AGGELOS1974 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2007 Σήμερα είναι Χριστούγεννα και εσύ δεν είσαι εδώ έτσι αυτό το ποίημα γράφω δύο λόγια να σου πώ.. Να σου πω πως το πρωί που είχα πάει στη εκκλησιά παρακαλούσα τον Χριστό να σε έχει πάντοτε καλά.. Πως φορούσα το κασκόλ σου που μου είχες δέσει στον λαιμό ενώ γλυκά στα μάτια με κοιτούσες και μου έλεγες σε αγαπώ Πως ένα κεράκι άναψα μπροστά στην Παναγιά και ευχήθηκα μέσω Εκείνης σε σένα Χρόνια Πολλά. Ξέρεις πάντα σε σκέφτομαι και ποτέ δεν σε ξεχνώ για αυτό για σένα προσεύχομαι προς τον Πανάγαθο Θεό. Τέλος θέλω να ξέρεις πως πάντοτε θα σε αγαπώ άσχετα αν δεν ξαναμιλήσουμε και ποτέ δεν σε ξαναδώ..
carlmikaze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 να μην σε διάβαζε πριν γράψει το Λοστρέ..
Mijithroulis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 να μην σε διάβαζε πριν γράψει το Λοστρέ.. Εισαι θεος... απλα προσκυνω... Και το εχω δανεισει και δεν μπορω να βαλω το αγαπημενο μου ποιημα <ντοματες γεμιστες>...
Fidelio Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Σας στέλνω δύο συνθέσεις τοιχου, οχι δικές μου φυσικά. Είναι μιας κοπέλας που ασχολείται με διακόσμηση και τα συναφή και τα ανεβάζω για να δώ τις εντυπώσεις σας. Είναι σε διαστάσεις 30χ50 και είναι φτιαγμένο απο σιλικόνη , πηλό και αποξηραμένα λουλούδια , ..τι λέτε , πως σας φαίνονται ;
red7genius Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Ο ουρανος της Αθήνας, απο το παραθυρο μου...(δεν ειναι παντα ετσι)
SGP Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Πωπω χάλια, ένα μήνα δεν έχετε παράγει τπτ ρε παιδιά. 10 σελίδες το έψαχνα! Παρ'τε κανά δυό-τρεις που ελπίζω να σας φέρουν ένα χαμόγελο αν μη τι άλλο
alexiou92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Ενα δικο μου απο την εποχη που την ειχα πατησει ασχημα με μια κοπελα αλλα.... μου μεινε το ποιημα :( Το βράδυ όλο σκεφτόμουνα βαθιά μες στην καρδία μου, εσένα τώρα θα θελα να χω στην αγκαλία μου. Τα δυο σου χείλη να φιλώ που είναι σαν δυο κρίνα, τα δυο σου μάτια να κοιτώ να με κοιτούν και κείνα.
mariosCS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Πωπω χάλια, ένα μήνα δεν έχετε παράγει τπτ ρε παιδιά. 10 σελίδες το έψαχνα! Ναι, κι εγώ νόμιζα πως με τα χιόνια θα έβλεπα καταπληκτικές φωτογραφίες! (ώς συνήθως )
felikas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Ασε! Με τα χιόνια μας κατέστρεψε το ISO... Στα επόμενα ελπίζω να είμαι περισσότερο προετοιμασμένος!
SGP Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 το χιόνι είναι δύσκολο πρέπει να πω φωτογραφικά, πολύ άσπρο ρε παιδί μου
felikas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Στις βραδυνές με τι διάφραγμα και κλείστρο "έπαιξες" (κυρίως για την 2 κ 4 ρωτάω) κ τι ISO? Γιατί εγώ με πίσσα σκοτάδι αναγκάστηκα σε iso-400(max) και όπως ήταν φυσικό... τιγκα στο θόρυβο!
felikas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Kodak P850. Tα 400 είναι κ το max της (leider)! Από τα 320 στα 400 έχει διαφορά, αλλά σε ακραίες συνθήκες, δεν φτάνουν τα πρώτα. Εκτός αν χρησιμοποιήσω 3ποδο κ χαμηλώσω κλείστρο. Μπελάς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.