Προς το περιεχόμενο

πεθαίνουμε στην ώρα μας;

tahwnwhontra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κύριοι αφήστε την πλάκα.

ο πλανητής αυτός που κατοικούμε έχει την δυνατότητα να θρέψει όχι 6 αλλά 100 δις ανθρώπων και πλέον.

Που το βασιζεις αυτο? απλα το σκεφτηκες οπως στο προηγουμενο τοπικ?

γιατι κατι τετοιο δεν μπορεις να το λες χωρις καποια επιστημονικα στοιχεια... δεν μπορει να σου ηρθε εκει που πινεις τον καφε σου, να το λες σε εμας με υφος 10 προεδρων, και να μην σηκωνεις κουβεντα...

την πηγη σου θελω να δω ... και γι'αυτο και για τα υπολοιπα που σε εχουμε ρωτησει αλλιως ασε μας μονους μας να αποφασισουμε αν θα παρουμε το μπλε ή το κοκκινο χαπι...

Δημοσ.

το δικό μου ύφος είναι σαν δέκα προέδρων και δεν σηκώνω κουβέντα.οι ορισμένοι από εσάς ότι και να πει κάποιος το λαμβάνεται με πονηρή και αρνητική διάθεση.δηλαδή θέλει μυαλό και να το έχουν πει επιστήμονες (που το έχουν πει) για να καταλάβεις τι δυνατότητες έχει ο πλανήτης.σε είχα για πιο έξυπνο.

Δημοσ.

Μόνο 100; Εγώ πιστεύω 200 δις άνετα. 100 λες εσύ γιατί ανήκεις στην ομάδα που θέλει να περιορίσει την αύξηση του πληθυσμού!

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, πόσες μέρες θα σας πάρει να καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να ασχολείστε;

tahwnwhontra: Your village called, they're missing an idiot.

Δημοσ.
σε είχα για πιο έξυπνο.

Με ηξερες και απο χτες????

Εγω επιμενω και θελω να δω καποιο επιστημονικη ερευνα που να λεει οτι ο πλανητης "σηκωνει" αλλα 94δισ. ανθρωπους...

Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα σε αυτα που γραφεις?

Ειναι σαν να καθεσαι σε ενα παρκο στις 10 και μιση το πρωι, και να γυρνας στον τυπο στο απεναντι παγκακι και να δηλωνεις με στομφο "Ξημερωσε", περιμενοντας να μεινει με το στομα ανοιχτο ο αλλος λες και ειναι τυφλος... και οχι μονο αυτο... συνεχιζεις και του λες κατι ακομα πιο ακυρο του στυλ, "αυτοι που τα ελεγχουν ολα, μια απο αυτες τις μερες θα σβησουν τον ηλιο για να μας ριξουν στο σκοταδι"..

ε, ποια περιμενεις να ειναι η αντιδραση του τυπακου που απλα πηγε στο παρκο να ταισει τα περιστερια?

Μας λες κατι που ολοι πανω κατω το ξερουμε

1)μας παρακολουθουν (κινητα, δορυφοροι και ναι γενικα μπορουν να το κανουν αν θελουν)

2)η πολιτικοι ειναι κλεφτες (σωωωωωωπα)

3)με τη σωστη διαχειρηση των φυσικων πορων της γης θα μπορουσε να κρατησει καποια δισ ανθρωπων ακομα (οχι τα 15πλασια ομως)

Και σε ολα αυτα ουτε μια πηγη, ουτε ενα ονομα, ουτε κατι καινουριο... Μας απογοητευσες:?

ο omni που ειναι?

Δημοσ.
τι ασχολείστε ρε παιδιά.μην απαντάτε σε όποια βλακεία όπως λέτε βάζω.έπιασα κάποιον από το λαιμό.

σε φορουμ εισαι... δεν ειναι απαραιτητο οτι οσοι σου απαντησουν θα ειναι συμφωνοι με αυτο που λες...

Δημοσ.

αυτό που είπες αν δεν είναι out.δηλαδή και εγώ που στο 99% των αποριών τεχνολογίας του forum δεν έχω απορία να πω τι ρωτάτε ρε τα ξέρω εγώ

Δημοσ.

καλά νομίζεις ότι πιστεύω ότι απαντούν για φανερούς λόγους.για να αυξήσουν τα post τους το κάνουν άσχετα την απάντηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...