Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε προστιμο του ΟΑΣΘ αν στα στοιχεια ο αριθμος ταυτοτητας ειναι λαθος και δεν υπαρχει ημερομηνια(παρα μονο το ετος) ισχυει κανονικα???

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μηχανές πώλησης εισιτηρίων μέσα στα λεωφορεία, όπως στην εξωτική Σαλονίκη.

που δεν δίνουν ρέστα παρόλο που στα τεχνικά τους χαραλτηριστικά έχουν αυτή τη δυνατότητα... καλη απάτη είναι και αυτοί...

Δημοσ.
που δεν δίνουν ρέστα παρόλο που στα τεχνικά τους χαραλτηριστικά έχουν αυτή τη δυνατότητα... καλη απάτη είναι και αυτοί...

Ερώτηση(επειδή έζησα κοντα στα 5χρόνια Θεσσαλονίκη)

Αν λεω Αν

Είσαι κοντά σε μία στάση οπου δεν υπάρχει περίπτερο σε κοντινή απόσταση ή την ώρα που θέλεις να πάρεις το λεωφορείο το εν λογω περίπτερο που προμηθεύει εισιτήρια είναι κλειστό

ΚΑΙ

δεν έχεις πάνω σου 0,60€(τόσο ήταν την τελευταία φορά η τιμή για έκδοση μέσα στο λεωφορείο) τότε με ποια λογική θα σου ρίξουν πρόστιμο.....(Ναι ΟΚ έχεις πάνω σου 2€ αλλα για ποιο λόγο ρε πστη να σου φάει 2€ το μηχάνημα χωρίς να συ δώσει ρέστα)

Εκει που θέλω να καταλήξω.Δεν είναι ψιλονταβατζιλίκι αυτο με τα μηχανήματα μέσα στο λεωφορείο?Σίγουρα υπάρχουν παρα πολλοι άνθρωποι που αντι για 0,60€ θα ρίξουν κέρμα του 1€.Για ποιο λόγο να πληρώσουν μία υπηρεσία έναντι 1€ όταν ο ίδιος ο φορέας(ΟΑΣΘ) την κοστολογεί 0,60€?

Δημοσ.

Γιατί μπορούν. Αν τους αφήσεις λάσκα θα σε βάλουν ακόμα και να στέκεσαι με το ένα πόδι στο αστικό.

Ποτέ δεν κόβω εισιτήριο από το μηχάνημα.

Εν τω μεταξύ σκέψου το μαύρο χρήμα που ρέει εκεί μέσα: Το απόκομμα που παίρνεις γράφει 0,60 ευρώ, ενώ το έχεις πληρώσει 1 ή 2 ευρώ τα οποία δεν φαίνονται πουθενά!

Αν το έκανα εγώ αυτό θα με έκλειναν μέσα, γι' αυτό λέω ότι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ.

Δημοσ.
Ερώτηση(επειδή έζησα κοντα στα 5χρόνια Θεσσαλονίκη)

με αυτή τη λογική, αν περνάω έξω από σούπερ μάρκετ την ώρα που κλείνει και χρειάζομαι κάτι αλλά δεν έχω χρήματα πάνω μου, θα πρέπει να μπω να το πάρω χωρίς? και αν έχω πάνω μου 100 ευρώ και δεν έχουν να μου δώσουν ρεστα θα τους αφήσω τα 100 ή θα μου δώσουν τζάμπα?

αν δεν έχεις εισητήριο και δε μπορείς να βρεις έχεις επιλογή: πας με τα πόδια μέχρι εκεί που μπορείς να βρεις. αλλιώς μπαίνεις χωρίς. τόσο απλό.

έχω κατέβει αρκετές φορές από ταξί μόλις άκουσα το γνωστό ''δεν έχω ρέστα''! ε όχι δα, που θα καθήσω ν΄ακούω την κλάψα του άλλου. δεν έχεις, οκ, άσε με εκεί που τελειώνουν τα τόσα ευρώ και καληνύχτα σας!

Δημοσ.
με αυτή τη λογική, αν περνάω έξω από σούπερ μάρκετ την ώρα που κλείνει και χρειάζομαι κάτι αλλά δεν έχω χρήματα πάνω μου, θα πρέπει να μπω να το πάρω χωρίς? και αν έχω πάνω μου 100 ευρώ και δεν έχουν να μου δώσουν ρεστα θα τους αφήσω τα 100 ή θα μου δώσουν τζάμπα?

αν δεν έχεις εισητήριο και δε μπορείς να βρεις έχεις επιλογή: πας με τα πόδια μέχρι εκεί που μπορείς να βρεις. αλλιώς μπαίνεις χωρίς. τόσο απλό.

έχω κατέβει αρκετές φορές από ταξί μόλις άκουσα το γνωστό ''δεν έχω ρέστα''! ε όχι δα, που θα καθήσω ν΄ακούω την κλάψα του άλλου. δεν έχεις, οκ, άσε με εκεί που τελειώνουν τα τόσα ευρώ και καληνύχτα σας!

Η σύγκριση είναι ατυχής.

