Προς το περιεχόμενο

Lasik στη Θεσσαλονίκη

Lasik_for_me?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Σκέφτομαι να κάνω lasik. Έχω ακούσει καλά λόγια για το παν/μιο στο Ηράκλειο, όχι όμως για τη συγκεκριμένη μέθοδο κι εκτός αυτού μου πέφτει και μακριά γιατί μένω στη Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς που είναι καλύτερα να κάνει αυτήν την επέμβαση? :confused:

Ευχαριστώ προκαταβολικά.:-D

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το τεστ αυτο το έχω κάνει από παλιά και ξέρω ότι είμαι κατάλληλη. Θα ήθελα να απαντήσετε στην ερώτησή μου σας παρακαλώ. :mrgreen:

Δημοσ.

το εκανα πριν 2 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.σου στελνω με πμ τα στοιχεια του γιατρου για ευννοητους λογους,.να κοιταξεις να το κανεις εδω γιατι πρεπει να σε παρακολουθει σε τακτικα διαστηματα(στην αρχη)

Δημοσ.

Τι ακριβώς είναι το lasik?Aπ ότι κατάλαβα είναι επέμβαση στα μάτια.Έκανα το παραπάνω τεστ και με έβγαλε ακατάλληλη για την επέμβαση αν και έχω πρόβλημα με τα μάτια μου και τα τελευταία 3 χρόνια φοράω φακούς..

Δημοσ.

Στην ερώτηση του τεστ για τον αστιγματισμό έχει βάλει τα αποτελέσματα ανάποδα. Δηλαδή αν δηλώσεις χαμηλό αστιγματισμό θεωρεί όχι έχεις υψηλό κλπ.

Ελπίζω πάντως να χειρουργεί καλύτερα!

Δημοσ.
Γεια σε όλους.

Σκέφτομαι να κάνω lasik. Έχω ακούσει καλά λόγια για το παν/μιο στο Ηράκλειο, όχι όμως για τη συγκεκριμένη μέθοδο κι εκτός αυτού μου πέφτει και μακριά γιατί μένω στη Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς που είναι καλύτερα να κάνει αυτήν την επέμβαση? :confused:

Ευχαριστώ προκαταβολικά.:-D

Για τη συγκεκριμένη μέθοδο που αναφέρεις, τη lasik, είναι λίγο ειρωνικό να λες πως δεν είναι καλοί στο πανεπιστήμιο Κρητης εφόσον ο πρύτανης του πανεπιστημίου Κρήτης, ο κ. Παλλήκαρης, είναι αυτός που την ανακάλυψε.

Από εκεί και πέρα, αν με ρωτάς, προσωπικά δε θα επέλεγα τη μέθοδο lasik για τη διόρθωση της διάθλασής μου, θα επέλεγα τη PRK, και σίγουρα θα επέλεγα το Ηράκλειο για να τη κάνω.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξεις. :)

ΥΓ: Αν θες πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ρώτα με. :)

Δημοσ.

Μου έχουν πει ότι το lasik είναι τελείως διαφορετική μέθοδος από το laser που κάναν παλαιότερα στην Κρήτη το οποίο είναι κυρίως για μεγαλύτερους βαθμούς μυωπίας. Εγώ έχω 2.75 και 3.50.

Πιστεύεις δλδ ότι το lasik μπορεί αν έχει επιπλοκές τις οποίες αποφεύγεις με το prk?

Για τη συγκεκριμένη μέθοδο που αναφέρεις, τη lasik, είναι λίγο ειρωνικό να λες πως δεν είναι καλοί στο πανεπιστήμιο Κρητης εφόσον ο πρύτανης του πανεπιστημίου Κρήτης, ο κ. Παλλήκαρης, είναι αυτός που την ανακάλυψε.

Από εκεί και πέρα, αν με ρωτάς, προσωπικά δε θα επέλεγα τη μέθοδο lasik για τη διόρθωση της διάθλασής μου, θα επέλεγα τη PRK, και σίγουρα θα επέλεγα το Ηράκλειο για να τη κάνω.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξεις. :)

ΥΓ: Αν θες πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ρώτα με. :)

Δημοσ.

