paul_agg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Γειά σε όλους!Ρε παιδιά είμαι φοιτητής....μένω μόνος μου και μου είχε έρθει πριν 3 μήνες λογαριασμός του νερού το "τεράστιο" ποσό των 7 ευρώ.Για διάφορους λόγους όμως...(ξέρετε πως είναι αυτά...βαρεμάρα κτλ, που να τρέχεις για 7 ευρω...) δεν πήγα να τον πληρώσω.Ο λογαριασμός έχει λήξει απο τις 17/4....και είναι ακόμ απλήρωτος.Το περίεργο είναι οτι δεν μου έχει έρθει κανένας άλλος και έχω κανονικά νερό...χωρίς να έχω πληρώσει.Μου φαίνεται περίεργο που 2 μήνες τώρα δεν μου έχουν κάνει καμία νύξη.Λέτε να έρθουν καμια μέρα να μου το κόψουν?Σκέφτομαι να το αφήσω κι άλλο να δω που θα φτάσει.Τι λέτε?
Dr.Strangelove Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Για τόσο μικρά ποσά δεν το κόβουν. Βάζουν μόνο τόκους υπερημερίας. Σύμφωνα με την ημερομηνία που αναφέρεις, αυτές τις μέρες θα πρέπει να έρθει ο επόμενος και καλύτερα να τον πληρώσεις για να μη βρεθείς κάποια μέρα χωρίς νερό και είναι και καλοκαίρι.
leftermann Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Απ' όσο ξέρω κι εγώ, η ΕΥΔΑΠ δεν μπαίνει στον κόπο να κόψει σύνδεση για τόσο μικρό ποσό. Ο λογαριασμός του επόμενου 4μηνου θα περιλαμβάνει και το ανεξόφλητο ποσό, λογικά ελαφρώς προσαυξημένο.
vasso286 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Οι λογαριασμοί της ΕΥΔΑΠ λήγουν κάθε 3 μήνες, δηλαδή ο επόμενος θα λήξει περίπου 17/7 και λογικά θα είναι 14 ευρώ δηλαδή θα περιέχει και τον προηγούμενο λογαριαμό.
Japan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Όντως, για έναν λογαριασμό δεν έχεις πρόβλημα. Για την ώρα δεν ασχολούνται καν. Πλήρωνε κάθε δεύτερο λογαριασμό αν δεν θες να τρέχεις και θα είσαι ΟΚ.
Αρχέλαος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Τα ίδια κάνω και εγώ!!!!Εμένα μου είχε έρθει 3 ευρώ!Αλλά επειδή την είχα πάθει πρίν(αν θυμάμαι μου είχαν έρθει όλα μαζεμένα πήγα και τον πλήρωσα.Σε ποιά πόλη είσαι φοιτητής???
FilipposMD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Καζανάκι μόνο το βράδυ, πριν τον ύπνο και μπάνιο μια φορά την εβδομάδα; Πιάτα έχουμε πλαστικά και δεν πλένουμε; Και πάλι, 3 ευρώ δε βγαίνει ρε σεις! Πάντως κι εγώ κάθε 2 φορές την πληρώνω συνήθως. Για τόσα λίγα δεν στο κόβουν.
billpeppas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Καζανάκι μόνο το βράδυ, πριν τον ύπνο και μπάνιο μια φορά την εβδομάδα; Πιάτα έχουμε πλαστικά και δεν πλένουμε; Στο Κους-Κους παίρνεις εσύ τηλέφωνο όταν έχει θέμα για τους τσιγγούνιδες ? Φαίνεται πως ξέρεις τα κόλπα ( joke )
MIJAS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 @ paul_agg Φίλε, το ρεκόρ μου σε απλήρωτους λογαριασμούς είναι 2 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα, οι λογαριασμοί ερχόταν κανονικά, αλλά δεν ήταν στο όνομα μου και ούτε καν στο όνομα του ιδιοκτήτη. Οπότε το άφηνα πάντα για τον επόμενο λογαριασμό...που τελικά ήταν και ο τελευταίος που πλήρωσα όταν σε μία κρίση συνείδησεως απόφασισα να πληρώσω για το νερό που ξόδεψα για να μην επιβαρύνω τον προηγούμενο κακόμοιρο φοιτητή. Σε αυτό το διάστημα ο λογαριασμός νομίζω αν θυμάμαι καλά είχε φτάσει 200+ euro και πάλι δε μου το είχαν κόψει γιατί μάλλον θεωρείτε είδος πρώτης ανάγκης και υπάρχει μία ελαστικότητα.
