panther_512 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μπα, ο τίτλος του τόπικ είναι σωστός, διότι αν διαβάσεις προσεκτικά αυτά που έγραψε, ο δημιουργός του τόπικ, ο οποίος απ'ότι συμπεραίνω σπουδάζει σε Τ.Ε.Ι Πληροφορικής, έχει σχηματίσει την άποψη ότι η εκπαίδευσή του είναι ανώτερη από αυτή των Α.Ε.Ι. Δυστυχώς όμως, ο τρόπος με τον οποίο εξέφρασε τις απόψεις του είναι το λιγότερο υποτιμητικός απέναντι στους άλλους συμφορουμίτες. Πάρα ταύτα όμως, περιμένω εναγωνιωδώς από τον νεαρό να μου εξηγήσει ποιά είναι η γλώσσα μηχανής και για ποιό λόγο κάποιος που την γνωρίζει είναι ανωτέρου επιπέδου από κάποιον που δεν τη γνωρίζει....
Filos19 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Πάρα ταύτα όμως, περιμένω εναγωνιωδώς από τον νεαρό να μου εξηγήσει ποιά είναι η γλώσσα μηχανής και για ποιό λόγο κάποιος που την γνωρίζει είναι ανωτέρου επιπέδου από κάποιον που δεν τη γνωρίζει.... Φίλε έγραψες!! Όπως τα λες είναι.Δεν υπάρχει κανας λόγος σημαντικός να γνωρίζει κανείς γλώσσα μηχανής. Άλλωστε είμαστε άνθρωποι και όχι μηχανές.Και γλώσσες υψηλού επιπέδου γιαυτό υπάρχουν για να επικοινωνεί ο άνθρωπος με τη μηχανή. Τώρα αν ο micro πιστεύει ότι είναι ανώτερος επειδή μπορεί να επικοινωνεί απευθείας με την μηχανή....και εις ανώτερα!!! Άλλοι θα έχουν κάνει μεταπτυχιακά θα έχουν μάθει πολλά πράγματα για πληροφορική και αυτός ακόμα θα παλεύει πως στο δι@..ο να μάθει γλώσσα μηχανής. Και στο τέλος θα πάει σε μια εταιρεία να δουλέψει και θα του πούν.Τι ξέρεις ρε φίλε?Γλλ Γλ Γλ γλώσσα μεκανής θα πει!! Αυτά!
dalton85 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 dalton85, γλώσσα μηχανής δεν χρησιμοποιά κανένας πλέον, διότι στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι τελείως μα τελείως περιττή. Η assembly είναι η πλέον στάνταρ γλώσσα για προγραμματισμό μικροελεγκτών αλλά και πάλι πολλοί στρέφονται προς την C, μιάς και υπάρχουν πολλοί συμβατοί με τη C compilers. Ο machine code αυτός εξ αυτός, είναι πλέον περιττός στις περισσότερες εκ των περιπτώσεων, για τον απλούστατο λόγο ότι ο χρόνος ολοκλήρωσης του προγράμματος αυξάνεται δραματικά σε σύγκριση με την assembly και η διόρθωσή του ακόμα πιό δύσκολη. Φυσικά όμως, για να μπορείς πραγματικά να αξιοποιήσεις αυτές τις low level γλώσσες, θα πρέπει να είσαι το ίδιο καλός στην ηλεκτρονική όσο και στον προγραμματισμό. Γι'αυτό και οι low level γλώσσες χρησιμοποιούνται κυρίως από ηλεκτρονικούς και όχι προγραμματιστές. Συμφωνο με αυτο που λες. απλα προσθετω οτι και αν ακομα μπορει να χρησιμοποιουν μερικοι c πλεον σε μικροελεγκτες-μικροεπεξεργαστες μερικα κομματια θελουν να χρησιμοποιηεις assembly για να ειναι πιο αποδοτικο το συστημα σε καποια σημεια. Τωρα αυτο που ειπα για γλωσσα μηχανης το θυμαμαι απο μια συζητηση που ειχα πριν κανα δυο χρονια σε ενα μαθημα την ωρα διαλυματος. Αλλα δεν θυμαμαι ποιος το ειπε και και τη ακριβος ειχε ειπωθει αλλο εκεινη την μερα. Μπορει να θυμαμαι και λαθος αλλα νομιζω οτι ηταν αξιοπιστο το ατομο, για να το θυμαμαι αυτο που ειπε.
