Προς το περιεχόμενο

Kαλλιτεχνικές ανησυχίες των Insomniaks.

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάποιες από Βουκουρέστι όπου πήγα για επαγγελματικούς λόγους, δυστυχώς κατάφερα να ξεκλέψω μόνο ένα απόγευμα για φωτογραφίες...

2968017330_b4343d1293_m.jpg 2966458042_cea5c01973_m.jpg 2969344099_d505623541_m.jpg

Έχω φτιάξει ένα σετάκι το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ασχολούμαι με την φωτογραφία ... και παίζω πιάνο και ακκορντεόν κοντά στα 20 χρόνια... (αλλά είμαι αυτοδίδακτος...) samples (μουσικής) δεν υπάρχουν διότι θέλει κούρδισμα το πιάνο αλλά ντρέπομαι κιόλα... :P

φωτογραφίες στο link της υπογραφής

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα για να παινέψω, ποιόν άλλον;, εμένα.

Ένας αυτοσχεδιασμός που έκανα. Η κάρτα ήχου μου τον παίρνει από όλες τις θέσεις για βύσματα που έχει, γι'αυτό και ο ήχος της ηλεκτρικής είναι για τ'ανάθεμα, μην πω τίποτα πιο βαρύ.

Αυτοσχεδιασμός

Δεν χρειάζεται κατέβασμα, το ακούτε κι έτσι.

Σχόλια απαγορεύονται.

Δημοσ.
Σχόλια απαγορεύονται.

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

όποιος σολάρει κιθαρίτσα μέσω μπλιμπλικίου, πρέπει να μαστιγώνεται δημόσια Κυριακή πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους.

Δημοσ.
ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

όποιος σολάρει κιθαρίτσα μέσω μπλιμπλικίου, πρέπει να μαστιγώνεται δημόσια Κυριακή πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους.

Τι είναι το μπλιμπλίκι ρα?

Έχω μπερδέψει τα μπούτια μου με τους λογαριασμούς.

Δημοσ.

Έλα ρε, τι να κάνω? Αυτό είχα με αυτό ηχογράφησα.

Σοβαρά τώρα, πριν την ηλεκτρική δεν είναι καλοί οι ήχοι?

Δημοσ.

αφού είπες δεν θες σχόλια. Με το ζόρι έκανα ένα. Δεν σχολιάζω άλλο.

έντιτ: δεν εννούσα ότι το μπλιμπλίκι σου είναι κακό. Εννοούσα ότι η κιθάρα πρέπει να παίζεται με κιθάρα. Γαμώτο.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι λες ρε. Με κιθάρα τα έπαιξα όλα. Απλά όπως είπα η κάρτα ήχου είναι γτπ. Μια πεταλιέρα μόνη της τι να κάνει και αυτή?

Δημοσ.

Ένας αυτοσχεδιασμός που έκανα. Η κάρτα ήχου μου τον παίρνει από όλες τις θέσεις για βύσματα που έχει, γι'αυτό και ο ήχος της ηλεκτρικής είναι για τ'ανάθεμα, μην πω τίποτα πιο βαρύ.

Αυτοσχεδιασμός

Σχόλια απαγορεύονται.

Σπαω την απαγορευση ,:lol: , για να πω οτι το ηχητικο αποτελεσμα (αν και οχι γνωστης της διαδικασιας ) μου αρεσει πολυ :-D

Δημοσ.

Αυτοσχεδιασμός

Σχόλια απαγορεύονται.

Ωραίο tune. Με χάλασε το τελευταίο δίλεπτο. Πολλή φασαρία (για μένα). Γούστα είναι φυσικά.

(όντως το dist. στην κιθάρα δεν ακούγεται και πολύ καλά, αλλά το clean μια χαρά είναι !)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...