Προς το περιεχόμενο

Gears of War {PC Edition}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι έκανε από την αρχή μπαμ, ότι δεν είχε να προσφέρει πολλά.

Αν είχε πέσει παραπάνω δουλειά, θα είχε την διπλάσια τιμή.

Τώρα απλά είναι να παίξεις τον πρώτο καιρό γιατί θα έχει ενεργό κόσμο το Online του.

Δημοσ.
4 minutes ago, firepc said:

Πολύ γυαλιστερό είναι. Έχει κανείς άλλος mοtion sickness?

Έχει καμιά ρύθμιση για αυτό?

ναι έχει ρύθμιση για να κόβεις το τρέμουλο από ότι είδα σε review, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Πως κατάφεραν και μερικά assets φαίνονται χειρότερα απ' το OG του 2006..Οι στολές αντί για μεταλλικές φαίνονται σαν πλαστικές/ψεύτικες

69c0ef5455bc377acdf56d87c9ade67b4ca94ea8

b6f878dd23e79d7a0e20aacea4dfd2203de75e70

Nαι καποια γραφικα στο παιχνιδι φαινονται καλυτερα στο αρχικο παιχνιδι του 2006 και επισης για την εκδοση που τρεχει στο αρχαιο Xbox 360

Ηταν εξαρχης τοσο πολυ προσεγμενα στις υφες και στην λεπτομερεια που πολυ απλα δεν γινονται καλυτερα με την ιδια μηχανη γραφικων. Τουλαχιστον βελτιωσαν καποια αλλα γραφικα σε αναλησεις με τοποθετηση νεων γραφικων τονίζοντας περισσοτερο το φως αλλα και παλι τιποτα το ιδιαιτερο το 2025.

Για να μιλαμε για κατι νεο επρεπε να σχεδιασουν τα γραφικα απο το μηδεν και να εκμεταλευτουν οσο μπορουν περισσοτερο την Unreal engine 5 κυριως για τα pc ωστε να δωσουν το gears of war remake και οχι το - reloaded -

Τωρα θα μου πεις δυσκολο εγχειρημα με την Unreal engine 5 με μεγαλες δυσκολιες + μεγαλο κοστος παραγωγης + ρισκο για το αν θα πουλησει + του οτι θα καθηστερουσε αρκετα για να βγει + τις ανασφαλειες χαχα οποτε μια χαρα ειμαστε και με την παλια Unreal engine 3.😂

Τεσπα οπως και να εχει για πολυ κοσμο ειναι ενα πολυ διασκεδαστικο παιχνιδι το reloaded. 

Επεξ/σία από mils
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, mils είπε

Nαι καποια γραφικα στο παιχνιδι φαινονται καλυτερα στο αρχικο παιχνιδι του 2006 και επισης για την εκδοση που τρεχει στο αρχαιο Xbox 360

Ηταν εξαρχης τοσο πολυ προσεγμενα στις υφες και στην λεπτομερεια που πολυ απλα δεν γινονται καλυτερα με την ιδια μηχανη γραφικων. Τουλαχιστον βελτιωσαν καποια αλλα γραφικα σε αναλησεις με τοποθετηση νεων γραφικων τονίζοντας περισσοτερο το φως αλλα και παλι τιποτα το ιδιαιτερο το 2025.

Για να μιλαμε για κατι νεο επρεπε να σχεδιασουν τα γραφικα απο το μηδεν και να εκμεταλευτουν οσο μπορουν περισσοτερο την Unreal engine 5 κυριως για τα pc ωστε να δωσουν το gears of war remake και οχι το - reloaded -

Τωρα θα μου πεις δυσκολο εγχειρημα με την Unreal engine 5 με μεγαλες δυσκολιες + μεγαλο κοστος παραγωγης + ρισκο για το αν θα πουλησει + του οτι θα καθηστερουσε αρκετα για να βγει + τις ανασφαλειες χαχα οποτε μια χαρα ειμαστε και με την παλια Unreal engine 3.😂

Τεσπα οπως και να εχει για πολυ κοσμο ειναι ενα πολυ διασκεδαστικο παιχνιδι το reloaded. 

Θα μπορούσαν να κρατήσουν τα ίδια assets και να τα κάνουν απλά 4Κ, επίσης θα μπορούσαν να βελτιώσουν κατά πολύ τον φωτισμό κρατώντας τη σκοτεινίλα του original, για την βροχή ίσχυει το ίδιο. Υπάρχουν remasters/remakes τα οποία είναι πιστά στο original, απλά καλύτερα, όπως σωστά αναφέρθηκε ήδη το TLOU 1.