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δεν διαφωνούμε σε κάτι. Απλώς περιμένω από τον ανωτάτου επιπέδου m1cro να μου εξηγήσει ποιά είναι αυτή η περίφημη γλώσσα μηχανής στην οποία αναφερόταν. Γιατί σύμφωνα με το δικό μου βιβλίο, γλώσσα μηχανής πλέον θεωρείται η assembly και δεν υπάρχει καμία άλλη γλώσσα πέρα αυτής και του καθαρού machine code που να μπορεί να χαρακτηριστεί "γλώσσα μηχανής". Τώρα για αυτό που λές. H assembly έχει αντακαταστήσει πλήρως τον machine code, διότι τα πλεονεκτήματά της υπερτερούν κατά πολύ σε σύγκριση με τα μειονεκτήματά της σε σύγκριση πάντα με τον machine code. Τόσο με την assembly όσο και με τον machine code, μιλάς κατευθείαν στο μικροελεγκτή με ακρίβεια ενός χτύπου του ρολογιού του. Η assembly όμως αυξάνει κατά τεράστιο ποσοστό τη παραγωγικότητα και το ρυθμό ολοκλήρωσης του προγράμματος, διότι είναι πολύ πιό ευκολόχρηστη σε σύγκριση με το machine code. Βασικά δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για να χρησιμοποιείς machine code. Ακόμα και η assembly πλέον, όπως είχα γράψει και ανέφερες και εσύ, αντικαθίσταται από τους περισσότερους με την πιό ευκολόχρηστη C και η ίδια η assembly δουλεύεται μόνο εκεί που απαιτείται μεγάλη ταχύτητα και ακρίβεια. Εγώ προτιμώ την assembly, την οποία και χρησιμοποιώ κατά κόρο σε όλες τις κατασκευές μου, αλλά δυστυχώς έχω πρόβλημα με την ανάγνωση κώδικα από projects άλλων, μιάς και όλοι οι νεότεροι προτιμούν την C, την οποία εγώ γνωρίζω ελάχιστα. Πάντως θα περιμένω υπομονετικά τον παντογνώστη m1cro να μου δώσει τα φώτα του επί της γλώσσας μηχανής.... Φίλε έγραψες!! Τώρα αν ο micro πιστεύει ότι είναι ανώτερος επειδή μπορεί να επικοινωνεί απευθείας με την μηχανή....και εις ανώτερα!!! Αυτά! Με βάση πάντα αυτά που έγραψε, έχω την αμυδρή εντύπωση ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με οποιαδήποτε μηχανή. Απλώς έμαθε λίγα πράγματα στη σχολή και υπερ-ενθουσιάστηκε....
m1cRo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δεν την χρησιμοποεί κανένας???Απλά "shellcodes".Δεν είναι και κάτι το τρομερό άμα κάτσεις και διαβάσεις λίγο να την μάθεις .Αλλα παρα πολλοί βαριούνται απλά.Είναι τα περίφημα opcodes. Αν και cisc επεξεργαστές μεταφράζουν τα opcodes σε ακόμα πιο μικρές εντολές .Η πιο αργή από τις οποιες εκτελείται σε ένα takt του χρόνου του επεξεργαστή από εδώ και συχνότητες με τις τιμές. Ο machine code αυτός εξ αυτός, είναι πλέον περιττός στις περισσότερες εκ των περιπτώσεων, για τον απλούστατο λόγο ότι ο χρόνος ολοκλήρωσης του προγράμματος αυξάνεται δραματικά σε σύγκριση με την assembly και η διόρθωσή του ακόμα πιό δύσκολη. Πρόσεχε τι λες. Το compiler-linker όταν κανεις compile-link τον κώδικα σου σε assembly τον μεταφράζει ακριβώς σαuτες τις εντολές που λες. "ασπουμε" call esp έχει opcode ffd4 απότι θυμάμαι. Διάβασε και λίγο ιστορία .Γιατί έκραζαν την assembly όταν πρωτοβγήκε???