Τα μηχανήματα-εκδοτήρια εισιτηρίων δεν είναι για τους επιβάτες της τελευταίας στιγμής, ούτε ταξί είναι, ούτε δεν έχουν ρέστα. Είναι ολοκαίνουργια και εγκατεστημένα με σκοπό να μη δίνουν ρέστα. Αλλιώς δεν εξηγείται.

Δημοσ.
Η σύγκριση είναι ατυχής.

Τα μηχανήματα-εκδοτήρια εισιτηρίων δεν είναι για τους επιβάτες της τελευταίας στιγμής, ούτε ταξί είναι, ούτε δεν έχουν ρέστα. Είναι ολοκαίνουργια και εγκατεστημένα με σκοπό να μη δίνουν ρέστα. Αλλιώς δεν εξηγείται.

sorry αλλά πώς το εννοείς ότι δεν είναι για τους επιβάτες της τελευταίας στιγμής? εγώ αυτό σκέφτομαι μόλις δω αυτόματο μηχάνημα, ας είναι και αυτό του καφέ! αλλιώς, με την αμφιβολία που υπάρχει πάντα για το αν θα έχει να δώσει ρέστα (για να μή πω τπτ για την καθαριότητα των αυτόματων καφέ) κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα τα προτιμήσει.

πόσω μάλλον όταν ΞΕΡΕΙ ότι κλέβουν. τότε είναι μάλλον προβληματικός αυτός που επιμένει, δε νομίζεις? ή (όπως μάλλον συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, απ΄όσο διαβάζω εδώ) το χρησιμοποιεί σαν βολικό άλλοθι για να μήν πληρώνει (με κλέβουν αυτοί αλλά τους κλέβω κι εγώ).

Δημοσ.

Ξέρεις τι χάνεις και το σκέφτεσαι λάθος; Το ότι πρόκειται για εκμετάλλευση και εκβιασμό του επιβάτη που είναι βιαστικός και δεν πήρε από το συμβεβλημένο περίπτερο (γιατί δεν πουλάνε όλα) εισιτήριο, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα το μηχάνημα να δίνει ρέστα. Μου λες δηλαδή ότι δικαίως με κλέβουν. Δικαιολογείς την κλεψιά.

Είναι άλλο πράγμα το εισιτήριο να είναι πιο ακριβό μέσα στο αστικό (είναι), και άλλο πράγμα να μη δίνει το μηχάνημα ρέστα.

Δημοσ.

Μ αρεσει που ξεθαψα θεμα 2 ετων για να λυσω μια απορια και μονο σε μενα δεν απαντησατε.

:lol::lol::lol:

Σε προστιμο του ΟΑΣΘ αν στα στοιχεια ο αριθμος ταυτοτητας ειναι λαθος και δεν υπαρχει ημερομηνια(παρα μονο το ετος) ισχυει κανονικα???
Δημοσ.

Λογικά αν το όνομα σου είναι σωστό,πρέπε να το πληρώσεις.Τώρα η αλήθεια είναι ότι αν έχεις δώσει διαφορετικό αριθμό ταυτοτητας παίζει να τις καπουλάρεις.και μένα φίλοι μου δίνουν ψευτικο/παραποιημενο ονομα/διευθυνση.

Εμένα με πιασαν πρώτη φορά στα 3 αυτά χρονια (κόβω τελευταια βεβαια εκτός κι αν είναι <=3 στάσεις) και δεν το περιμενα ρε γμτ.εδωσα κανονικά τα στοιχεια μου και πρέπει μεσα σε 20 μερες να πάω να το πληρώσω.

TIP OF THE DAY:

Όταν έχετε 1 ευρώ ας πούμε και δεν θέλετε να αφήσετε το 1 ευρώ για ένα φοιτητικό η ακόμη και κανονικό τι κανετε?

ΜΟΝΟ σε λεωφορεία με το παλιό μηχανημα και ΑΝ πετύχει φυσικά,εμένα 2 στις 5 πετυχαίνει.

Επιλέγετε μια κατηγορία εισιτηρίου μεγαλυτερη του 1 ευρώ,ρίχνετε το ευρώ και μετα πατάτε ακυρωση.Αν είστε τυχεροί θα σας σπάσει το ευρώ που δώσατε σε 2 πενηνταλεπτα πες.βασικά φαντάζομαι το μηχανημα λειτουργεί σύμφωνα με FIFO,ή παίζει να λεω και χαζομαρες.Αν είστε ατυχοι θα σας επιστρέωει το ευρώ σας αθικτο.

εγώ ας πούμε πριν λιγες μέρες πετυχα μηχανημα παλιό ήθελα φοιτητικό είχα 50 λεπτά,τα 10 λεπτά δεν ήθελα να τα αφήσω στου μακες,επιλέγω κανονικό εισιτηριο=70 λεπτά,πατάω ακυρωση και μου το σπάει σε 5 10λεπτα.

δοκιμαστε το,κάποιες φορές θα πετύχει.

χαρουμενος εγώ κρατάω το 10λεπτό να πάρω μια τσίχλα ρε αδερφε :P και όχι να το αφήσω παρανομα στο μηχανημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...