KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 με όλο το σεβασμό να σου εξηγήσω τι εννοώ.υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης που παρακολουθούν τα πάντα.από τηλεφωνικές συνομιλίες και email μέχρι τραπεζικές συναλλαγές και online gaming.όπως επίσης και συνομιλίες εντός και εκτός κτιρίων.γίνεται επεξεργασία και αξιολόγηση.στη συνέχεια ότι θεωρείται κατά στο σύστημα και την παγκοσμιοποίηση περνά σε ποιο αναλυτικό ελέγχο. Μια ερώτηση μόνο: Τι είναι η παγκοσμιοποίηση πιστεύεις;
chris_4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 μπορει να ενοει τα keywords που λενε. κατάλαβα οτί το εννοει. Παρολα αυτα... τι να πω. Δηλαδη αν αναφερω τωρα τον μπιν λαντεν η cia (νασα χαχαχα), θα τσεκαρει όλο το φόρουμ. Ελεος ρε παιδια
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 βρε δεν σου ειπα οτι δεν ειναι δικαιωμα σου απλα υπαρχουν πιο ευχαριστα πραγματα. τεσπα δικαιωμα σου απλα λεω εγω. μα ούτε εγώ σου είπα τίποτα.απλά τα κάνω και τα ευχάριστα πράγματα
chris_4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μια ερώτηση μόνο: Τι είναι η παγκοσμιοποίηση πιστεύεις; Ρε συ KWSN_Men μη βάζεις τώρα δύσκολα. Ασε που ξεφεύγουμε...
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 χωρίς να μπω σε αναλύσεις.παγκοσμιοποίηση είναι ότι το χειρότερο σχεδιάστηκε από σατανικά μυαλά για τον ανθρωπο
Lighter122 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 γεια και πάλι στο αγαπητό forumη γνώμη μου πιστεύω ότι ξέρουν τα πάντα για εμάς και ας νομίζουμε το αντίθετο.κάποιοι ξέρουν ποιος είναι πίσω από κάθε υπολογιστή και τι καπνό φουμάρει.επίσης γνωρίζουν τα πάντα για εμάς μέσω δορυφόρων.μέχρι και πότε κατουρήσαμε που λέει ο λόγος. η γνώμη σας....ακούω Η δικια μου γνωμη ειναι οτι κατι τετοιο δεν ισχυει...Δεν πιστευω οτι εχει ο οποιοσδηποτε καποιο κερδος παρακολουθοντας εμενα και αλλους σαν εμενα... Θα ηθελες να μας πεις που βασιζεις την δικια σου γνωμη Εχεις καποιες αποδειξεις? Ειδες κατι? Ξερεις κατι? Θα επρεπε να μαθουμε οι υπολοιποι κατι?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 χωρίς να μπω σε αναλύσεις.παγκοσμιοποίηση είναι ότι το χειρότερο σχεδιάστηκε από σατανικά μυαλά για τον ανθρωπο 'Ετσι, συμφωνώ. Είναι σατανικό, κακό και απάνθρωπο. Και αντιχριστιανικό, πιστεύω. Αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες...
1980 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ρε παιδια εστω οτι υπαρχει, λεμε εστω ο μονος σκοπος που μπορω να σκεφτω για τον οποιο θα παρακολουθουσαν τον μεσο ανθρωπο ειναι το μαρκετινγκ. εδω εχει ξεκινησει το νευρομαρκετινγκ που σου πετανε ερεθισματα στον εγκεφαλο για να αγοραζεις προιοντα αυτο μας πειραξε τωρα.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Ρε συ KWSN_Men μη βάζεις τώρα δύσκολα. Ασε που ξεφεύγουμε... <--- Twister firestarter.
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 όπως έγραψα στην αρχή η γνώμη μου και μετά ζήτησα την δική σας δεν είπα ότι ξέρω συγκεκριμένα πράγματα από κάπου.απλά υποψιάζομαι και υποθέτω.το γιατί θέλουν να το κάνουν είναι απλό.θέλουν όλοι να ακολουθούν το σύστημα και συγκεκριμένους κανόνες.
1980 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 όπως έγραψα στην αρχή η γνώμη μου και μετά ζήτησα την δική σαςδεν είπα ότι ξέρω συγκεκριμένα πράγματα από κάπου.απλά υποψιάζομαι και υποθέτω.το γιατί θέλουν να το κάνουν είναι απλό.θέλουν όλοι να ακολουθούν το σύστημα και συγκεκριμένους κανόνες. αν δεν θελεις να ακολουθησεις το συστημα και τους κανονες ειναι κατι που το διαπραγματευεσε με τον εαυτο σου δεν μπορει να στο επιβαλει κανεις. ειναι και θεμα χαρακτηρα. μιλας πολυ γενικα και αοριστα παντως και δεν βγαζει και πολυ νοημα.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 χωρίς να μπω σε αναλύσεις.παγκοσμιοποίηση είναι ότι το χειρότερο σχεδιάστηκε από σατανικά μυαλά για τον ανθρωπο Κάπου εκεί κολάει λοιπόν αυτό που είπα και σε άλλο thread σου. ''Όλοι αύριο το απόγευμα στη πλατεία Κάνιγγος, στη μεγάλη συγκέντρωση της Ένωσης Κεντρώων.''
1980 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Κάπου εκεί κολάει λοιπόν αυτό που είπα και σε άλλο thread σου. ''Όλοι αύριο το απόγευμα στη πλατεία Κάνιγγος, στη μεγάλη συγκέντρωση της Ένωσης Κεντρώων.'' οδο χαλκοκονδυλη ελεγε ο προεδραρας. στις 10 του οκτωβρη αναμετριετε η ηθικη με την ανηθικοτητα.
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 κύριοι. δεν είμαι σε κανέναν κομματικό χώρο.αλλά ούτε έχω κόλλημα με την θρησκεία.απλά είμαι σκεπτόμενο άτομο και βγάζω συμπεράσματα
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Έχεις δίκιο. Στο προηγούμενο μήνυμα το είχα γράψει καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.