m1cRo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Τονίζω όμως ότι στην σχολη έχω μάθει τα ελάχιστα και επαναλαμβάνω την προηγουμενη πρόταση μου. Την γνώση δεν σου προσφέρει κανένας την αποκτάς μονος σου. Οποιαδήποτε γλώσσα που θέλει μετάφραση δεν μπορούμε να την αποδεχτούμε σαν δίκια μας.Βγάλε συμπέρασμα.Gt κανεις compile τον κώδικα σε assembly??? Filos19 Διάβασε τι είναι επιστήμη πληροφορικής. Μεταπτυχιακά - με λεφτά.Απλά ακόμα ένα χαρτί την γνώση είπαμε δεν την μετράμε με χάρτη, εκτος αν τα συμπληρώνεις όλα επάνω σε ένα χαρτί και το βάζεις στην αποθήκη laughing out loud.
dalton85 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Τονίζω όμως ότι στην σχολη έχω μάθει τα ελάχιστα και επαναλαμβάνω την προηγουμενη πρόταση μου. Την γνώση δεν σου προσφέρει κανένας την αποκτάς μονος σου. Δεν λες τπτ που να μην ξερουν ολοι οσοι εχουν ενα πτυχιο απο καποια σχολη οποιουδηποτε αντικειμενου. Οποιαδήποτε γλώσσα που θέλει μετάφραση δεν μπορούμε να την αποδεχτούμε σαν δίκια μας.Βγάλε συμπέρασμα.Gt κανεις compile τον κώδικα σε assembly??? Πρωτη προταση: Ποιος ειπε κατι τετοιο.pls κανε μια εκτενεις αναλυση αυτης ακριβος της προτασης. Τελευταιο κομματι ασχολιαστο: δεν θα αναλοθουμε στο λογο του σκοπου του compile ενος κωδικα. laughing out loud. Αλλιως lol
panther_512 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 m1cro, όπως είπα και πρίν, διατηρώ την εντύπωση ότι έμαθες λίγα πράγματα στη σχολή σου και υπερενθουσιάστηκες. Δεν θα αναλωθώ στα oppcodes, shellcodes, compilers κλ κλ, για τον απλούστατο λόγο ότι έχεις χάσει την ουσία των low level γλωσσών πάνω στον ενθουσιασμό σου και στις ελειπείς γνώσεις σου. Η assembly ουσιαστικά αποτελεί έναν πιό ευανάγνωστο machine code και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία. Όταν σχεδιάζεις ένα πρόγραμμα, η γλώσσα που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να αποτελεί τη χρυσή τομή: χρόνου ολοκλήρωσης + αποδοτικότητα του προγράμματος. Δεν έχει κανένα νόημα να αναλωθείς 5 μήνες σε ένα πρόγραμμα με machine code για να κερδίσεις ένα 0.5% σε ταχύτητα σε σύγκριση με το ίδιο πρόγραμμα στην assembly το οποίο όμως θα σου πάρει 1 μήνα για την ολοκλήρωσή του. Ότι κάνεις με τον machine code μπορείς να το κάνεις και με την assembly και πολύ καλύτερα μάλιστα, διότι και πιό ευανάγνωστος είναι ο κώδικας, αλλά και καλύτερα εργαλεία έχεις για την απασφαλμάτωσή/εξομοίωσή του. Ειδικά για τους RISC μικροελεγκτές, όπου η πλειοψηφία των εντολών διεκπεραιώνονται σε ένα χτύπο ρολογιού, ο machine code είναι παντελώς άχρηστος. Βασικά ούτως ή άλλως είναι άχρηστος, για τους λόγους που σου έγραψα πρίν. Στα documentation των μικροελεγκτών νέας γενιάς, δεν υπάρχει κάν η οποιαδήποτε αναφορά για machine code. Όλα γίνονται σε assembly. Το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να βάζεις αντί για το όνομα του καταχωρητή, τον αριθμό της διεύθυνσής του. Αντί δηλαδή να γράψεις COMPARE A, B να γράψεις COMPARE 3546, 6845 κάτι το οποίο ούτε θα σου δώσει κάτι ως απόδοση, αλλά αντίθετα θα σου κάνει ακόμα πιό δύσκολο το πρόγραμμά σου. Συμβουλή μου: Αν δεν είσαι ηλεκτρονικός, δώσε αλλού βάση και ασχολήσου με ανώτερες γλώσσες, αν και είμαι σίγουρος ότι στη πορεία θα το καταλάβεις μόνος σου. Έχεις πολλά να μάθεις ακόμα.
