charmed Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 την ξέρετε την σχολή? μήπως έχει πάει κανείς σας? είναι καλή? μπήκα στην σελίδα της σχολής και μου φάνηκε καλή αλλά ψάχνω για περισσότερες πληροφορίες
charmed Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 η σχολή μου φάνηκε καλή απο την σελίδα τους, είναι? η σχολή μιλάει για πολυμέσα, δηλαδή εικόνα και ήχο. μετά την αποφοίτηση της σχολής θα μπορούσε κανείς να εργαστεί ως movie trailer maker ή κάτι τέτοιο? επίσης η σχολή συνεργάζεται με ένα πανεπιστίμιο της αμερικής. θα μπορούσε κανείς να πάει εκεί για το μεταπτυχιακό?
DukeM Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Είναι από τις καλύτερες σχολές πληροφορικής όσον αφορά τα ΤΕΙ. Και δεν υπάρχει και ανάλογη σχολή στην Ελλάδα όσον αφορά το αντικείμενο σπουδών. Δυο βασικούς κλάδους έχει. Προγραμματιστής & Τεχνικός Δικτύων, Τηλεπικοινωνιών και Πολυμέσων. Αν κοιτάξεις στην σελίδα γράφει αρκετά πράγματα. Οι υποδομές είναι αρκετά καλές (τελευταία έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα) αλλά υπάρχουν και ορισμένοι καθηγητές πολύ φιφες. Movie trailer maker...υποθέτω πως ναι θα μπορείς αν ασχοληθείς με τα πολυμέσα Για το μεταπτυχιακό δεν ξέρω.
cybernero Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μακριά από αυτή τη σχολή.Αν δεν θες να την τελειώσεις σε 8 χρόνια καλύτερα να μην πλησιάσεις...Αν οι καθηγητές βάλουν μυαλό (γιατί πραγματικά σε αυτή τη σχολή έχουν πάρει πολύ αέρα τα μυαλά τους) ίσως μετά από πολλά χρόνια να αξίζει...Τώρα απλά μακριά.Και στο λέει αυτό φοιτητής του τμήματος...
charmed Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 ο ένας μου έδωσε καλά νέα και ο άλλος όχι. φοιτητής του τμήματος, ε? μάλιστα
antonisid Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Είναι κάπως δύσκολη.Βασικά είναι αυτό που είπε ο Cybernero,υπάρχουν καθηγητές σε μαθήματα κλειδιά που είναι πολύ κολημμένοι. Κατα τ'άλλα,είναι σίγουρα απ'τις καλύτερες σχολές πληροφορικής σε ΤΕΙ (ίσως και η καλύτερη) και αποτελεί σίγουρα μια καλή επιλογή.
Paytor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Είμαι εκτός θέματος αλλά απλά πληροφοριακά πολύ καλή σχολή πάνω σε πληροφορική είναι και το τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΤΕΙ Σερρών! Είναι και αυτη δύσκολη αλλα μαθαίνεις αρκετά πράγματα (πρακτικά!!!)! Εχει και πολύ καλά θέματα πτυχιακών εργασιών τα οποία σίγουρα θα σε βοηθήσουν στην μετάπειτα πορεία σου. Ευχαριστώ!
DukeM Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Είναι από τις καλύτερες σχολές πληροφορικής όσον αφορά τα ΤΕΙ. Και δεν υπάρχει και ανάλογη σχολή στην Ελλάδα όσον αφορά το αντικείμενο σπουδών. Δυο βασικούς κλάδους έχει. Προγραμματιστής & Τεχνικός Δικτύων, Τηλεπικοινωνιών και Πολυμέσων. Αν κοιτάξεις στην σελίδα γράφει αρκετά πράγματα.Οι υποδομές είναι αρκετά καλές (τελευταία έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα) αλλά υπάρχουν και ορισμένοι καθηγητές πολύ φιφες. Movie trailer maker...υποθέτω πως ναι θα μπορείς αν ασχοληθείς με τα πολυμέσα Για το μεταπτυχιακό δεν ξέρω. Και εδώ φοιτητής του τμήματος μίλησε Το είπα και εγώ, υπάρχουν μερικοί καθηγητές άστα να πάνε (2-3 βασικά), αλλά αυτός δεν είναι σε καμία περίπτωση λόγος για να αποφύγει κάποιος την σχολή (και την οποιαδήποτε σχολή)
silverthan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Καταρχήν έχουμε πολλά μαθηματικά, πρέπει να έχεις μια μικρή άνεση... Οπως είπαν και οι "συμφοιτητές" μου, σε μερικά μαθήματα θα δυσκολευτείς, αλλά όχι και ότι δεν περνιούνται, μην τρελαθούμε. Με λίγη προσπάθεια βγαίνει άνετα στα 4,5 χρόνια. Μπορείς να ασχολήθείς με τα πολυμέσα, έχουμε και medialab που μπορείς να κάνεις πρακτική ή/και πτυχιακή και να μάθεις κάτι παραπάνω. Οσον αφορά το μεταπτυχιακό θα γίνεται εδώ (στα αγγλικά) αλλά πιστεύω είναι πολύ νωρίς να σκέφτεσαι για MSc... Πέρνα πρώτα Ζαχαρόπουλο και βλέπεις... Γενικώς ασχολούμαστε επιφανειακά με πάρα πολλά πράγματα (προγραμματισμό, δίκτυα, ψηφιακή τηλεόραση, τηλεπικοινωνίες, πολυμέσα, web development κτλ κτλ) και μετά πρέπει μόνος σου να ασχοληθείς περισσότερο και να εντρυφήσεις στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει.
