Προς το περιεχόμενο

ΤΕΙ: ανώτερη ή ανώτατη εκπαίδευση; [part III]

m1cRo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HEHE .Διάβασα όλες αυτές τις ανοησίες που λέτε όλοι σας.Και συζητάτε για κάποιο επίπεδο εδώ μέσα ξεχνώντας ότι ότι το μονο επίπεδο που παραμένει σαούτιν την χωρα είναι η κατανάλωση του φραπέ .Στον τομέα της πληροφορικής δεν έχουμε ούτε μια σοβαρή

"ανταγωνιστική εταιρία" στην χωρα μας.

Σε θέματα ασφαλειας είμαστε απλά 0. Εκεί όμως φαίνεται αυτό το επίπεδο που συζητάτε.Οι προγραμματιστές στρέφονται σε γλώσσες υψηλού επιπεδου, φεύγοντας από την γλώσσα μηχανής "απομακρύνονται από το μηχάνημα" ,και ακόμα πιστεύουν ότι έχουν επίπεδο.

Λοιπόν σπουδάζω σε τει. Κάποιος έχει μιλήσει για hello world σε java ,γράψε μου κώδικα σε περλ που να βγάζει hello world! χωρίς να δεις κάνα tutorial,example. Όπως στα τει λοιπόν έτσι και στα αει υπάρχουν άτομα και είναι πλειοψηφία που δεν θα έπρεπε

να είναι εκεί, αλλα στις καφετεριες.

Έχω την δυνατότητα να συγκρίνω το επίπεδο εδώ με άλλη χωρα διότι δεν είμαι από εδώ.ʼρα να μην μιλάμε για επίπεδα και σηκώνουμε μύτη που τόσο καλά έμαθαν οι έλληνες.Ρωτήστε τους ιάπωνες τι άποψη έχουν για εσάς.

Την γνώση την αποκτάς μονος σου και δεν σου την παρέχει κάποιος για να ξέρετε.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν υπαρχει ανταγωνιστικη εταιρια φιλε για απλα δεν προωθουμε τις εταιριες μας σαν κρατος. Μα καλα δλδ ηρθες να μας πεις οτι η χωρα μας sucks απο οργανωση και ετσι. Ε εσυ κοιμασε φιλε, τραβα πιες καν καφε. Απο επιπεδο σε προραμματισμο αστο. Ο καθενας θα κανει οτι τον ενδιαφερει. Ποιος σου ειπε οτι δεν υπαρχουν ελληνες που ασχολουντε με χαμυλο επιπεδο ειναι εξωρερικο μεγαλε και οχι στη ψοροκωστενα. Παντος για perl θα το κοιταξω να δω τη παιζει γιατι δεν ειχα ενδιαφερθει ποτε να δω τι ειναι και αυτο. Το τι ειμαστε και τη δεν ειμαστε το ξερουμε καλα οση εχουμε σωας τα φρενας τουλαχιστον σε τουτο εδω τον τοπο. Ποιος σηκωσε το κεφαλη για πες να τον βαρεσω. Και εφοσον ειμαστε τοσο χαλια εσυ γιατι εισαι εδω????Αν δεν θελεις να εισαι εδω μπορεις να φυγεις δεν σε κρατα κανενας.

PS: Τα σκυλια θα τα δεσω εγω dont worry

Δημοσ.

Μα αν δεν φταίει "το κράτος" , "οι άλλοι" , "το σύστημα", "η Ελλάδα" κτλ κτλ ... θα πρέπει να δούμε που φταίμε έμεις και μας είναι πολύ επίπονο.

Δημοσ.

Ειμαστε πολυ μα παρα πολυ μικρη αγορα για να εχουμε ανταγωνιστικες εταιριες. Οχι μονο στην Πληροφορικη αλλα και σε ολους τους τομεις της Βιομαηχανιας. Απο την αλλη δεν εχουμε γειτονες με καλη οικονομικη δυνατοτητα για να φτιαξουν επιχειρησεις εδω αλλα αντιθετα επενδυουμε εμεις στους γειτονες. Φυσικα για να αλλαξει η κατασταση δεν κανει τιποτα το Κρατος.

Δημοσ.

LOL αμα δεν φταιει το κρατος που δεν στυριζει αυτον τον τομεα ποιος φταιει εγω. Απλα καμια κυβερνηση δεν ενδιαφερεται για την επειχηρισιακη αναπτυξη της πληροφορικης. Και δεν ειμαστε μικρη για μια ανταγονιστικη αγορα μυαλα εχουμε, κεφαλαιο δεν δινετε. Τι να σου κανει ο γειτονας????Παρε Ελλαδα να αναπτυξης την βιομηχανια σου. Καλο μου ακουγεται. Μα καλα ποιος το κανει αυτο χωρις ενα αντιτιμο και μαλιστα βαρη.

