Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση rom mio p550 σε mio p350


nuntius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η rom είναι διαφορετική για κάθε συσκευή. Οι διαφορές είναι στους διαφορετικούς drivers που έχει η κάθε συσκευή. Το να αλλάξεις rom με μια μη συμβατή μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα το οριστικό μπλοκάρισμα του pda σου καθώς και ότι η εγγύηση δεν ισχύει πλέον αν γίνει τέτοια αλλαγή. Αν επιμένεις και θες να δοκιμάσεις βέβαια την rom μπορείς να την βρεις στο επίσημο site της εταιρίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η mitac δεν είναι htc ή eten για να δίνει έτσι ελεύθερα τις rom.Στέλνεις την συσκευή στο service στην Ελλάδα,οι οποίοι την στέλνουν στο Βέλγιο και κάνεις κανένα μήνα να την πάρεις πίσω.H rom του 550 κυκλοφορεί στο νετ γιατί την έβαλαν μια φορά στον ftp server τους και κάποιοι μπόρεσαν και την πήραν.

Κατά τα άλλα η rom του 550 λειτουργεί και στις παρακάτω συσκευές:

mio p350(χάνεις τις υπέρυθρες)

airis t620

yakumo deltax 5bt

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, δοκίμασα να περάσω την ρομ του 550 αλλά όταν πάω να κάνω pgrade έσω usb από το pda, μου λέει το pda στην μπλε οθόνη ότι no cable connected και το active sync είναι ανενεργό. Ξέρετε πώς αντιμετωπίζεται αυτό; (Δεν έχω βάλει χέρι σε rom ουσιαστικά, αλλά έχει γίνει lowlevelformat...συνεχίζει να με καλύπτει εγγύηση; Φτιάχνεται Ελλάδα ή πάλι πρέπει να πάει έξω;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αυτό φίλε μου αλλά πριν μια βδομάδα φορμάρισα το PNA medion για να φλασάρω και περάσω τους χάρτες MN6.Βρήκα τους USB οδηγούς και το πρόγραμμα,ίσως να σου κάνει ίσως και όχι.Flashrom για το PDA σου δεν ξέρω που έχει.Για δοκίμασε με τους οδηγούς

http://rapidshare.com/files/41273812/USBDownloaderFirware.rar.html

και το πρόγραμμα

http://rapidshare.com/files/41274307/dnw.rar.html

με active sync δεν γίνεται παιχνίδι από όσο ξέρω

με το πρόγραμμα πας usb port και transmit και περνάς το flashrom

Μπορεί όμως να μην ταιριάζουν στο μηχάνημά σου

To δικόμου μηχάνημα με windows ce net 4.2 core,το φλασάρισμα γίνεται και με SD κάρτα,αλλα όχι μεγαλύτερη από 64MB

Εγγύηση μάλλον την χάνεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια...επειδή είδα κι απόειδα που έλεγε και η μέγιστη γιαγιά, το πήγα σήμερα αντιπροσωπεία. Φυσιολογικά με καλύπτει εγγύηση εκτός αν βρεθεί ανοιγμένο ή με υγρασία μου είπε η κοπέλα. Η αντιπροσωπεία έχει αλλάξει εδώ και ένα δίμηνο και δε τα στέλνουν έξω Βέλγιο πλέον. Όταν θα έχω νεότερα θα σας πω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...