sno0py Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Aσε ταλαιπωρος κ εγω αυτης της σχολης πτυχιο του αγιου ποτε με τους κολημενους κ μερικα ακυρα μαθηματα (F**k ματηιματικα) να δω ποτε θα περασω Μ1 οεο....
stroumflakis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Βασικά θα συμφωνήσω με τον silverthan. Το πρόγραμμα σπουδών της σχολής είανι από τα καλύτερα για επίπεδο ΤΕΙ. Είναι πολύ πλούσιο και καλείπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάποιος που ασχολείτε επαγγελματικά με τον κλάδο της πληροφορικής,των πολυμέσων και των δικτύων. ΑΛΛΑ στο όνομα πολλές σχολές είναι καλές. Το θέμα είναι τελικά τι σου μένει. Αν πάς στη σχολή αυτή και την τελειώσεις απλά διαβάζοντας και κάνοντας τα τυπικά όταν θα βγείς στην αγορά εργασίας πραγματικά δεν θα ξέρεις σε ποιά δουλειά είσαι ικανός. Τα πάντα είναι θέμα προσωπικής δουλειάς και ασχολείας. Από όλα αυτά που κάνουμε βρίσκουμε εκείνο που μας τραβά περισσότερο για να ασχοληθούμε μαζί του και ψάχνοντας και διαβάζοντας μόνοι μας φτάνουμε στο σημείο να λέμε "Ναι αυτό είναι το αντικείμενό μου,σε αυτό είμαι καλός". Αξίζει πολύ σαν σχολή απλά επειδή είναι σχολή που έχει 7-8 χρόνια ζωής(νομίζω δηλαδή) είναι ακόμα λίγο ανοργάνοτη,αλλά κάθε εξάμηνο γίνονται πολλές αλλαγές και σιγά σιγά βρίσκει στο δρόμο της. Θα στην συνιστούσα ανεπιφίλακτα.
Filos19 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Και όταν λέτε ότι έχει το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών πως το ξέρετε αυτό ρε παιδιά? Δηλαδή είδατε όλα τα προγράμματα όλων των ΤΕΙ και καταλήξατε ότι έχει το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών? Και από την άλλη όταν λέτε "πρόγραμμα σπουδών" τι ενοείτε?Τα μαθήματα?Το πρόγραμμα διδασκαλίας?Τι στο καλό?Γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένο!! Μην κάνουμε διαφήμηση σε τμήματα επειδή είναι ενδεχομένως στην πόλη μας ή είμαστε φοιτητές του τμήματος.Η τέλος πάντων να κάνουμε διαφήμιση αλλά με συγκεκριμένα στοιχεία όχι του τύπου είναι το καλύτερο ΤΕΙ...Έχει το καλύτερο πρόγραμμα...κτλ Φίλε που άνοιξες το τοπικ μην επηρεάζεσαι σε καμία περίπτωση αν δεν έχεις συγκεκριμένα στοιχεία. Από κει αι πέρα ο καθένας θα σου πει ότι θέλει.
incognito Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Καταρχήν ας αρχισουμε με τα τετριμμένα.Ολες οι σχολές πληροφορικής ΑΕΙ,ΑΤΕΙ έχουν πάνω κατω τα ίδια μαθήματα κατά 80% απλά αλλάζουν το όνομα.Για να καταλάβεις αν μια σχολή είναι καλη θα πάρεις την πτυχιακή της.Και εξηγούμαι σε όλα τα computer science όλα και κάποια ερευνα θα κάνουνε είτε έχει σχέση με νευρωνικά δίκτυα είτε με συστήματα μαρκετινγκ.Το θέμα είναι όμως τις εργασίες πως τις κανεις?Γιατί ξέρω γω άτομα που κανανε διπλωματικές σε νευρωνικά και κρυπτογραφία βιβλιογραφικές, αντί να κάτσουν να προγραμματήσουν κανά perceptron.Βέβαια για να αναπτυχθεί ένα τέτοιο ερευνητικό πρόγραμμα χρειάζονται καθηγητές με στρείδια.Γιατί έχω ακούσει πτυχιακές για να φτιάξεις φόρουμ.Οχι ότι είναι εύκολες αλλά δε χρειάζονται και τπτ ειδικές γνώσεις και 4 χρόνια σπουδών.Κάθεσαι ασχολείσαι 1 χρόνο με το αντικείμενο και την ολοκληρώνεις.Η πας Αγγλια δυο χρονάκια γίνεσαι web developer και βρίσκεις ευκολότερα δουλειά γιατί ο άλλος μπορεί να ξέρει θεωρητικά τα πάντα για τα δίκτυα σε ακαδημαικό επίπεδο αν όμως δε ξέρει να φτιάξει ένα site της προκοπής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.