Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το πραγματικό (καλοκαιρινό) όργανο του Σατανά;

Επισκέπτης

Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;

• Μύγες
      43
    • Κουνούπια
      106
    • Κατσαρίδες
      71
    • Άλλο (Αναφέρετε ποιο)
      16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μέχρι πριν 2 χρόνια πίστευα ότι οι κατσαρίδες είναι τα πιο ενοχλητικά, καλοκαιρινά έντομα.. Μετά όμως από την θητεία μου στον ‘Έβρο (κ μετά από πάρα πολλές φορές που έγινα μη-εθελοντής αιμοδότης :twisted: !!), κατέληξα ότι δεν υπάρχει τίποτα ποιο ενοχλητικό από τα κουνούπια!!! Είναι ύπουλα όντα γιατί δεν φτάνει που σε τσιμπάνε, δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς από το συνεχές βζζζζ και την φαγούρα!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όταν υπηρετούσα, πριν απολυθώ, κάναμε για μερικούς μήνες τους συνοριοφύλακες στα ελληνοαλβανικά καθώς εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τέτοιο σώμα. Η περιοχή είχε μερικούς βάλτους και εκεί ανακάλυψα κάτι απίστευτα μυγάκια του Αμαζονίου: είναι σύννεφο και μπαίνουν απευθείας μέσα στο μάτι και δεν μασάνε από χέρια και τέτοια, δεν φεύγουν παραπάνω από 5 εκατοστά από το πρόσωπο και το κόλπο τους είναι ότι επιτίθονται σε μεγάλους αριθμούς. Ο στόχος τους είναι το μάτι. Στο τέλος απελπίζεσαι και τα αφήνεις εκεί μέσα, αν σε πετύχουν ο μόνος τρόπος να το σκάσεις είναι τρέχοντας. Δε φεύγουν με τίποτα! Μετά από 1-2 φορές που την πατήσαμε έτσι είχαμε προσαρμόσει κουνουπιέρες επάνω στο τζόκεϋ σα τους μελισσοκόμους. Εφιαλτικότατα, μπάσταρδα και εγκληματικά. Θα ταίριαζαν γάντι στην ψήφο "άλλο".

Δημοσ.
βασικά κουνούπια δε με τσιμπάνε με τίποτα, μύγες με τη σίτα δε μπαίνουν και κατσαρίδες δεν έχω. Οπότε αυτα τα λευκά μικρά παντελονάκια που είναι εντελώς see through και εμφανίζονται την ώρα που οδηγείς είναι τεράστιο πρόβλημα....

Κουνούπια ψήφισα αλλά και με αυτά τα λευκα μικρά παντελονάκια κλπ κλπ δεν την παλεύω. Οδηγάς και κινδυνεύεις να τρακάρεις. Περπατάς και πάλι κινδυνεύεις να σκοντάψεις. Και τι να κάνει ο άνθρωπος; Να μην το κοιτάξουμε καλά; Να πάει η ευκαιρία χαμένη; :mrgreen:

Πάντως παρατήρησα ότι τώρα με την ζέστη αυτές τις μέρες μισοχάθηκαν τα κουνούπια. Ή είναι ιδέα μου; Μύγες μέχρι στιγμής ελάχιστες έως καθόλου ευτηχός. Η κατσαρίδα ευτηχός σπάνιο είδος.

Δημοσ.

το καλύτερο δώρο για το καλοκαίρι

Ρακέτα με ηλεκτρισμό.Προπονείσαι και στο τενις

εκτός αν έχεις κάφρους φίλους οπότε και περπατάς προσέχοντας διαρκώς για ηλεκτρικές ενέδρες...

Δημοσ.

εγω βασικα κατακρινω και καταδικαζω μετα βδελλυγμιας τα σατανικοτατα strings(τα οποια θα πρεπε να ονομαστουν οπλα μαζικης καταστροφης και να απαγορευτουν απο τον ΟΗΕ και την διεθνη αμνηστια) και οποιαδηποτε γυναικεια μπλουζα παει κατω απο 3μιση ποντους απο το λαιμο....

Δημοσ.

Μπυρα...

Γαμω το

Το παλευω μια χαρα με την διαιτα σε ρυθμο λιμοκτονιας και μετα παμε μπιτς μπαρ και πινω 5 μπυρες.Σκατα.

Δημοσ.
Πρησμένο δεξί μάτι σε σημείο να έχει πρηστεί τόσο πολύ που να μην ανοίγει και κάτω χείλος μεγαλύτερο από της Carmen Electra.

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Δημοσ.

Ελάτε φιλοσοφική να σας πω εγώ για κόλαση!

Να ανεβαίνεις πρωί πρωί (9-10 !!!) με την τσίμπλα στο μάτι και να σκάνε οι Κ@ΡΙΟΛ3Σ λες και ήρθαν κατευθείαν από την βραδινή έξοδο στην παραλιακή...

ΚΟΛΑΣΜΕΝΕΣ!

Ειδικά από τη στιγμή που μπαίνει και η άνοιξη και ανοίγουν τα λέλουδα και γενικά ανοίγουν και τα ρούχα... οι φουστίτσες, οι μπλουζίτσες (?), τα παντελονάκια γίνονται σορτσάκια ή ζώνες... και ομορφαίνουν όλες (ακόμα και οι φόλες!) :mrgreen:

και εμείς τα αγοράκια γυρίζουμε σπίτι με φουσκωμένα παντελονάκια...

λυσσάρες

Δημοσ.

Η κατσαρίδα καταπολεμάται πανεύκολα αν φωνάξεις μια εταιρεία να σου κάνει έναν ψεκασμό (όχι με τέζες κλπ). Τα κουνούπια δυστυχώς δεν ψοφάνε τόσο εύκολα, οπότε ψηφίζω κουνούπια!!

Δημοσ.

εγω εχω προβλημα με μηγες σκοτωνω 5 βγαινουν 10. Ειναι τρομερα σπαστικες γιατι παντα θελουν να καθονται κοντα σου και ειδικα το πρωι καταντανε σπαστικες σου ερχετε να τα σπασεις ολα...

Δημοσ.

Ψηφίζω κουνούπια γιατι μπορεί να σου χαλάσουν τον ύπνο σου και επείδή δεν αντέχω τη μυρωδιά όλων αυτών των συσκευών που κυκλοφορούν!

ps- Aigeas τα πόστ σου είναι απλά θεικά! Keep up the good work:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...