FilipposMD Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Στο Κους-Κους παίρνεις εσύ τηλέφωνο όταν έχει θέμα για τους τσιγγούνιδες ?Φαίνεται πως ξέρεις τα κόλπα ( joke ) Όχι ρε γαμώτο, και νόμιζα ότι δε γνωριζόταν η φωνή! Η καλύτερη φάση, πάντως, ήταν όταν μου πλήρωσε άλλος τον λογαριασμό. Επειδή σε όλη την πολυκατοικία έρχονται οι λογαριασμοί στο όνομα του εργολάβου που την έχτισε και τους αναγνωρίζουμε από τα νούμερα, μια φορά δεν έβρισκα τον δικό μου. Κάποιος τα έσκασε κατά λάθος, αχαχα! Δεν μου πληρώνουν και κανέναν ΟΤΕ που είναι... λίγο πάνω από τα 10 ευρώ της ΕΥΔΑΠ;
random Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ενας γνωστός μου είχε ενα νοικάρι που δεν πλήρωνε το νερό και έφυγε απ το σπιτι χωρις να πεί τίποτα. τους πέταγε τους λογαριασμους; ισως. Πηγε στην ΕΥΔΑΠ να ρωτήσει πώς θα το διακανονίσει, και γιατι δεν του έκοβαν το νερό, κλπ. Του είπαν οτι Βγαζουν πρόγραμμα διακοπών για όσους έχουν άθροισμα χρεών 200 ευρώ, ή/και σύνολο 8 λογαριασμών απλήρωτων. αυτά τότε πριν, κατι χρόνια, μπορεί να έχουν αλλάξει τώρα. με έκδοση λογαριασμών καθε 3μηνο, οι 8 σημαίνουν 2 χρόνια. εκτός αυτού, αν οι καταναλωτές που συγκεντρώνουν αυτά τα κριτίρια ειναι πάρα πολλοί, μπορει να ανεβασουν τα όρια, γιατι δεν προλαβαίνουν να κάνουν τις διακοπές. φυσικά, σε καθε λογαριασμό,επιβαρύνεσαι με ενα τόκο για τους προηγούμενους, αλλα για 7 ευρώ, ειναι αμελητέο. επίσης, οτι κακώς άφησε το δικό του όνομα, μόνο του σαν ιδιοκτήτης, στο λογαριασμό του διαμερίσματος. Πρέπει -σαν ιδιοκτήτες- να φροντίζουμε αμεσω μολις ενοικιαστεί ο χώρος μας να πάμε στην ΕΥΔΑΠ για να μπει το ονομα του άλλου στο "ενοικιαστής", Παρομοίως, σαν ενοικιαστές, να φροντίζουμε οταν φευγουμε, να βγαινει το όνομά μας απο τα στοιχεία, για να μην μπλέξουμε άδικα.
aris60 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Γειά σε όλους!Ρε παιδιά είμαι φοιτητής....μένω μόνος μου και μου είχε έρθει πριν 3 μήνες λογαριασμός του νερού το "τεράστιο" ποσό των 7 ευρώ.Για διάφορους λόγους όμως...(ξέρετε πως είναι αυτά...βαρεμάρα κτλ, που να τρέχεις για 7 ευρω...) δεν πήγα να τον πληρώσω.Ο λογαριασμός έχει λήξει απο τις 17/4....και είναι ακόμ απλήρωτος.Το περίεργο είναι οτι δεν μου έχει έρθει κανένας άλλος και έχω κανονικά νερό...χωρίς να έχω πληρώσει.Μου φαίνεται περίεργο που 2 μήνες τώρα δεν μου έχουν κάνει καμία νύξη.Λέτε να έρθουν καμια μέρα να μου το κόψουν?Σκέφτομαι να το αφήσω κι άλλο να δω που θα φτάσει.Τι λέτε? νασαι υσηχος οταν θα γινη ο λογαριασμος πανω απο 100 τοτε θα σου το κοψουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.