ultraex2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 run με τη γρια 6700xt +9700Χ in game bench /1440p/native /ultra preset
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Η darkίλα έχει αφαιρεθεί σε σχέση με το original και λείπει η βροχή στο συγκεκριμένο σημείο..
comfuzio Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εμένα με τον 9800x3D+3080 ti σε 1440p 240hz οθόνη όλα τέρμα Επεξ/σία 26 Αυγούστου από comfuzio έγινε paste λάθος εικόνα, sorry!
ultraex2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 42 λεπτά πριν, comfuzio είπε Εμένα με τον 9800x3D+3080 ti σε 1440p 240hz οθόνη όλα τέρμα bro average cpu και render υπαρχει μια διαφορα η μου φαινεται? average min παιζουμε το ιδιο
ilos Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πως γίνεται ο 9700x να μοιράζει κοντά 200 fps πόνο σε CPU game και CPU render στον 9800x3d lol. Κάτι δε πάει καλά με αυτό το bench. Μου φαίνεται όσο χειρότερη κάρτα έχεις τόσο πιο inflated είναι τα αποτελέσματα ή κατι παίζει με τις amd σε σχέση με nvidia στο πως μετράνε το cpu overhead. Επεξ/σία 26 Αυγούστου από ilos
comfuzio Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου έχω ανοιχτά αρκετά προγράμματα στο background απλά τα έχω να κάνουν render με την iGPU, λίγο δύσκολο να πετύχω το pc μου idle 😅 οπότε μην το πάρετε ως defacto ότι έτσι είναι ο 9800x3D 1
ultraex2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) ειχα και γω πολυ πραμα ανοικτο οχι ομως σε επιπεδο render run με ολα αυτα κλειστα εδω ειμαστε 6700ΧΤ@ 2745 /2100 +9700Χ -20 CO+100 1440p ultra /native 1440 P/FSR3.1/Quality Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:31 πμ από ultraex2003
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Η darkίλα έχει αφαιρεθεί σε σχέση με το original και λείπει η βροχή στο συγκεκριμένο σημείο.. Δεν είναι darkιλα αυτό που είχαν τα τότε παιχνίδια της τότε γενιάς κονσολών, αλλά ήταν τέρμα desaturated με αποτέλεσμα οι χαμηλοί φωτισμοί να φαίνονται έτσι άθλιοι. Δε θα μου λείπει καθόλου αυτή η κιτρινίλα και μουντάδα των χρωμάτων και το να γυαλίζουν ότι να ναι επιφάνειες που έκαναν το παιχνίδι να μοιάζει αφύσικο! το αγάπησαν βλέπω με την μία 😛 Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:45 πμ από xtrmsnpr
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δεν είναι darkιλα αυτό που είχαν τα τότε παιχνίδια της τότε γενιάς κονσολών, αλλά ήταν τέρμα desaturated με αποτέλεσμα οι χαμηλοί φωτισμοί να φαίνονται έτσι άθλιοι. Δε θα μου λείψει καθόλου αυτή η κιτρινίλα και μουντάδα των χρωμάτων και το να γυαλίζουν ότι να ναι επιφάνειες που έκαναν το παιχνίδι να μοιάζει αφύσικο! το αγάπησαν βλέπω με την μία 😛 Τα χρώματα δεν μου άρεσαν ούτε εμένα γιατί ήταν ένα μονότονο γκρι/καφέ αλλά την βροχή την μαμησαν, όπως και ότι το έκαναν πιο φωτεινό απ' ότι θα έπρεπε. Η πλάκα είναι ότι στο XBOX δεν δουλεύει σωστά το HDR ενώ στο PS5 είναι κομπλέ..Μιλάμε για τρελά χάλια το XBOX brand. Κατά τα άλλα εντάξει, ευτυχώς το έδωσαν τζάμπα στους owners της Ultimate Edition κι ας ελπίσουμε να φτιάξουν τα 2 και 3 επιτέλους. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Psycho_Warhead 1
ilos Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Βασικά η ultimate edition ποτέ δε βγήκε για steam (τότε η MS είχε exclusives τα 1st party). Οπότε δε μπορούσε και να το δώσει δωρεάν εκεί. Θα μπορούσε να δώσει μια μικρή έκπτωση όμως σε όσους είχαμε το og του 2006. Oh well. 1
xtrmsnpr Δημοσ. Τετάρτη στις 03:13 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:13 πμ 37 λεπτά πριν, ilos είπε Βασικά η ultimate edition ποτέ δε βγήκε για steam (τότε η MS είχε exclusives τα 1st party). Οπότε δε μπορούσε και να το δώσει δωρεάν εκεί. Θα μπορούσε να δώσει μια μικρή έκπτωση όμως σε όσους είχαμε το og του 2006. Oh well. Το έχω retail το og GOW, είναι στη κούτα στην αποθήκη και κοιμάται αιώνια πια! Είχε Games for Windows – Live δε παίζει να έτρεχε καν πια αν το έβαζα. Α παίξουμε την νέα έκδοση από το gamepass νταξ.
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 10:37 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:37 πμ (επεξεργασμένο) Πως κατάφεραν και μερικά assets φαίνονται χειρότερα απ' το OG του 2006..Οι στολές αντί για μεταλλικές φαίνονται σαν πλαστικές/ψεύτικες Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:46 πμ από Psycho_Warhead 1
comfuzio Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:58 πμ θέλει πολύ στρώσιμο έτσι όπως το βλέπω εγώ, έπεσα χθες σε πάρα πολλά bugs, ειδικά εκεί με τα νυχτοπούλια που έπρεπε να σπρώξω ένα αμάξι, δεν κουνιότανε με τίποτα!
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 11:20 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:20 πμ Και οι NPCs πολλές φορές εξαφανίζονται ή δεν προχωράνε και ψοφάνε πίσω κλπ.
xtrmsnpr Δημοσ. Τετάρτη στις 11:47 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:47 πμ Ένα εξάμηνο υπομονή δηλαδή για να φτιαχτεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα