Προς το περιεχόμενο

Ιός στο pc, μπλοκάρει το internet!

morpheas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία καλημέρα!

Έχω το εξής πρόβλημα. με το pc ενός φίλου.

Λογικά το φιλαράκι μου, κατάφερε να κατακτήσει έναν ιό.

Το πρόβλημα, το οποίο προέκυψε, είναι το ότι ξαφνικά,

ενώ το pc του δούλευε κανονικά στο internet, τώρα για κάποιο

λόγο(λογικά ιό), δεν μπορεί να μπεί στο internet:???:!

1ον.Μπορείται να μου προτίνετε ένα πολύ καλό σκαναριστικό?

2ον.Εάν δεν είναι πρόβλημα ιού, τότε τί πρόβλημα μπορεί να είναι?

Υ.Γ.Την άποψη μου, για τους ιούς την στηρίζω ότι το φιλαράκι μου

λαμβάνει πολλά e-mail:twisted:!

Δημοσ.

Απενεργοποίησε την επαναφορά συστήματος. Κάνε εκκίνηση σε safe mode. Βάλε όποιο καινούργιο αντιικό σε βολεύει, υπάρχουν και δωρεάν (avast, avg κλπ), αλλά και trial και άλλα. Κάνε update το antivirus. Έναν έλεγχο σε βάθος. Κάνε και ένα online scan (panda, kaspersky) και δες τη θα σου δώσει. Βάλε και κάποιο σαν το adaware και κάνε τα ίδια.

Επίσης δες μήπως πρέπει να κάνεις update και στα windows.

Δημοσ.
Ios den nomizw na einai filaraki alla an epimeneis to ad-aware kanei thn doyleia toy poly kala.TO modem/router deixnei na einai mesa sto internet?

Φίλος είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και αφού έκραξε τον ΟΤΕ για την σύνδεση adsl, του έστειλαν τεχνικό ο οποίος έμπαινε από τον φορητό του κανονικά, έκανε έλεγχο στον Η/Υ του και είχε κάποιους ιούς. Μετά από το καθάρισμα είναι οκ.

Δημοσ.
H epenafora systhmatos ti rolo varaei?EPishs update sta windows giati na kanei.Pes toy an kanei mai epanafora systhmatos ekei poy doyleyee epishs mporei na exei xalasei h karta diktyoy.

Αν απενεργοποιήσει την επαναφορά, μπορεί σε κάποιο restore να έχει μείνει και ο ιός.

Update στα windows να κάνει γιατί μπορεί να έχει αρκετά κενά ασφάλειας κι έτσι να ξανακολλήσει κάποιον ιό.

Δημοσ.

πριν μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία...κάνε πρώτα το πιο απλό αν δεν το χεις κάνει ήδη...

Είτε μόνος σου είτε με το ccleaner, καθάρισε-σβήσε όλα τα cookies και όλα τα temp files που λογικά σου έχει αποθηκεύσει ο explorer και ξαναδοκίμασε...

Δημοσ.

to spyware doc τα σπαει αλλα θα το παρεις ειτε με φραγγα ειτε σπασμενο με torrent παρεχει προστασια απο τα παντα και ξετρυπωνει spyware που το AVG KAI to AVIRA δεν βρισκουν

Δημοσ.
to spyware doc τα σπαει αλλα θα το παρεις ειτε με φραγγα ειτε σπασμενο με torrent παρεχει προστασια απο τα παντα και ξετρυπωνει spyware που το AVG KAI to AVIRA δεν βρισκουν

Παιδιά προσέξτε τις λέξεις που χρησιμοποιείται(σπασμενο,torrent) γιατί το θέμα θα τελειώσει άδοξα.:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...