Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το πραγματικό (καλοκαιρινό) όργανο του Σατανά;

Επισκέπτης

Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιό είναι το πραγματικό όργανο του Σατανα;

• Μύγες
      43
    • Κουνούπια
      106
    • Κατσαρίδες
      71
    • Άλλο (Αναφέρετε ποιο)
      16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντα απορούσα γιατί σιχαίνεστε τις κατσαρίδες, είναι από τα πιο καλαίσθητα έντομα, σαν σπορ αμάξι είναι, λείες, χωρίς μέλη να εξέχουν, κτλ.

Και οι ίδιοι άνθρωποι που τις σιχαίνονται, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τρώνε αυτό.

Τι διάολο.

ως άνθρωπος που ταιριάζει στο παράδειγμα σου να διευκρινίσω ότι σιχαίνομαι την κατσαρίδα που κάθεται ακίνητη μέρες και πετάγεται σε ένα picosecond στην άλλη άκρη του μπάνιου (και κουνάει σιγά σιγά τις κεραίες δε πα να την έχεις κάνει κιμά), και μ' αρέσει να τρώω delicious γαριδούλες της θάλασσας. Δεν της κρατάω κατοικίδια τις γαρίδες και μια σίγουρα ψόφια κατσαρίδα που συνηθίζεται να τρώγεται από τον τάδε έθνικ λαό θα την έτρωγα(δοκίμαζα). Έγω φάει τζίτζικα σε τζαπανίζ μορφή με επικάλυψη καραμέλας. Ωραίο. Ο τζίτζικας αυτοπροσώπως είχε γεύση πτι-μπερ παπαδοπούλου. Και δεν κάνω πλάκα.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με ενοχλεί που δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα ότι πέθανε, όπως στα looney tunes που βγάζουν πρίζα ρίχνουν στύλο ρεύματος και η τηλεόραση δουλευει

Δημοσ.

αφηστε τα εντομα ρε! εχουν και αυτα ψυχη!

Πάντα απορούσα γιατί σιχαίνεστε τις κατσαρίδες, είναι από τα πιο καλαίσθητα έντομα, σαν σπορ αμάξι είναι, λείες, χωρίς μέλη να εξέχουν, κτλ.

Και οι ίδιοι άνθρωποι που τις σιχαίνονται, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τρώνε αυτό.

Τι διάολο.

ελα ντε, ειχα πιο παλια μια αποικια blaptica dubia (αργεντινης) για τις σαυρες μου, μια χαρα ζωακια ειναι, αεροδυναμικα :lol: ακους και το βραδυ που κοβουν βολτες στο κουτι, χρουτς-χρουτς, χτυπανε και τα ντεσιμπελ οι γρυλλοι απο την αλλη αποικια, μια χαρα, λες και εισαι στη φυση. αν κ να πω την αληθεια, τα !&@##Θ% κουνουπια δε θα μου ελειπαν καθολου...

ως άνθρωπος που ταιριάζει στο παράδειγμα σου να διευκρινίσω ότι σιχαίνομαι την κατσαρίδα που κάθεται ακίνητη μέρες και πετάγεται σε ένα picosecond στην άλλη άκρη του μπάνιου (και κουνάει σιγά σιγά τις κεραίες δε πα να την έχεις κάνει κιμά), και μ' αρέσει να τρώω delicious γαριδούλες της θάλασσας. Δεν της κρατάω κατοικίδια τις γαρίδες και μια σίγουρα ψόφια κατσαρίδα που συνηθίζεται να τρώγεται από τον τάδε έθνικ λαό θα την έτρωγα(δοκίμαζα). Έγω φάει τζίτζικα σε τζαπανίζ μορφή με επικάλυψη καραμέλας. Ωραίο. Ο τζίτζικας αυτοπροσώπως είχε γεύση πτι-μπερ παπαδοπούλου. Και δεν κάνω πλάκα.

και οι ταραντουλες λενε οτι εχουν ωραια γευση, οπως και οι γρυλλοι που δοκιμασε ενα φιλος. τιγκα στη πρωτεινη..θα προτιμησω ενα πιτογυρο ομως..:P

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν:

Βρίσκω τις γαρίδες απλά λαχταριστές (σαγανάκι με φέτα ή σχάρας, αλλα και το ψιλό το Συμιακό, τρισμέγιστος μεζές) και τις κατσαρίδες ανεκτότατες, όπως διάφορα άλλα πλάσματα με εξωσκελετό.

Επίσης, το πραγματικό καλοκαιρινό όργανο του Σατανά είναι, εφόσον καλύπτουν το σωστό περιεχόμενο, τα μπικίνι. Τι μύγες και κουνούπια, αυτά είναι δολώματα.

Δημοσ.

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ αυτά τα απαίσια και τρισάθλια τεράστια μαύρα έντομα,που τα βρίσκεις παντού στο σπίτι.

