Προς το περιεχόμενο

Apple ipod 80 GB


FireJim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρηκα σε αγγελια τοπικης εφημεριδας τι συγκεκριμενο ,νεο μοντελο αλλα πηρα τηλεφωνο και ο τυπος μου επε οτι δεν εχει ελληνικη αλλα διεθνη εγγυηση και θελει λιγο ψαξιμο. Ξερει κανεις τπτ; Το θελω γιατι μου το δινει και 250 ευρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν είναι καλή η τιμή αλλά για την εγγύηση στα ipod μην την ψάχνεις, δηλαδή πόσο του απομένει μέσα στην εγγύηση κανένα 2μηνο? Μετά δεν έχει και ούτε πρόκειται να βρεις άνθρωπο-εταιρία που θα στο κάνει repair. Οπότε αν τελειώνει η εγγύηση είναι το ίδιο και το αυτό. Αν είναι ολοκαίνουριο τότε δεν μπορείς να το κάνεις εδώ λογικα. Σκέψου τα και κρίνε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι καθόλου ίδιο αν τελειώνει η εγγύηση (έστω και 2 εβδομάδες να μένουν) ή αν έχει ήδη τελειώσει. Διότι στην πρώτη περίπτωση είσαι καλυμένος αν σου έχουν πουλήσει μεταχειρισμένο ελαττωματικό τεμάχιο ενώ στη δεύτερη όχι. Το ipod φίλου μου, επίσης, χάλασε ξαφνικά στους 9 μήνες από την αγορά. Το αντικατέστησαν κανονικά.

 

Οσο για τη διεθνή εγγύηση, τρέχα γύρευε με τη rainbow, θεωρητικά στο φτιάχνει αν τους πας απόδειξη αγοράς από το εξωτερικό και τους δώσει έγκριση η apple. Κοντολογίς αν ο τύπος σου δώσει απόδειξη αγοράς από εξώτερικό ίσως το φτιάχνουν. Αν όχι, σίγουρα δεν το φτιάχνουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...