Δημοσ.

Κοιτα σχεδον ολα τα εργοστασια της Μακεδονιας εκλεισαν για να μεταφερθουν στη Βουλγαρια λογω φθηνων εργατικων χεριων ποιος φταιει γι αυτο; Αν ειχαμε ομως γειτονες τη Γαλλια τη Γερμανια κτλ τοτε θα ανοιγαν περισσοτερα εδω αντι να κλεισουν. Τελοσπαντων οταν οι αλλοι μετα τον Β΄ΠΠ εφτιαχναν τη Βιομηχανια τους εμεις καταστρεφαμε τη χωρα... Τωρα ειναι μαλλον αργα.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά όταν πίνεις καφέ όλη την μέρα για πιο επίπεδο μιλάς. Ποτε διαβάζεις.Ως προγραμματιστής ξέρεις τι είναι δεμένη λίστα???Η δικαιολογία ότι το κράτος δήθεν κτλ δεν ισχύει διότι δεν μπορείς να φτιάξεις σοβαρή επιχείρηση όταν όλοι οι

υπάλληλοι σου πίνουν φραπέ μετά την δουλειά αντί να ανεβάζουν το επίπεδο τον γνώσεων τους.

Από AEI δεν είσαι???Gt δεν ξέρεις να πως να γράψεις ένα hello world σε περλ???Aτοπη δηλαδή η προηγουμενη άποψη σου σχετικά με την java!!!Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την χωρα "αντίθετος θέλω το καλύτερο" αλλα με την "νεοτροπια" των ανθρώπων εδώ πέρα.Φτάνουμε κάπου και σταματάμε.

Δεν θέλω να φεύγουν τα μυαλά έξω. Δεν μας συμφέρει!!!

Δημοσ.

Ειμαι απο ΤΕΙ και ξερω τι ειναι λιστα. Και δεν ειμαι υποχρεομενος να σου πω εσενα τι ξερω και τι δεν ξερω. Το τι θα κανει ο καθενας μετα την δουλεια ειναι δικαιομα του και δεν θα σου εξηγησω το γιατι, ειναι αυτονοητο. Το τι κανει ο καθενας εν ωρα εργασιας και αν ανταποκρινετε στις εργασιες που του αναθετουν σωστα και αποδοτικα, αυτο ειναι το θεμα. Το επιπεδο θα το αυξηση η εταιρια οχι ο υπαλληλος αυτη ζητα καποια πραματα εσυ απλα τα εκτελεις. Ειπα εγω για java πουθενα???? Εχω ασχοληθει λιγο με java αλλα μου φαινεται θα ασχοληθω με C++ .Perl δεν ξερω γιατι απλα δεν ειναι στο προγραμμα τις σχολης μου. Απο οτι εψαξα και ειδα προτιμο να παραμεινο στην C που ξερω και ειναι πιο δυνατη. Γιατι πρεπει να ξερω τις εντολες της καθε perl, pascal ή ξερω ποια αλλη γλωσσα θες. Ξερω C και αυτο φτανει.Δεν ειμαι υποχρεομενος να ξερω την καθε γλωσσα, μια πρεπει να ξερω και να την ξερω καλα.

Αυτη που πινουν καφε αντι να διαβαζουν δεν ξερεις αν θα καταφερουν να βρουν δουλεια στο αντικειμενο.

Δημοσ.

Εν ολιγοις μας ειπες ανοητους, οτι δεν ξερουμε απο προγραμματισμο και οτι δεν πινεις καφε:-?

Το οτι ξερεις μια γλωσσα δεν σου δινει το δικαιωμα να υποβιβαζεις τους αλλους περνοντας σαν δεδομενο οτι ειναι ανοητοι και αχρηστοι, ουτε μπορεις να θαβεις μια ολοκληρη χωρα απο τις επιδοσεις της σε ενα τομεα.

Σιγουρα σαν κρατος πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα σε πολλους τομεις, αλλα το τελευταιο που χρειαζομαστε ειναι καποιοι σαν εσενα που αντι να προσφερουν λυσεις, απλα "κραζουν"..

Κρα-κρα λοιπον φιλε μου και ασε εμας να πιουμε τον καφε μας μεσα στην αγνοια μας... Αντε γιατι γεμισαμε "εθνοσωτηρες" που το μονο που ξερουν ειναι να μουρμουρανε δηθεν τσαντισμενοι που ο κοσμος δεν εχει τα δικα τους "φωτα"...

Πι Ες. Χεστηκαμε τι γνωμη εχουν οι Ιαπωνες για "εμας"...

Δημοσ.
Πι Ες. Χεστηκαμε τι γνωμη εχουν οι Ιαπωνες για "εμας"...

