SGP Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 κάποιες από Βουκουρέστι όπου πήγα για επαγγελματικούς λόγους, δυστυχώς κατάφερα να ξεκλέψω μόνο ένα απόγευμα για φωτογραφίες... Έχω φτιάξει ένα σετάκι το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ
androu Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ασχολούμαι με την φωτογραφία ... και παίζω πιάνο και ακκορντεόν κοντά στα 20 χρόνια... (αλλά είμαι αυτοδίδακτος...) samples (μουσικής) δεν υπάρχουν διότι θέλει κούρδισμα το πιάνο αλλά ντρέπομαι κιόλα... φωτογραφίες στο link της υπογραφής
Sellers Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ξεθάβω το θέμα για να παινέψω, ποιόν άλλον;, εμένα. Ένας αυτοσχεδιασμός που έκανα. Η κάρτα ήχου μου τον παίρνει από όλες τις θέσεις για βύσματα που έχει, γι'αυτό και ο ήχος της ηλεκτρικής είναι για τ'ανάθεμα, μην πω τίποτα πιο βαρύ. Αυτοσχεδιασμός Δεν χρειάζεται κατέβασμα, το ακούτε κι έτσι. Σχόλια απαγορεύονται.
poscaman Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 και μιας και το ξεθάψαμε, πάρτε κι ένα image gallery από μένα. http://gallery.poscaman.gr Καθαρά χόμπυ οι φωτογραφίες, με τις ατέλιες και τα λάθη. Επίσης το flash image gallery είναι έτοιμο.
leftermann Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Σχόλια απαγορεύονται. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. όποιος σολάρει κιθαρίτσα μέσω μπλιμπλικίου, πρέπει να μαστιγώνεται δημόσια Κυριακή πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους.
Sellers Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. όποιος σολάρει κιθαρίτσα μέσω μπλιμπλικίου, πρέπει να μαστιγώνεται δημόσια Κυριακή πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους. Τι είναι το μπλιμπλίκι ρα? Έχω μπερδέψει τα μπούτια μου με τους λογαριασμούς.
leftermann Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 πω πω τον φούστη, εγώ του είπα ότι πρέπει να μαστιγωθεί δημόσια, κι αυτός με ρωτάει τι είναι μπλιμπλίκι.
Sellers Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Έλα ρε, τι να κάνω? Αυτό είχα με αυτό ηχογράφησα. Σοβαρά τώρα, πριν την ηλεκτρική δεν είναι καλοί οι ήχοι?
leftermann Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 αφού είπες δεν θες σχόλια. Με το ζόρι έκανα ένα. Δεν σχολιάζω άλλο. έντιτ: δεν εννούσα ότι το μπλιμπλίκι σου είναι κακό. Εννοούσα ότι η κιθάρα πρέπει να παίζεται με κιθάρα. Γαμώτο.
Sellers Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δεν καταλαβαίνω τι λες ρε. Με κιθάρα τα έπαιξα όλα. Απλά όπως είπα η κάρτα ήχου είναι γτπ. Μια πεταλιέρα μόνη της τι να κάνει και αυτή?
leftermann Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 γλίτωσες το μαστίγωμα. Έτσι όπως το είπες, νόμιζα ότι δούλεψε το cubase.
bluesattack Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ξεθάβω το θέμα για να παινέψω, ποιόν άλλον;, εμένα.Ένας αυτοσχεδιασμός που έκανα. Η κάρτα ήχου μου τον παίρνει από όλες τις θέσεις για βύσματα που έχει, γι'αυτό και ο ήχος της ηλεκτρικής είναι για τ'ανάθεμα, μην πω τίποτα πιο βαρύ. Αυτοσχεδιασμός Δεν χρειάζεται κατέβασμα, το ακούτε κι έτσι. Σχόλια απαγορεύονται. Σπαω την απαγορευση , , για να πω οτι το ηχητικο αποτελεσμα (αν και οχι γνωστης της διαδικασιας ) μου αρεσει πολυ
mariosCS Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ξεθάβω το θέμα για να παινέψω, ποιόν άλλον;, εμένα.Ένας αυτοσχεδιασμός που έκανα. Η κάρτα ήχου μου τον παίρνει από όλες τις θέσεις για βύσματα που έχει, γι'αυτό και ο ήχος της ηλεκτρικής είναι για τ'ανάθεμα, μην πω τίποτα πιο βαρύ. Αυτοσχεδιασμός Δεν χρειάζεται κατέβασμα, το ακούτε κι έτσι. Σχόλια απαγορεύονται. Ωραίο tune. Με χάλασε το τελευταίο δίλεπτο. Πολλή φασαρία (για μένα). Γούστα είναι φυσικά. (όντως το dist. στην κιθάρα δεν ακούγεται και πολύ καλά, αλλά το clean μια χαρά είναι !)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.