tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ξέρω ότι πολλοί λένε πολλά για το τι γίνεται .αλλά εγώ αξιολογώ και βγάζω συμπεράσματα.
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 δεν ανεφερε κανεις τιποτα για θρησκεια παντως. ανέφερε....κοίτα καλά τις απαντησεις
1980 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 ανέφερε....κοίτα καλά τις απαντησεις πλακα κανει ο ανθρωπος....το αντιχριστιανικο δεν λες?
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 πλάκα η σοβαρό....ειρωνικό η αντικειμενενική άποψη.εγώ πρέπει να ξεκαθαρίσω τη θέση μου σε κάθε αιχμή
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 θα σου κάνω μια άλλη ανάλυση για την τεχνολογία. η τεχνολογία έχει προχωρήσει όσο έχει προχωρήσει.η γνώση της όμως στον κόσμο δεν είναι ολοκληρωτική.αλλά ξέρουμε εμείς οι κοινοί θνητοί και άλλα οι κατέχοντες τον κοσμο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 θα σου κάνω μια άλλη ανάλυση για την τεχνολογία.η τεχνολογία έχει προχωρήσει όσο έχει προχωρήσει.η γνώση της όμως στον κόσμο δεν είναι ολοκληρωτική.αλλά ξέρουμε εμείς οι κοινοί θνητοί και άλλα οι κατέχοντες τον κοσμο Η ανάλυσή σου, εμένα τουλάχιστον με έχει συνεπάρει. Να ρωτήσω το εξής: εάν δεν έχεις κάνει κάτι κακό, γιατί να μην σε παρακολουθούν; Τι σε πειράζει; Έχεις να κρύψεις τίποτα; Μήπως είσαι παράνομος; Μήπως είσαι χασισοπότης; Μήπως είσαι (gasp!) άθεος; Μήπως είσαι (gasp! gasp!)... βάζελος; Τι θες να μας κρύψεις; Ε;
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 απολύτως τίποτα δεν έχω να κρύψω. αλλά είναι δικαίωμα μου όπως ήταν τόσα χρόνια να έχω ιδιωτική ζωή και μυστικά με λίγα λόγια όπως αυτοί θέλουν να τα ξέρουν όλα και εγώ γουστάρω να μην ξέρουν τίποτα.
Lighter122 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 αμα εχουν τα μεσα, την τεχνολογια, την καβλα και τον μαζοχισμο να παρακολουθουν τι κανω μεσα στο σπιτι μου, μαγκια τους... δεν θα μου αρεσε (και δεν το πολυπιστευω) αλλα μαγκια τους...
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 αυτό λέω και εγώ.οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο.καιρός να κοπεί η μαγκιά ορισμένων και σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν όλοι όταν δεν είναι πρόβατα.
Lighter122 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 και σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν όλοι όταν δεν είναι πρόβατα. για πες καμια ιδεα....εχεις κατι κατα νου?
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 είμαι πολύ μικρός εγώ σαν άνθρωπος για να έχω ιδέες τόσο μεγάλες για την ανθρωπότητα.απλά όπως είπα διαπιστώνω και δεν καταπίνω.
Lighter122 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 είμαι πολύ μικρός εγώ σαν άνθρωπος για να έχω ιδέες τόσο μεγάλες για την ανθρωπότητα.απλά όπως είπα διαπιστώνω και δεν καταπίνω. "I have a dream...but I don't want to talk about it":?
tahwnwhontra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 μακάρι κάποιος άξιος και προικισμένος μα και εφοδιασμένος με όλη τη γνώση και τα τεχνολογικά επιτεύγματα ( φανερά και κρυφά) να άλλαζε τον κόσμο
poscaman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 πιστευω οτι επι του θεματος εχει πολλα να πει ο χρηστης merde
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.