Και ΌΧΙ,ΔΕΝ θα σιχαθώ τις γαριδούλες .

(Αν και με αυτή την σύγκριση,έχει αρχίσει να μου κάθεται κάπως..)

Αλλά θα το πολεμήσω.

Γενναία .

Υ.γ. Αυτό που ΔΕΝ θεωρώ όργανο του Σατανά,είναι τα περιστεράκια.

Αν και είναι παντός καιρού, το καλοκαίρι που έχουμε ανοιχτά τα παράθυρα,ακούγονται περισσότερο.

Και είναι πολύ ωραίο το γουργούρισμα τους .

Δημοσ.

Τα περιστέρια στην πόλη είναι αρουραίοι με φτερά.Αυτά κι αν κουβαλάνε αρρώστιες και τα περιττώματά τους είναι τοξικά.Σταματήστε να τα ταΐζετε γιατί χέζουν παντού.

Δημοσ.

Υ.γ. Αυτό που ΔΕΝ θεωρώ όργανο του Σατανά,είναι τα περιστεράκια.

Αν και είναι παντός καιρού, το καλοκαίρι που έχουμε ανοιχτά τα παράθυρα,ακούγονται περισσότερο.

Και είναι πολύ ωραίο το γουργούρισμα τους .

Πράγματι.

Σαν να ακούς σκυλί να πνίγεται.

Δημοσ.

οι κατσαριδες ειναι λατρεια

το καλυτερο ειναι να τις καις με οινοπνευμα, μυριζει μετα ΟΛΟ το σπιτι μια αηδια, ενα εμετικο πραγμα

(αυτο μετραει στον βασανισμο ζωων;)

Δημοσ.
Τα περιστέρια στην πόλη είναι αρουραίοι με φτερά.Αυτά κι αν κουβαλάνε αρρώστιες και τα περιττώματά τους είναι τοξικά.Σταματήστε να τα ταΐζετε γιατί χέζουν παντού.

skatopoylia.jpg

λίγο υπερβολικό το πρόστιμο ίσως, αλλά δεν βλέπεις ούτε φτερό από τα σιχαμένα ιπτάμενα.

Δημοσ.

δηλαδη συγνωμη εαν εγω τωω την τυροπιτα μου σε μια πλατεια προφανος θα πεσουν κατω μερικα ψιχουλα, εγω θα ειμαι παρανομος;

Δημοσ.
οι κατσαριδες ειναι λατρεια

το καλυτερο ειναι να τις καις με οινοπνευμα, μυριζει μετα ΟΛΟ το σπιτι μια αηδια, ενα εμετικο πραγμα

(αυτο μετραει στον βασανισμο ζωων;)

το ότι το ερωτηματικό της ερώτησης με το κλείσιμο της παρένθεσης ενώθηκαν σαδιστικά σε ένα γουίνκ προς το βασανισμό ζώων = win

Δημοσ.

παιδιά είμαι πολύ περήφανος...χτες βράδυ σκότωσα την πρώτη μοθ κατσαρίδα.....:devil::devil: .

Δεν το είχα καταλάβει ότι είναι κατσαρίδα , μέχρι που κάθισε πάνω μου , και ήτανε μικρή σαν μύγα....Είδα τα φτερά , και είδα κάτι μικρό σαν μυγούλα να κάθεται πάνω μου. Είδα το καφεπράσινο χρώμα , αλλά λέω πολύ μικρη για κατσαρίδα....και μετά κατάλαβα ότι είναι κατσαρίδα βρεφικής ηλικίας.....:fear: Και εφαγε την παλάμη μου.

Κάτι μου λέει ότι φέτος θα πέσει πολύ κατσαρίδα , αν και με την κρίση τι θα φάνε? κάποτε είχαμε φαγί και ψίχουλα , είχαμε μπόλικο σκατό στις αποχετεύσεις μας , είχαμε σαπούνι να πλυθούμε...Τωρα είμαστε δυσκοίλιοι , πλενόμαστε με πράσινο σαπούνι στο ποτάμι και τρώμε λίγο. / Υπερβολή off.

Το τι γέλιο έχω ρίξει σαν παιδί με τις κατσαρίδες δεν λέγεται....Η αδερφή μου να ουρλιάζει 3 η ώρα το πρωί , να ξυπνάει τον πατέρα μου , ο πατέρας μου να κατεβάζει ευαγγέλια , να ψάχνουμε την κατσαρίδα πίσω απο καναπέδες έχοντας κάνει πρώτα στρατηικό σχέδιο ala DELTA TEAM : ELITE FORCE για να σκοτώσουμε την κατσαρίδα , τελικά να την βρίσκουμε , να μας κοροιδεύει και να τρέχει , να μπένει μέσα στο μποξεράκι μου και μετά να καρφώνεται στα μαλλιά της αδερφής μου..:-D:-D:-D

αντε περιμένω πως και πως να σκοτώσω καμια μεγάλη :lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...