Προς το περιεχόμενο

Double play στα Χανιά;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ekana ena check simera sto site tis forthnet kai m petakse auto!!

Διαθεσιμότητα broadband υπηρεσιών Forthnet 2play & Forthnet ADSL:

Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στην περιοχή σας.

Αρ. τηλεφώνου: 28210 ***** Είδος σύνδεσης: PSTN

ennoei kai kanoniko adsl kai 2play??

• Super Moderators
Δημοσ.

oh farsa phone :P

vasika pio katw leei "Kalypsh apo Idiokthto Diktuo"

an sou leei oti kalyptesai tote mporeis na exeis 10mbit...alliws mexei 1mbit nomizw...

Δημοσ.

Nai ontos file.Twra pou to koitaksa k egw tha eprepe na elege apo katw k an yparxei diathesimotia sto idioktito diktio tis forthnet.Kalitera na pareis til na tous rwtiseis,aaan piaseis grammi:D.

Δημοσ.

mike και εγώ το είχα δει τις προάλλες και πάνω στον ενθουσιασμό ψάρωσα :P Υποθέτω έβαλες τηλ. εκτός κέντρου έτσι; Δοκίμασε πχ να βάλεις τηλέφωνο από κέντρο ή από Λενταριανά πχ και θα δεις ότι ο wizard βγάζει πρόβλεψη και για κόμβο και για ημερομηνία (15/10) ;)

Τώρα το ότι δεν λέει τίποτα στα υπόλοιπα τηλέφωνα, εκτός κέντρου, σημαίνει ότι μάλλον θα αργήσει λίγο να εξαπλωθεί το ιδιόκτητο της 4νετ.

Δημοσ.
Εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχει, θα έχει Κρήτη;

κρήτη κανονικά θα έπρεπε να είχε πιο νωρίς μιας και η forthnet έχει έδρα το Ηράκλειο... :mrgreen:

Δημοσ.
κρήτη κανονικά θα έπρεπε να είχε πιο νωρίς μιας και η forthnet έχει έδρα το Ηράκλειο... :mrgreen:

nai alla xexases to basiko.ola xekinane apo athina.a.logo mazas.b.ta misa pragmata apo tous isp briskontai stin athina

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Διαθεσιμότητα broadband υπηρεσιών Forthnet 2play & Forthnet ADSL:

Στην περιοχή σας είναι διαθέσιμες οι ταχύτητες 1024 και 2048 εκτός ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Αρ. τηλεφώνου: 28210 ***** (dikasthria) Είδος σύνδεσης: PSTN

Κέντρο: ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ (TZAN)

Επωφεληθείτε από τις απίθανες προσφορές στις υπηρεσίες Broadband της Forthnet και κερδίστε ταχύτητα, δωρεάν μήνες συνδρομής και ασυναγώνιστες τιμές. Επιλέξτε τώρα Forthnet 2play και συνδεθείτε άμεσα χωρίς κόπο και καθυστερήσεις.

Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:

Αναμενόμενη κάλυψη: 30/04/2008 Η ημερομηνία ενεργοποίησης μεταφέρεται λόγω καθυστερήσεων στην ανάπτυξη των ιδιοκτητων υποδομών οπτικών ινών.

Tελευταία ενημέρωση:22/02/2008

....

Δημοσ.
nai alla xexases to basiko.ola xekinane apo athina.a.logo mazas.b.ta misa pragmata apo tous isp briskontai stin athina

απλα το internet καποτε εφτανε σε ολη την Ελλαδα μεσω Ηρακλειου και ΙΤΕ

Δημοσ.
απλα το internet καποτε εφτανε σε ολη την Ελλαδα μεσω Ηρακλειου και ΙΤΕ

οπως το ειπες καποτε.χωρις να εχω κατι με την κρητη ουτε με κατι αλλο απλα συνηθως πανε μαζα και που ειναι η μαζα στην αθηνα.

Δημοσ.

Μου είπαν φίλοι μου ότι έχουν πιάσει και βάζουν οπτικές ίνες στα χανιά...

Ίσως γι αυτό μου γαμιέτε και η σύνδεση μου αυτές τις μέρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...