m1cRo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Καλά ρε ποιος σας είπε ότι θα πρέπει να μάθετε την γλώσσα μηχανής??? Εγώ σας είπα να μην ξεχάσετε τι είναι αυτή η γλώσσα. Assembly είναι γλώσσα μηχανής??? Ο επεξεργαστής καταλαβαίνει το mov ax,0xffff??? Και ποιος σας είπε ότι δεν ξέρω καμια γλώσσα υψηλού επιπεδου??? Προγραμματίζω σε c/c++. Αλλα αυτές οι βασικές γνώσεις για opcodes πρέπει να ξέρει ο κάθε πληροφορικάριος. Έχω να μάθω παρα πολλά συμφωνώ και δεν πρόκειται να σταματήσω να μαθαίνω,αλλα και όλοι μας πρέπει να μάθουμε πολλά ακόμα , συγκρίνω πάντα με έξω .Δεν συμφωνείτε???? Το θέμα είναι ότι αν ρωτήσεις κάποιον απόφοιτο τει/αει μερικά αυτονόητα πράγματα η πλειοψηφία δεν θα ξέρει να απαντήσει , ενώ περνούν τις θέσεις που δεν τις αξίζουν .
Typhoon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Διαφωνώ ότι ο κάθε πληροφορικάριος πρέπει να ξέρει assembly. Αυτό που πρέπει να καταλαβαίνει ο software engineer (και αυτό ακριβώς είναι που δεν καταλαβαίνουν σήμερα γιατί δεν έχουν ιδέα απο hardware) είναι τους περιορισμούς και τις δυνατότητες του υλικού. Το πιο απλό παράδειγμα που χρησιμοποιώ συνήθως για να περιγράψω το πρόβλημα είναι ότι ο πληροφορικάριος για να δεί αν ένας αριθμός είναι άρτιος η περιττός, θα κάνει modulo με το 2, ενώ κάποιος που ασχολείτε με hardware θα κάνει bitwise AND με το 1.
panther_512 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Καλά ρε ποιος σας είπε ότι θα πρέπει να μάθετε την γλώσσα μηχανής??? Εγώ σας είπα να μην ξεχάσετε τι είναι αυτή η γλώσσα. Assembly είναι γλώσσα μηχανής??? Ο επεξεργαστής καταλαβαίνει το mov ax,0xffff???Και ποιος σας είπε ότι δεν ξέρω καμια γλώσσα υψηλού επιπεδου??? Προγραμματίζω σε c/c++. Αλλα αυτές οι βασικές γνώσεις για opcodes πρέπει να ξέρει ο κάθε πληροφορικάριος. Έχω να μάθω παρα πολλά συμφωνώ και δεν πρόκειται να σταματήσω να μαθαίνω,αλλα και όλοι μας πρέπει να μάθουμε πολλά ακόμα , συγκρίνω πάντα με έξω .Δεν συμφωνείτε???? Το θέμα είναι ότι αν ρωτήσεις κάποιον απόφοιτο τει/αει μερικά αυτονόητα πράγματα η πλειοψηφία δεν θα ξέρει να απαντήσει , ενώ περνούν τις θέσεις που δεν τις αξίζουν . Με ποιά κριτήρια αποφασίζεις τί πρέπει να ξέρει κάποιος για να θεωρείται υψηλού επιπέδου? Και όσον αφορά την assembly και τον machine code, λυπάμαι αλλά αγνοείς την ουσία. Η assembly αποτελεί machine code, όπου οι αριθμητικές εντολές έχουν αντικατασταθεί από συμβολικές, με μόνο σκοπό την πιό εύκολη χρήση του. Κάθε συμβολική εντολή αντιστοιχεί σε μιά αριθμητική εντολή. Αντί όμως να χρειάζεται να ψάχνεσαι σε ατέλειωτες λίστες για να βρείς τις αριθμητικές εντολές, ο compiler το κάνει αυτό για σένα και σε γλιτώνει από άπειρο κόπο. Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις όπου μία συμβολική εντολή μεταφράζεται σε 2 ή περισσότερες αριθμητικές. Αλλά όπως είπα και πρίν, αυτό με τους RISC έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Ειδικά όταν οι ίδιες συμβολικές εντολές αντιστοιχούν σε διαφορετικές αριθμητικές εντολές από μικροελεγκτή σε μικροελεγκτή, τότε μόνο μαζοχιστής μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός ο οποίος επιμένει στον machine code. Από κεί και πέρα, αναλόγως του τί ζητάει να κάνει ο καθένας, αναλόγως αντιμετωπίζει και το σύστημα στο οποίο δουλεύει. Τι εννοώ με αυτό? Κάποιος ο οποίος δουλεύει σε Visual Basic, βλέπει τον υπολογιστή σαν ένα κουτί με μαύρα κουτιά στο εσωτερικό του. Ένα μαύρο κουτί αποτελεί ο σκληρός, ένα μαύρο κουτί η κάρτα γραφικών και πάει λέγοντας. Δεν χρειάζεται να εμβαθίνει σε component level και κάτι τέτοιο θα ήταν απλώς σπατάλη χρόνου. Το ίδιο ισχύει και για τις περισσότερες γλώσσες. Η μόνη περίπτωση όπου θα χρειαστείς να μπείς σε component level, οπότε και θα χρειαστείς την assembly, είναι για το προγραμματισμό μικροελεγκτών για τη δημιουργία driver ή άλλου αυτόνομου προγράμματος. Αυτές οι περιπτώσεις, ειδικά για τους προγραμματιστές είναι ελάχιστες και σε πολύ συγκεκριμένες θέσεις, μιάς και οι ηλεκτρονικοί έχουν περισσότερα προσόντα σε αυτό το τομέα. Οπότε, καλό είναι να μάθεις λίγα πράγματα εγκυκλοπαιδικά για την assembly και όχι για τη γλώσσα μηχανής, η οποία και θα σου είναι παντελώς άχρηστη και συνέχισε την εξειδίκευσή σου σε κάποια ανώτερη γλώσσα. Τώρα, το τί ξέρει ο καθένας και πώς αξιοποιεί τα εφόδια που του δίνονται στη σχολή του είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και μόνο το μέλλον θα δείξει αν αυτό που έκανε άξιζε ναί η όχι. Μπορεί να μάθεις 10 πράματα όλο κι όλο, αλλά επειδή τα έμαθες καλά, να μπορείς να τα αξιοποιήσεις και να πετύχεις ή να μάθεις 1000000000 πράγματα, να ξέρεις λίγο από όλα, αλλά η έλειψη ουσιαστικής εξειδίκευσης να σου δημιουργήσει πρόβλημα, μιάς και πουθενά δεν θα είσαι ιδιαίτερα καλός. Και ενώ κάποιος όλο το καιρό του τον έβγαζε στις καφετέριες και στους φραπέδες, θα πετύχει επειδή όλο κι όλο μιά C έμαθε, αλλά την έμαθε τέλεια και κάνει παπάδες σε χρόνο dt, εσύ που σκοτωνώσουν στο διάβασμα 24 ώρες το 24ωρο, επειδή απλώς πασπάλισες την επιφάνεια από 1000 διαφορετικά θέματα και δεν εντρίφησες πουθενά, στο τέλος δεν θα μπορείς να αξιοποιήσεις πουθενά τις πολλές αλλά μακράν από τέλειες γνώσεις σου. Αυτά είναι 2 απόλυτα άκρα, αλλά εξυπηρετούν το σκοπό μου, ο οποίος είναι να σου δείξω ότι δεν παίζει κανένα ρόλο αν φοιτάς σε Τ.Ε.Ι ή Α.Ε.Ι και σε καμία περίπτωση δεν παίζει ρόλο μόνο το διάβασμα που θα ρίξεις. Το πρόβλημα μαζί σου είναι το ισχυρογνωμικό σου ύφος στο γραπτό σου λόγο και η βιασύνη σου στα συμπεράσματά σου. Από όσους μιλήσανε σε αυτό το τόπικ, εσύ δείχνεις να έχεις το χαμηλότερο επίπεδο, κάτι το οποίο είναι τουλάχιστον ειρωνικό, αν αναλογιστούμε αυτά που υποστηρίζεις. Από όλα τα πόστς που έκανες σε αυτό το τόπικ, μόνο το τελευταίο άξιζε ουσιαστικής απάντησης.