εγώ έκανα το τεστ για πλάκα, χωρίς να έχω τίποτα και με έβγαλε ακατάλληλη το ρουφιάνικο! πως γίνετε αυτό. ότι απάντησα ήταν λογικό!

Χμ απλά δεν τους άρεσε η απάντηση ότι θέλω να απαλλαγώ από τα γυαλιά εντελώς. Μετά όταν το άλλαξα ήταν επιτυχείς.

Ούτε με κάποιο νόσημα του τύπου AIDs σε δέχονται. ή τα άλλα στην λίστα!

Ένας φίλος μου έκανε... Τις 3ς πρώτες μέρες υπέφερε. Μετά έβλεπε θολά. Αλλα η κατάσταση διορθώθηκε. Την είχε κάνει και πριν τα 18. Δεν ξέρω πως τον άφησαν τόσο νωρίς.

Δημοσ.
Μου έχουν πει ότι το lasik είναι τελείως διαφορετική μέθοδος από το laser που κάναν παλαιότερα στην Κρήτη το οποίο είναι κυρίως για μεγαλύτερους βαθμούς μυωπίας. Εγώ έχω 2.75 και 3.50.

Πιστεύεις δλδ ότι το lasik μπορεί αν έχει επιπλοκές τις οποίες αποφεύγεις με το prk?

Το laser αναφέρεται γενικώς σε όλες τις μεθόδους, δεν υπάρχει "μέθοδος laser".

To lasik είναι μία μέθοδος διόρθωσης διαθλαστικών σφαλμάτων που αναπτύχθηκε στο πανεπιστήμιο Κρήτης και, ναι, συνίσταται σε υψηλότερα διαθλαστικά σφάλματα ή/και σε αυτούς που θέλουν να έχουν άμεσα αποτελέσματα από τη πρώτη μέρα χωρίς πόνο(το πρωί το κάνεις, το μεσημέρι πας για καφέ).

Για τη δική σου περίπτωση η καλύτερη λύση είναι η PRK. Γενικώς είναι η πιο ασφαλής μέθοδος(αν και παλαιότερη της lasik) -αν θες να σου πω το γιατί, πες μου- απλώς χρειάζεται περίπου μία εβδομάδα ανάρρωση και έχει πόνο.

Και επειδή γνωρίζω, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης έχει καταπληκτικούς γιατρούς που εφαρμόζουν και αυτή τη μέθοδο.

Δημοσ.

Εγώ μίλησα μ΄ ένα φίλο μου χθες. Μου είπε ότι έκανε Lasik στην Αθήνα πριν 2 χρόνια. Είχε 5,5. Για ένα χρόνο ταλαιπωθήκε γιατί δουλεύει σε υπολογιστή και κουραζόταν και επίσης το βράδυ βλέπει φωτοστέφανα όταν οδηγάει και είναι κουραστικό.

Αυτό για τα φωτοστέφανα το έχω ακούσει κι από άλλη κοπέλα η οποία έκανε Lasik. Αυτή τα βλέπει όταν κλείνει τα μάτια. :?

Δημοσ.
Εγώ μίλησα μ΄ ένα φίλο μου χθες. Μου είπε ότι έκανε Lasik στην Αθήνα πριν 2 χρόνια. Είχε 5,5. Για ένα χρόνο ταλαιπωθήκε γιατί δουλεύει σε υπολογιστή και κουραζόταν και επίσης το βράδυ βλέπει φωτοστέφανα όταν οδηγάει και είναι κουραστικό.

Αυτό για τα φωτοστέφανα το έχω ακούσει κι από άλλη κοπέλα η οποία έκανε Lasik. Αυτή τα βλέπει όταν κλείνει τα μάτια. :?

Diladi to exei metaniwsei gia to lasik?

Kai egw to exw akoysei gia ta fwtostefana kai oti prokalei mia ksiransh sto mati.

Twra meta apo 2 xronia pws einai?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...