ilMarios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Παιδία έστειλα ένα mail στο service στην Acer στο ελληνικό service για το DVDRW μου και μου στέλνουν ένα mail δεν μπορώ να το διαβάσω. Άλλαξα κωδικοποίηση αλλά τίποτα τi λέει ρε παιδιά αν με βρίζουν να μου το πείτε ήρεμα. ÎʽγαÏ?Ετά ΠελάτΕ / ΣυνεÏγάτΕ σας Ï?αÏακαλοÏμε Ï?Ïιν στείλετε το λαÏ?τοÏ? σας στο σάÏβις να ακολουθήσετε τΕν εξής διαδικασία. - ΕÎÎʽΡΞΗ - ΠΙÎÎʽΚÎʽΣ ΕΛΕÎΧΟΥ - ΣΥΣΤΗΜÎʽ - ΥΛΙΚΟ - ΔΙÎʽΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΠ- ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΙDE ATA/ATAPI ( ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ) - ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΠΔΙÎʽΥΛΟΣ IDE (ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ) - ΚÎʽΤÎʽΡΓΗΣΗ ΕΓΚÎʽΤÎʽΣΤÎʽΣΗΣ - ÎÎʽΙ - ΕΠÎʽÎΕΚΚΙÎΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Μετά δοκιμάζετε το DVD drive σε Ï?εÏίÏ?τωσΕ Ï?ου εξακολουθεί να άχει Ï?ÏόβλΕμα σας Ï?αÏακαλοÏμε να εÏ?ικοινωνήσετε ξανά μαζί μας Με ΕκτίμΕσΕ Support Greece :-?
antonisid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Κάτι με το unicode του browser σου πρέπει να παίζει,παίρνεις άλλα mail στα ελληνικά?Μου χει τύχει και μένα βέβαια να διαβάζω mail σε ελληνική γλώσσα γενικά αλλά καμμιά φορά μου τα εμφανίζει "κινέζικα".Ίσως να φτέει ο αποστολέας.Για προσπάθησε να το κάνεις προώθηση σε κάποιο άλλο mail σου μήπως το διαβάσεις απο'κει.
activex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 h sose tin selida se html kai baltin edw se ena zipaki . na prospathisoume na sto aniksoume. (me to copy paste pou ekanes den mpori na gini kati...)
ilMarios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δέχομαι mail στα ελληνικα πρώτη φορά μου έγινε.Οκ θα τα κάνω και τα δύο σε λίγο. Φίλε μου activex πώς θα την σώσω σε html?:-? Ευχαρηστώ. Α οκ το βρήκα πως να την σώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.