Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή δίσκου, χωρίς format

gohteutikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα έναν δίσκο με 10.000rpm από την WD.

Θέλω να αλλάξω το δίσκο του λειτουργικού και να βάλω αυτό της WD με τις 10.000.

Γίνετε χωρίς format;

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ, ποίο πρόγραμμα όμως μου συστήνεται να χρησιμοποιήσω;

Μήπως είναι καλλίτερο να κάνω format; δηλαδή υπάρχει περίπτωση να πέσουν οι επιδόσεις αντί να ανέβουν;

Δημοσ.

Το Acronis Migrate Easy ή το Paragon Drive Copy.

Aν το λειτουργικό και τα προγράμματά σου λειτουργούν χωρίς προβλήματα, μπορείς να δοκιμάσεις να τον κλωνοποιήσεις στον καινούριο. Έτσι γλιτώνεις πολύ χρόνο και κόπο να τα στήσεις όλα απ' την αρχή.

Οι επιδόσεις φυσικά δε θα πέσουν, αν ισχύει η προηγούμενη προϋπόθεση.

Δημοσ.

Όχι, είναι διαφορετικά προϊόντα. Drive Copy - Drive Backup.

To Drive Copy κάνει κλωνοποίηση δίσκων, ενώ το Drive Backup δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας, αλλά κάνει και κλωνοποίηση δίσκων.

Hard Disk Cloning - with Drive Backup you can easily clone your old hard disk to deploy new one eliminating tiresome and time consuming operating system and applications installation and adjustment. Basic hard disk partitioning features included in Drive Backup allows you to add new hard drive and prepare it to work.
Δημοσ.

diskcloneqj6.th.gif

Έχω το έξεις πρόβλημα με το Acronis Migrate Easy.

Επιλέγω τον δίσκο που θέλω να κάνω clone (disk 1) πατάω next έτσι ώστε επιλέξω τον δίσκο στον όποιο θέλω να γίνει το clone (disk 3 ) αλλά δεν με αφήνει να επιλέξω μόνο τον δίσκο αυτόν. Δηλαδή μου επιλέγει και τον δίσκο disk 2 ασχέτως αν εγώ θέλω να επιλέξω μόνο το disk 3

Εύχομαι αυτό να μην γίνεται επειδή ο disk 1 είναι μεγαλύτερος από τον disk 3.

EDIT

Τελικά έβγαλα το disk 2 όποτε προχώρησε λίγο. Όμως τώρα όταν κάνει reboot και ξεκινάει η διαδικασία κάποια στιγμή μου πετάει index corrupted

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...