comfuzio Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Σήμερα άνοιξα μετά από μήνες την εφαρμογή στο κινητό και στα εισερχόμενα είχα τον κωδικό για redeem. Όσοι είχατε digital το ultimate edition, κοιτάξτε τα εισερχόμενα αν δεν το έχετε κάνει ήδη
firepc Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου δεν έχω κάποιον κωδικό αλλά στη library λέει, owned Gears of War Reloaded beta
kostiger Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, firepc είπε δεν έχω κάποιον κωδικό αλλά στη library λέει, owned Gears of War Reloaded beta Aλλο πραγμα αυτο..
firepc Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, kostiger είπε Aλλο πραγμα αυτο.. τσπ, έχω την ultimate edition αλλά δεν μου ήρθε κάποιος κωδικός
kostiger Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Μόλις τώρα, firepc είπε τσπ, έχω την ultimate edition αλλά δεν μου ήρθε κάποιος κωδικός Καταλαβα, κριμα. Σε μενα που επισης την εχω ηρθε την ιδια μερα που βγηκε η ανακοινωση.
firepc Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, kostiger είπε Καταλαβα, κριμα. Σε μενα που επισης την εχω ηρθε την ιδια μερα που βγηκε η ανακοινωση. Βασικά που έρχεται ακριβώς? Στο καμπανάκι?
kostiger Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, firepc είπε Βασικά που έρχεται ακριβώς? Στο καμπανάκι? Ναι και μου ειχε ερθει ακομα και μνμ στο mail με συγχαρητηρια που απεκτησα την αναβαθμισμενη εκδοση αν θυμαμαι καλα.
comfuzio Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Εμένα δεν μου ήρθε κανένα mail και ήταν στο καμπανάκι και μόνο στο app στο κινητό, ούτε στο PC ούτε στο xbox είχα κάτι
firepc Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Το βρήκα παιδιά, ήταν κάτω δεξιά στα μνμ, εκεί που είναι οι φίλοι σου (το καμπανάκι είναι πάνω αριστερά) Πάτησα redeem και το πήρα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα