάλο. αναμένουμε
vatraxopedila Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 @ sgp η φωτο σου που λεγοταν light up the sky ειναι απλα τελεια οπως και πολλες αλλες βασικα αλλα μου εμεινε αυτη.. συγχαρητηρια και παλι @sellers πολυ ομορφο!!
horsepower Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 παιδιά εγώ ζωγραφίζω..μπορώ να ανεβάσω δείγμα?
Sellers Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 @sellers πολυ ομορφο!! Thanks... παιδιά εγώ ζωγραφίζω..μπορώ να ανεβάσω δείγμα? Άντε να σε δούμε... :)
horsepower Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Το ονομάζω "Χιονοστιβάδα" και αυτό "Η Σύλληψη"
horsepower Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 δεν ξέρω βέβαια αν έχουν κάτι το καλλιτεχνικό κάπου στο βάθος βάθος..
vatraxopedila Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 χεχε πολυ ωραιο. μοιαζει με αυτα που εκανε ο τυπος του art attack. -Αυτα με τα φιλτράκια ενοοω
horsepower Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 και μετά κατηγορούμε την Ελλάδα για τα μπαλώματα στους δρόμους της..(δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αλλά όταν πέρναγες από εκείνο το σημείο τα μπαλώματα αν δεν τα κοίταγες απλά δεν τα καταλάβαινες) εδιτ:α μάλιστα νόμιζα για τον δρόμο..φίλε μου 9 ώρες είναι το καράβι για Κρήτη..ευτυχώς μέσα από αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία βγηκε κάτι καλό..εχω και άλλα..
Akujin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Luci, ωραίες οι φωτογραφίες. γοτθικές, όπως περίμενα. ο Franz μπήκε wallpaper...
vatraxopedila Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 οφ τοπικ: εδιτ:α μάλιστα νόμιζα για τον δρόμο..φίλε μου 9 ώρες είναι το καράβι για Κρήτη.. καταλαβαινω απολυτα την εννοια βαρεμαρα καραβιου προς κρητη -φίλη-
horsepower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 corfiot εντυπωσιακό πραγματικά...ποιες είναι οι μούσες σου?
snik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 θελω πολυ να ασχοληθω με την φωτογραφια και την επεξεργασια εικονας...δεν εχω καιρο που ασχολουμε μονο 2 βδομαδες.Οι πρωτες εικονες ειναι απο κατι tutorials που ειδα στο photoshop και οι αλλες ειναι απο τις διακοπες μου,αλλα δυστυχως απο καμερα κινητου.Με κανονικη θα εβγαιναν πολυ καλυτερες
Freakster Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Συγγνωμη που παρεμβαλλομαι, αλλα καντε τη χαρη στον εαυτο σας και εμας να ανεβαζετε τις φωτο σας καπου αλλου, δεν υπαρχει χειροτερο απο το imagesux. Καθυστερει, πετα διαφημισεις σε περνα απο ποσες διευθυνσεις πρωτα και κανα δυο φορες εχω παρει σημα απο το antispyware για trojan cookie :? Εχω ακουσει δε οτι εχει κλεψει ακομα και γλυφιτζουρι απο μικρο παιδι. Try flickr, photobucket και αλλα. Φιλικα παντα! Οι τρεις τελευταιες φωτο μου φανηκαν απιστευτες, keep up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.