Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι είναι απίστευτη αγορά,το μόνο πρόβλημα είναι αυτό με την πιστωτική,δεν έχω ιδέα γι'αυτές ούτε έχω ξαναχρησιμοποιήσει.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή ψήνομαι και 'γω να αγοράσω ενα ζευγάρι παπούτσια θα ήθελα να εκφράσω δύο απορίες:

1. από όσους έχουν αγοράσει από την συγκεκριμένη σελίδα έχει χρησιμοποιήσει κάνεις Electron Visa, χρεωστική δηλαδή;
  2. επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν τα μόνα που πληρώνει κάποιος είναι η τιμή που αναγράφετε πάνω αριστέρα όταν φτιάχνει κάποιος ένα παπούτσι + τα μεταφορικά;

Δημοσ.

electron νομιζω δε παιζει γιατι ζητανε αυτο το τριψηφιο απο πισω που εχουν οι βιζα, η electron ομως δεν το εχει.

μεταφορικα εξτρα.

Δημοσ.
electron νομιζω δε παιζει γιατι ζητανε αυτο το τριψηφιο απο πισω που εχουν οι βιζα, η electron ομως δεν το εχει.

μεταφορικα εξτρα.

η δικιά μου η Electron γιατί έχει?

Δημοσ.
δουλεύουνε και οι χρεωστικές...

ΟΚ, ευχαριστώ.

Κάποιος που να ξέρει την απάντηση στο δεύτερο ερώτημά μου;

• επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν τα μόνα που πληρώνει κάποιος είναι η τιμή που αναγράφετε πάνω αριστέρα όταν φτιάχνει κάποιος ένα παπούτσι + τα μεταφορικά;

Δημοσ.
Πάνω από 200? δεν πληρώνεις μεταφορικά, κάπου μέσα το λέει.

Ναι αυτό το ξέρω το είδα και γω, αλλά για να φτάσω τα 200? πρέπει να πάρω 2 ζευγάρια παπούτσια.

Εγώ αυτό που ρώτησα είναι αν πάρω ένα ζευγάρι παπούτσια αν θα χρειαστούν π.χ. εκτελεονισμό μη μου πιασουν τον κ...ο σε κανένα τελωνείο και τρέχουμε και δεν φτάνουμε.

Τα μεταφορικά πάντως από ότι δίαβασα εδώ σε αυτό το thread είναι ίδια για όλη την Ε.Ε. και είναι 8?, έτσι;

Ευχαριστώ όποιον απαντάει και συγνώμη για το πρήξιμο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ τα NikeId και είναι φοβερά αλλά μετά από 2 εβδομάδες αρχίζει να ξεβάφει το χρώμα από το εσωτερικό του παπουτσιού λερώνοντας την κάλτσα μάλλον επειδή ιδρώνει το πόδι. Έχουμε αλλά τέτοια συμπτώματα από φίλους που έχουν αγοράσει?

Έχω στείλει mail στην Nike και περιμένω απάντηση

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
ontos poli kali i kinisi tis nike,alla ta papoutsia paramenoun akoma akriva.

protimo na katevo stous tsigganous na ta parou me 35 evropoula to zevgari kai as min exei pano to onoma mou.ka8e xrono perno 3-4 zevgaria nike kai tin vgazo olo ton xrono me ta idia lefta an agoraza ena kai exo kai poikilia.

kai min mou peis kaneis oti einai maimou ktl giati sas pliroforo oti kataskevazontai

stin kina ola,sta idia ergostasia,opou doulevoun apo to proi mexri to vradi anilika paidakia.me tin moni diafora oti i nike plironei dis se diafimiseis eno aftoi pou kanoun to paraemporio kai kalitera merokamata dinoun stous ergates kai se poli xamiloteres times ta poulane.

τα περισσοτερα παπουτσια που εχουν εκει ειναι μουφες

λιγα ειναι οντως οπως τα λες,και το καταλαβαινεις απο την διαφορα στην τιμη

παντως και εγω εχω ενα ζευγαρι που εχει κρατησει 2-3 χρονια

εννοειται πως τα βαζεις να πας για ερνα καφεδακι το πολυ

δεν τρεχεις ουτε παιζεις μπασκετ, για να σαι σιγουρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...