caveneo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Έχω το παραπάνω dvd-rom. Τώρα τελευταία άρχισε να κάνει κάτι περίεργα.Αν πάω να βάλω κάτι να διαβάσει μου κολλάει όλο το σύστημα και πρέπει να κάνω reset. Ακόμη και αν βγάλω το δισκάκι δεν ξεκολλάει. Στο nero info tool και στη διαχείρηση συσκευών των Windows το αναγνωρίζει μια χαρά. Στον "Υπολογιστή μου" το εικονίδιο υπάρχει και ακόμη και αν πατήσω δεξί κλικ επάνω του και μετά "Εξαγωγή" δουλεύει. Μάλλον πάει για απόσυρση, έτσι;
accipio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Έλεγξες αν λειτουργεί σε DMA mode (και όχι σε PIO mode);
accipio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Εφόσον το cd ή dvd που βάζεις δεν έχει πρόβλημα, τότε μάλλον πας για απόσυρση.
JOHNX2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Protou to pas gia aposirsi kantou ena flasarisma to firmware... Akomi kai ean den exi vgi kenourgia ekdosi firmware perase ksana tin idia kai des pos simperiferete...
blackstar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Boot cd h dvd kai an kanei boot tote exeis problima me ta win sou, an den kanei boot to stelneis ston kado.
caveneo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Σωστή σκέψη blackstar! Αν δεν δουλέψει το δικό σου θα δοκιμάσω και αυτό του JOHNX2.
caveneo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Σήμερα που άνοιξε τον υπολογιστή δεν το αναγνώριζε καθόλου και όυτε άνοιγε το tray. Σαν να μην είχε ρεύμα. Έτσι κλείνω τον υπολογιστή. Ανοίγω το κουτί, βγάζω το καλώδιο τροφοδοσίας από το DVD-ROM, το ξαναβάζω και ανοίγω το PC. Βάζω μέσα ένα boot cd με το Kubuntu και βλέπω ότι δουλεύει κανονικά. Κάνω restart και μπαίνω στα Windows όππυ τώρα δουλεύει κανονικότατα. Υ.Γ: Γιατί όταν κάνετε reply δεν μου στέλνει στο e-mail ότι δημοσιεύθηκε κάτι; (από τις ρυθμίσεις μου το έχω κάνει "Άμμεση ειδοποιήση), μήπως επειδή κάνω Quick Reply;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.