Προς το περιεχόμενο

Eφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο)

charmed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ λίγο κάτω από 1500.

Silverthan ίσως να είμαι κομματάκι υπερβολικός.Αλλά σίγουρα στο συγκεκριμένο τμήμα μπορώ να πώ ότι είναι χειρότερα από κάθε άλλο στην Ελλάδα.Τυγχάνει να συχνάζω τον τελευταίο καιρό στο ΤΕΙ Πειραιά (εδώ που τα λέμε μου έχει λείψει η φάση του φοιτητή :) ).Κάποτε και το Υπολογιστικών Συστημάτων έμαθα ότι είχε αντίστοιχα προβλήματα αλλά όχι πλέον.Τουλάχιστον όχι στο βαθμό του ΕΠΠ.Και αυτό γιατι φοιτητές κάνανε κάποιον αγώνα και σπάσανε την κλίκα.Στο ΕΠΠ δυστυχώς αυτό είναι λίγο δύσκολο γιατί εκεί οι καθηγητές λειτουργούν κάπως τοπικιστικά και νομίζουν ότι είναι το ανώτερο ον εντός του Ακαδημαικού Ασύλου.

(Τώρα που το σκέφτομαι ίσως θα έπρεπε να καταργηθεί το Άσυλο ,μπας και μπουκάρει κανένας εισαγγελέας και τους κλείσει όλους μέσα.Όλο και κάτι μεμπτό θα βρεί :D ).

BTW στο forum έχω να γράψω καιρό γιατι ήμουν φαντάρος και δεν είχα και πολύ χρόνο.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λίγο κάτω από 500 είμαι εγώ.

Εσύ μπαίνεις στο φορούμ?

eppforum.org

Νope, δεν έχω μπει ποτέ. Λίγο πιο πάνω από 600 είμαι εγώ. cybernero, νέος πολύ νέος :-D

Eχασες "χρυσές" εποχές σαν αυτές που περιέγραψε ο silverthan.

Γενικά οι σχολή έχει αρκετούς βλάκες και όχι μόνο καθηγητές. Εγώ για αυτό δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου τη σχολή εκτός μαθημάτων. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ακόμη φάση περίεργη με καθηγητή και έχω περάσει από όλους τους περίεργους.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καθώς έκανα ένα search στο google για άσχετο θέμα μ' βγαλε εδώ.:-)

Διάβασα όλα τα Posts.Ο καθένας έχει το δίκιο του.Αλλοι παρουσιάζουν το τμήμα καλό και άλλοι όχι.Σαφέστατα και δεν περιμένει κανείς να δεί στο ΤΕΙ όσα υπήρχαν και κάναμε στο Λυκείο.Αυτά ξεχασμένα.

Αν θέλετε την προσωπική μου γνώμη,φταίμε ΚΑΙ εμείς.Οι καθηγητές βοηθούν αρκετά,αλλά εμείς ως συνήθως ζητάμε κάτι παραπάνω.Αν εξηγηθείς στον καθηγητή/τρια δεν <παίζει> να μην δείς την ανάλογη <ανταπόκριση>.Δίνουν ερωτήσεις SOS,που στα τελευταία μαθήματα θεωριών ΟΛΟΙ πατάμε το ποδάρι μας για να ακούσουμε.E-class που ο καθηγητής θα <ανεβάσει> σημειώσεις/θέματα/ασκήσεις.Πλέον αρκετοί καθηγητές κάνουν την προόδο θετική ώστε να έχεις και μία <δεύτερη ευκαιρία>.

Από την άλλη υπάρχουν και οι (ελάχιστοι) <στραβωμενοι> καθηγητές/τριες, που θα σου κάνουν καψόνι σαν να πάς στρατό..αλλά μην ξεχνάει κανείς ότι και το καψόνι έχει το <μαζοχιστικό> του..

Και όλα τα παραπάνω είναι σε ΟΛΑ τα ΤΕΙ,και ΟΧΙ ΜΟΝΟ στο συγκεκριμενο.

