horsepower Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 ναι το φαντάστηκα ότι θα είναι αρκετά δύσκολο..θα κοιτάξω πάντως στο flickr μήπως βρω τίποτα..ευχαριστώ..
Socratis_g Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 δείτε εδω να πάθετε πλάκα : http://night-fate.deviantart.com/gallery/?order=9 παράδειγματα : και το καλυτερο από ολα. το κοριτσάκι είναι μoλις 16 ετών!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! οταν εγω στα 16 μου επαιζα gameboy me tetris.
AGGELOS1974 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 NOEMBΡΙΟΣ 2007 Το πρωί όταν ξυπνώ εσένα σκέφτομαι ξανά και τον Θεό παρακαλώ να σε έχει πάντοτε καλά Παρατηρώ μέσα στο μετρό κάπου εσένα για να δώ να ρθω να σε χαιρετήσω να σου πω πως σε αγαπώ Στους δρόμους όταν περπατώ το αμάξι σου κοιτάζω για να βρώ τριαντάφυλλο στον υαλοκαθαριστήρα σου να βάλω έτσι απλά.. γιατι σε αγαπώ Στην δουλειά όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να συγκεντρωθώ η μορφή σου πολεμά την ηρεμία μου ξανά Το βράδυ σαν πέσω να κοιμηθώ παρακαλώ στο όνειρό μου να σε δώ και το πρωί όταν ξυπνήσω , στα αληθινά... να σε κρατώ σφιχτά στην αγκαλιά...(κατά 1 μαγικό τρόπο..)
snik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 το κοριτσακι ειναι απαιχτο ειχα δει πιο παλια εργα της και ειναι τελεια,καλη και η τελευταια σου σωκρατη αλλα προτιμω αυτην με τα χιονια και τον καπνο! ενα που εφτιαξα χτες μετα απο πολυ καιρο απουσιας απο το photoshop
Sellers Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Πολύ ωραία αλλά πάνω κάτω είναι όλα στο ίδιο επικό μοτίβο. Υπάρχει κάποιος λόγος? Γιατί δεν δοκιμάζεται να φτιάξετε και κάτι απο άλλο είδος?
snik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Πολυ ωραιο snik!! thanks flo @sgp η δευτερη φωτογραφια που ειναι τραβηγμενη? Παντως και η αλλες ειναι πολυ καλες!
gtroza Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 SGP ΤΕΛΕΙΕΣ ! BRAVO !!! υγ: δεν κοιμάσαι ρε διάβολε ? ευχαριστώ ! .
Lucifer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μόνο και μόνο επειδή είναι όντως τέλειες (δάσκαλε!), το παραπάνω ποστ δε διαγράφεται. Αλλά άλλαξέ το σε Ελληνικά!
SGP Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά @sgp η δευτερη φωτογραφια που ειναι τραβηγμενη? Στο μετρό στο γκάζι πρέπει να ήταν η συγκεκριμένη. Πάρτε και μερικές από πάρκο στην λεοφόρο δημοκρατίας στο ίλιον: "]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.