Lighter122 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Παιδες δεν το μεταφερετε το τοπικ στο φορουμ του προγραμματισμου, μιας και αυτο ειναι το περιεχομενο του? Να παρουν και καποια γνωμη απο εκει Lucifeeeeeeeeeer:twisted:
Lucifer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Κάτσε λίγο ακόμα, όσο καταλαβαίνω τι λένε άστο εδώ. Όταν αρχίσουν να σκάνε γραμμές κώδικα, βλέπουμε.
m1cRo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Typhoon λάθος κανονικά γίνετε με test,αν δεν θέλεις να χαλάσεις την μεταβλητή. τελοσπάντων και c : if(a & 1) panther_512 μην προσπαθείς να με μάθεις gt ο σκοπός του topic που έκανα δεν ήταν να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον , αλλα είπα την άποψη μου σχετικά με την συζήτηση που έγινε πριν.Και που ξέρεις τι ξέρω και τι όχι.Επειδή μίλησα επιθετικά???Δεν χρειάζεται να μου πεις αυτά για τους επεξεργαστές διότι αυτά γραφει σε όλα τα βιβλία. Δεν άκουσα κάτι το καινούριο. Αυτό είναι το πρόβλημα όμως. Εσύ έκανες ένα λάθος προσπαθώντας να πεις την assembly-γλώσσα μηχανής , και τώρα το διορθώνεις κατηγορώντας εμενα για το επίπεδο μου κτλ κτλ. Μετά το λέω και δεύτερη φορα δεν μίλησα καθόλου για εμενα. Που ξέρεις ποιος είμαι και τι κάνω ? Μετά διάβασε για πολυμορφισμό για να καταλάβεις που ακόμα χρησιμοποιούν την γλώσσα μηχανής.Compiler,Dissasemblers.Δεν λέω ότι την ξέρουν και καλά , αλλα από την άλλη είναι όλο και όλας ~500 εντολές τις μαθαίνεις άμα θες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 [....]Που ξέρεις ποιος είμαι και τι κάνω ? Όπως και να το κάνουμε, έχεις θράσος! :evil: Εσύ πού ξέρεις ποιοί είναι οι συνομιλητές σου εδώ για τους οποίους βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα; Και γιατί εσύ είσαι στο απυρόβλητο; HEHE .Διάβασα όλες αυτές τις ανοησίες που λέτε όλοι σας.Και συζητάτε για κάποιο επίπεδο εδώ μέσα ξεχνώντας ότι ότι το μονο επίπεδο που παραμένει σαούτιν την χωρα είναι η κατανάλωση του φραπέ . [...] Εκεί όμως φαίνεται αυτό το επίπεδο που συζητάτε [...]Ρωτήστε τους ιάπωνες τι άποψη έχουν για εσάς. [...] Από το πρώτο σου post σε αυτό το forum, κατακεραυνώνεις όλους τους άλλους με ύφος σαράντα καρδιναλίων και μας κοιτάς αφ' υψηλού. Αυτό λέει πολλά για σένα, δεν χρειάζεται να γράψεις κάτι άλλο για τον εαυτό σου. Τα πράγματα είναι απλά όταν πίνεις καφέ όλη την μέρα για πιο επίπεδο μιλάς. Ποτε διαβάζεις.[...] Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την χωρα "αντίθετος θέλω το καλύτερο" αλλα με την "νεοτροπια" των ανθρώπων εδώ πέρα. Φτάνουμε κάπου και σταματάμε. [...] Συνεχίζεις το δασκαλίστικο ύφος, προσπαθώντας προκλητικά να κάνεις μάθημα στους υπόλοιπους εδώ μέσα, χωρίς να ξέρεις το παραμικρό γι'αυτούς, τις γνώσεις τους, τη δουλειά τους, τις εμπειρίες τους. Λόγω του πατερναλιστικού σου ύφους θα σου πω ωμά κάτι που δεν συνηθίζω να λέω: μάθε να γράφεις ελληνικά, ω παντογνώστη, πριν μας αρχίσεις τα μαθήματα περί "νεοτροπίας". Άντε, πήξαμε στους αυτόκλειτους σωτήρες! :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.