Γενικά η Coalition φαίνεται και στο Gears of War 4 που ανέλαβαν αυτοί ότι το έχουν κάνει ''πιο χαριτωμένο/πολύχρωμο'' σε σχέση με τα πρώτα 3. Εκεί που τους αξίζουν συγχαρητήρια είναι για την custom έκδοση της Unreal που χρησιμοποιούν κάθε φορά και τα παιχνίδια τρέχουν εξαιρετικά χωρίς stutters.

Για το E-Day που πρόκειται να βγει, είπαν ότι θα επιστρέψει το ''horror στοιχείο'' των πρώτων, άντε να δούμε..Και εννοείται περιμένουμε remasters των 2/3 για PC/PS5 που λογικά τα ετοιμάζουν ήδη.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, mils είπε

Αν και πολλοί κλασσικά θα το παίζουν σε Xbox/gamepass μεριά, σε Steam μεριά που έχουμε μια εικονα για κριτικές και Online κόσμο, τα πράγματα δείχνουν αρκετά άσχημα

image.png.dd5dd41e79cb3917d6ca6113d80c3982.png

Μονο οι κάτοχοι Playstation πιθανώς να χαίρονται μιας και κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην πλατφόρμα τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο steam αντιμετωπίζουν crashes γι' αυτό, οι PS owners που γι' αυτούς βγήκε δείχνουν αρκετά ικανοποιημένοι.

Και στο Gamepass που παίζω εγώ τρέχει εξαιρετικά, καμία σχέση με το χάλι της Ultimate Edition που ήταν κάθε βήμα και stutter.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το in-game v-sync είναι bugαρισμένο. Κλειδώνει το παιχνίδι στα 30fps ακόμα και αν έχεις επιλέξει 120fps στα settings με το frame limit.. Επίσης δεν βρίσκω καν profile μέσα στο nvidia app. Τόσο απροετοίμαστοι για ένα απλό remaster?

Steam version..

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
6 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Πάντως το in-game v-sync είναι bugαρισμένο. Κλειδώνει το παιχνίδι στα 30fps ακόμα και αν έχεις επιλέξει 120fps στα settings με το frame limit.. Επίσης δεν βρίσκω καν profile μέσα στο nvidia app. Τόσο απροετοίμαστοι για ένα απλό remaster?

Steam version..

Τι να το κάνει το profile οταν τρέχει με 300FPS ; Βάλε V-Sync από NVCP και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
58 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Τι να το κάνει το profile οταν τρέχει με 300FPS ; Βάλε V-Sync από NVCP και είσαι κομπλέ.

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να κάνω global force v-sync. Δημιουργεί θέματα με frametimes σε μερικά παιχνίδια. 

Οπότε θα κάνω υπομονή για patch. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να κάνω global force v-sync. Δημιουργεί θέματα με frametimes σε μερικά παιχνίδια. 

Οπότε θα κάνω υπομονή για patch. 

Γιατί να κάνεις global force όταν μπορείς να το βάλεις μόνο στο δικό του .exe μέσω NVCP ;

Ποια παιχνίδια έχουν θέμα με τα frametimes ; Αν κλείσω το V-Sync έχω tearing.

Το μεγάλο ατού του Reloaded είναι το HDR πάντως, κυριολεκτικά δίνει πολύ στο παιχνίδι γιατί έχει καλό implementation. Αν δεν έχετε OLED και το έχετε παίξει στο παρελθόν, μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείτε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού μιλάμε για το Reloaded, με έπιασε μια νοσταλγία και παίζω το game.

Όντως η darkιλα και το gritty στοιχείο λείπει από το Remastered τους.

Βέβαια, θα το πω, και όποιος θέλει το δοκιμάζει. Πιστεύω πως το HDR και γενικώς το brightness calibration (και στο SDR) ειναι washed out by default.

Aν τα πειράξεις, η εικόνα βελτιώνεται πολύ.

Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ρυθμίσεις/γούστα στο HDR, εγω πείραξα τα παρακάτω από μόνος μου, δεν έχει να κάνει αν είναι σωστά, με το μάτι το πήγα xD

HDR in game settings λοιπόν.

Brightness: 200

Contrast: 100

HDR Brightness: 800

Έτσι όπως είναι σεταρισμένη η δική μου TV, (OLED btw) φαίνεται αρκετά καλύτερα συγκριτικά με τα default settings.

Τεσπα, παίξτε λίγο μπαλίτσα και εσείς με τις ρυθμίσεις και θα δείτε πως βελτιώνεται αρκετά η κατάσταση.

Επιστροφή στο game, να θυμηθούμε τα παλιά και πάλι.

Επεξ/σία από Alex21121988

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...