Ε, εντάξει δεν αφοδεύσαμε κι όλας, αλλά ας μην κάνουμε την αλεπού... πολύ θα θέλαμε να τους μοιάσουμε.

Όχι πολύ offtopic αλλά...

Εγώ βλέπω τους εράσμιους Ιάπωνες στο πανεπιστήμιο να έχουν από ένα κανονικό laptop και από ένα μικρό σε μέγεθος βιβλίου :-P

Μετά που να χρησιμοποιήσoυν τους κοινόχρηστους υπολογιστές, οι οποίοι αν και περσινοί τους φαίνονται σαν amstrad 6128 :-| hahahahha

Δημοσ.

Κοίτα να δεις . Ένα άτομο δεν πρόκειται ποτε να σώσει μια χωρα και ούτε πέρασε στο μυαλό μου κάτι τέτοιο λέω αυτά που βλέπω.Αυτά που βλέπω στους δρόμους .Μήπως δεν είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε βιομηχανία εδώ??Δεν θα "θελες" να την είχαμε ??

Δεν θα "θελες" να ακούγεται Ελλάδα όπως η γιαπωνία στα θέματα τεχνολογίας και επιστήμης???

Απλά βλέπω να γίνονται παρα πολλές αδικίες "σαυτιν" την χωρα .Καλή θέση = Κώνε "όχι πραγματική γνώση". Μου την σπάει πολύ αυτό επειδή απλά μένω εδώ πέρα και τα νιώθω ο ίδιος.Και αυτό το θέμα με τα αει-τει είναι

αυτή ακριβώς η περίπτωση.

Μετράμε τις γνώσεις με ένα πτυχίο?? Μια επιτυχία - αποτυχία καθορίζει όλη την υπόλοιπη ζωή???

Μιλάτε πολύ επιθετικά . Εγώ σας είπα μονο αυτά που βλέπω.Ίσος να μην έχω δίκιο αλλα ποτε δεν ήμουν στο στρατόπεδο τον οπτιμιστών.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Μιλάτε πολύ επιθετικά . [...]

HEHE .Διάβασα όλες αυτές τις ανοησίες που λέτε όλοι σας.Και συζητάτε για κάποιο επίπεδο εδώ μέσα ξεχνώντας ότι ότι το μονο επίπεδο που παραμένει σαούτιν την χωρα είναι η κατανάλωση του φραπέ .[...]

[...]

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω

Καλώς ήρθες και συγχαρητήρια για το δικό σου επίπεδο και για την ευγένεια που επιδεικνύεις έναντι των συνομιλητών σου. Έβγαλες το συμπέρασμά σου: Λέτε όλοι ανοησίες. Και μετά έχεις το θράσος να κατηγορείς τους άλλους για επιθετικό λόγο.

Τουλάχιστον απέδειξες στην πράξη τα γραφόμενά σου: επίπεδο κατανάλωσης φραπέ... :-|

Δημοσ.
HEHE .Διάβασα όλες αυτές τις ανοησίες που λέτε όλοι σας.

Μιλάτε πολύ επιθετικά . Εγώ σας είπα μονο αυτά που βλέπω.Ίσος να μην έχω δίκιο αλλα ποτε δεν ήμουν στο στρατόπεδο τον οπτιμιστών.

πολύ θα'θελα να σου μιλήσω επιθετικά...

1ο ποστ και λες ότι όλοι λένε βλακείες. και μετά αραδιάζεις 2-3 αυτονόητα πραγματάκια.

ps: και με πρόλαβε και ο παρεδωσιανός σκύλος dammit :P

Δημοσ.

Καλα ρε φιλε αν εισαι καλος σε αυτο που κανεις θα πας μπροστα ητε εχεις πτυχιο τει ή αει. Το κονε που λες τι να κανουμε ισχυει. Ο ανταγωνισμος θα υπαρχει παντου αν εισαι καλος βρισκεις δουλεια. Και μενα μου την σπαει που δεν εχω λεφτα αλλα δεν πτοουμε. Τις γνωσις στην πληροφορικη δεν την δειχνει το πτυχιο. Η δουλεια σου τη δειχνει και πρωτη σου δουλεια ειναι μια καλη πτυχιακη. Απο εκει και περα μαθενεις μονος. Η χωρα ειναι απο οργανωση μαυρα χαλια τι θες δλδ να πουμε και τι να κανουμε. Οι Ιαπωνες ειναι μαγκες και μπραβο τους. Δεν θυμαμαι αλλα νομιζω ενα στελεχος επιχειρησης ειχε κανει χαρακιρι εκει λογο ενος λαθος στη δουλεια του.

Απο αοριστολογιες ωραια τα πας. Δεν σε βλεπω να μου λες κατι κανουργιο.

ps: paredwse-> Eyes always watching

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...