Προς το περιεχόμενο

Τα ξέρουν όλα για εμάς

tahwnwhontra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ανέφερε....κοίτα καλά τις απαντησεις

πλακα κανει ο ανθρωπος....το αντιχριστιανικο δεν λες?

Δημοσ.

θα σου κάνω μια άλλη ανάλυση για την τεχνολογία.

η τεχνολογία έχει προχωρήσει όσο έχει προχωρήσει.η γνώση της όμως στον κόσμο δεν είναι ολοκληρωτική.αλλά ξέρουμε εμείς οι κοινοί θνητοί και άλλα οι κατέχοντες τον κοσμο

• Super Moderators
Δημοσ.
θα σου κάνω μια άλλη ανάλυση για την τεχνολογία.

η τεχνολογία έχει προχωρήσει όσο έχει προχωρήσει.η γνώση της όμως στον κόσμο δεν είναι ολοκληρωτική.αλλά ξέρουμε εμείς οι κοινοί θνητοί και άλλα οι κατέχοντες τον κοσμο

Η ανάλυσή σου, εμένα τουλάχιστον με έχει συνεπάρει.

Να ρωτήσω το εξής: εάν δεν έχεις κάνει κάτι κακό, γιατί να μην σε παρακολουθούν; Τι σε πειράζει; Έχεις να κρύψεις τίποτα; Μήπως είσαι παράνομος; Μήπως είσαι χασισοπότης; Μήπως είσαι (gasp!) άθεος; Μήπως είσαι (gasp! gasp!)... βάζελος;

Τι θες να μας κρύψεις; Ε;

Δημοσ.

απολύτως τίποτα δεν έχω να κρύψω.

αλλά είναι δικαίωμα μου όπως ήταν τόσα χρόνια να έχω ιδιωτική ζωή και μυστικά

με λίγα λόγια όπως αυτοί θέλουν να τα ξέρουν όλα και εγώ γουστάρω να μην ξέρουν τίποτα.

Δημοσ.

αμα εχουν τα μεσα, την τεχνολογια, την καβλα και τον μαζοχισμο να παρακολουθουν τι κανω μεσα στο σπιτι μου, μαγκια τους...

δεν θα μου αρεσε (και δεν το πολυπιστευω) αλλα μαγκια τους...

Δημοσ.

αυτό λέω και εγώ.οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο.καιρός να κοπεί η μαγκιά ορισμένων και σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν όλοι όταν δεν είναι πρόβατα.

Δημοσ.

είμαι πολύ μικρός εγώ σαν άνθρωπος για να έχω ιδέες τόσο μεγάλες για την ανθρωπότητα.απλά όπως είπα διαπιστώνω και δεν καταπίνω.

Δημοσ.
είμαι πολύ μικρός εγώ σαν άνθρωπος για να έχω ιδέες τόσο μεγάλες για την ανθρωπότητα.απλά όπως είπα διαπιστώνω και δεν καταπίνω.

"I have a dream...but I don't want to talk about it":?

Δημοσ.

μακάρι κάποιος άξιος και προικισμένος μα και εφοδιασμένος με όλη τη γνώση και τα τεχνολογικά επιτεύγματα ( φανερά και κρυφά) να άλλαζε τον κόσμο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...