Ο χώρος της Πληροφορικής είναι αρκετά <μεγάλος> και θέλει αρκετό <στρώσιμο>,ο καθηγητής/τρια σου δίνει το εύνασμα να ασχοληθείς,απο εκει και πέρα ο καθένας ασχολείται όσο θέλει.

Καλή εξεταστική σε όλους, και καλά αποτελέσματα!:-D

Δημοσ.

φίλε είμαι λάρισα τει τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπ. περνούσα ηράκλειο σε αυτή τη σχολή με 1000 μόρια λιγότερα και για άσχετους λόγους την δήλωσα κάτω απο τη λάρισα.

στη πορεία έμαθα πόσο μακράν καλύτερη είναι στη χώρα η ακαδημαϊκή κοινότητα της κρήτης στο σύνολό της, επομένως και αυτό το τει, οπότε ναι δήλωσε την και πήγαινε εκεί.

μακάρι να είχα κάνει κ εγώ το ίδιο.

Δημοσ.
η σχολή μου φάνηκε καλή απο την σελίδα τους, είναι? η σχολή μιλάει για πολυμέσα, δηλαδή εικόνα και ήχο. μετά την αποφοίτηση της σχολής θα μπορούσε κανείς να εργαστεί ως movie trailer maker ή κάτι τέτοιο? επίσης η σχολή συνεργάζεται με ένα πανεπιστίμιο της αμερικής. θα μπορούσε κανείς να πάει εκεί για το μεταπτυχιακό?

Αν θέλεις να ασχοληθείς με κάτι τέτοι τότε σου συνιστώ το τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας. Είναι το μοναδικό που υπάρχει σε αυτόν τον τομέα. Ορίστε και το site: http://www.ionio.gr/depts/avarts/

;)

Δημοσ.
http://www.aegean.gr/culturaltec

Αν ενδιαφέρεσαι για multimedia νομίζω θα σε ικανοποιήσει αυτή η σχολή. Δέ γνωρίζω λεπτομέρειες δυστυχως για να σε βοηθήσω.

απ΄ότι είδα στο πρόγραμμα σπουδών δεν έχει κ τόση σχέση....:rolleyes:

Δημοσ.

μην απαντάτε σε μηνύματα μου σε αυτό το θέμα γιατί αν δείτε και τις ημερομηνίες, τα έχω στείλει πριν καιρό και δεν ενδιαφέρομαι πλεον για την σχολή

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

φετος περασα Eφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο) και μου ειπαν οτι θα μεταφερθει στα χανια και θα γινει πανεπιστημιο........ισχυει?

Δημοσ.

Που το άκουσες ρε φίλε αυτό??...και εγώ πέρασα φετος στο ΕΠΠ αλλα θα ξανά δώσω μπας και περάσω στο csd...Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο...Μάλλον πως είναι αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο...

Δημοσ.
φετος περασα Eφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο) και μου ειπαν οτι θα μεταφερθει στα χανια και θα γινει πανεπιστημιο........ισχυει?

Δεν γινεται αυτο που λες.Υπαρχουν 3.000 φοιτητες ενεργοι στο τμημα αυτο,προσφατα εφτιαξε και καινουργιες εγκαταστασεις,κτίρια κτλ...

Δημοσ.
Δεν γινεται αυτο που λες.Υπαρχουν 3.000 φοιτητες ενεργοι στο τμημα αυτο,προσφατα εφτιαξε και καινουργιες εγκαταστασεις,κτίρια κτλ...

Ο οδηγός σπουδών που πήρα την Δευτέρα έλεγε για 2000 φοιτητές...

Εντάξη,όχι και πολύ μεγάλη διαφορά...

Δημοσ.
Ο οδηγός σπουδών που πήρα την Δευτέρα έλεγε για 2000 φοιτητές...

Εντάξη,όχι και πολύ μεγάλη διαφορά...

Μπάχαλο έτσι κι αλλιώς :shifty: ότι να'ναι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...