Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Μόλις τώρα, lucanis είπε Αξίζει να παιχτεί από κάποιον που δεν έχει παίξει το original; Τι εννοείς ; Το original είναι αναβαθμισμένο με 4K textures και HDR. 1
lucanis Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τι εννοείς ; Το original είναι αναβαθμισμένο με 4K textures και HDR. Εννοώ ότι δεν έχω παίξει το original.
firepc Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 33 λεπτά πριν, lucanis είπε Αξίζει να παιχτεί από κάποιον που δεν έχει παίξει το original; 1000% Μιλάμε για legendary game 1
comfuzio Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 1 hour ago, lucanis said: Αξίζει να παιχτεί από κάποιον που δεν έχει παίξει το original; Με τα 1000 αλλά θα αφήσει μια πικρή γεύση καθώς το 2ο και 3ο δεν υπάρχουν για το pc (ακόμα), είναι μια από τις καλύτερες τριλογίες σε video game, αν όχι η καλύτερη. To 4 και 5 που υπάρχουν για PC είναι μέτριο το 4 και αρκετά κακό το 5, σαν σύνολο, αν και έχει ωραία ιστορία κατά διαστήματα. Το 5 είχε επίσης πολύ κακό pve multi, το έστρωσαν κάπως με τα updates αλλά είχε ήδη χάσει όλους τους παίκτες μέχρι τότε
lucanis Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Ωραία μιας και είμαι και στο gamepass φαίνεται καλή περίπτωση!
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, comfuzio είπε Με τα 1000 αλλά θα αφήσει μια πικρή γεύση καθώς το 2ο και 3ο δεν υπάρχουν για το pc (ακόμα), είναι μια από τις καλύτερες τριλογίες σε video game, αν όχι η καλύτερη. To 4 και 5 που υπάρχουν για PC είναι μέτριο το 4 και αρκετά κακό το 5, σαν σύνολο, αν και έχει ωραία ιστορία κατά διαστήματα. Το 5 είχε επίσης πολύ κακό pve multi, το έστρωσαν κάπως με τα updates αλλά είχε ήδη χάσει όλους τους παίκτες μέχρι τότε Προβλέπω remasters σε 2 και 3 για PC και PS5. 1
comfuzio Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 30 minutes ago, Psycho_Warhead said: Προβλέπω remasters σε 2 και 3 για PC και PS5. Ναι, κάπου το είχα διαβάσει ότι θα τα κάνουν και αυτά, βέβαια έτσι όπως το είχα διαβάσει ήταν σαν να κάνανε μια τριλογία σαν το Halo που να τα έχει όλα μέσα, αλλά για να βγήκε (ξανά) το 1ο μόνο του μάλλον όχι, θα τα βγάλουν χωριστά
Arkin Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Το gears 5 μονο κακο δεν ειναι. Αναμονη για τα 2/3/4 να ερθουν οπως το πρωτο σε remake να τα ξανα παιξουμε. Το πρωτο ειναι το καλυτερο και για τοτε που βγηκε ειχε πολυ δυνατα γραφικα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Τα πρώτα ήταν σκοτεινά, από το 4 και μετά έγιναν πιο "χαριτωμένα". Τώρα με το E-Day θα έχουμε επιστροφή στη darkιλα των πρώτων. 1 1
comfuzio Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Τα πρώτα ήταν σκοτεινά, από το 4 και μετά έγιναν πιο "χαριτωμένα". Τώρα με το E-Day θα έχουμε επιστροφή στη darkιλα των πρώτων. Καλά δεν ήταν μόνο το πιο χαριτωμένο αλλά και η αλλαγή πρωταγωνιστή από τους Fenix στην Kait και το κάκιστο φινάλε Spoiler όπου ο παίκτης πρέπει να πει αντίο ή στον JD ή στον failed engineer πράγμα που θα επηρεάσει το Gears 6 το οποίο και αυτό είναι στα σκαριά από όσο ξέρω. Μετά για metascore, δεν ξέρω τι λέει, ξέρω ότι στο 4ο έπαιζα horde για μήνες με παρέες από Αγγλία, Αμερική, Ισπανία, Ιρλανδία και άλλες, είχα γεμίσει μια καλή λίστα φίλων στο xbox. Δεν προλάβαινα να ανοίξω το παιχνίδι όταν γύρναγα από την δουλειά και είχα group invites. Το 5 παίξαμε μετρημένα 5 παιχνίδια ολόκληρα με τα ίδια άτομα και δεν ξαναμπήκε ποτέ κανείς. Ίσως η ιστορία να μην είναι τόσο κακή αλλά έκανε μεγάλη ζημιά στο horde, το αλλάξανε βέβαια αρκετά αλλά πραγματικά ποτέ δεν βρήκα ξανά ομάδα για να πάμε 50άρι όπως κάναμε με το 4.
ilos Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Να πω και εγώ την κακία μου ή δε με παίρνει?🤣 Και δε το λέω ειδικά για το GoW γιατί και άλλα marquee titles δυστυχώς ακολούθησαν αυτήν την τρέντα μαζί με κάθε νέο console generation. Πιο τρανταχτό παράδειγμα από πλευρας Sony τo TLOU, αλλά ακόμα και με το πρώτο Horizon δεν υπήρχε κανένας λόγος tbh. Γιατί ειλικρινά να με νοιάξει το remaster ενός remaster αν δεν ασχολούμαι με το multiplayer? Καταευχαριστήθηκα το original σε PC (παίζει να ήταν το πρώτο UE3 μαζί με το UT3 τότε) τόσο από πλευράς visuals/παρουσίασης όσο και από gameplay που ακόμα και σήμερα είναι από τα πιο polished cover based third person shooters. Βέβαια έσπαγε λίγο μπάλες το GFWL τότε αλλά εντάξει ας το προσπεράσουμε αυτό. Μετά από 10 χρόνια περίπου βγάλανε το Ultimate Edition σε UE4 για να τρέχει στις last gen κονσόλες. Ok πες στο pc δεν έχεις πια την αποτυχία το GFWL και παίζεται με το XBLive account σου κανονικά. Οπότε καταλαβαίνω λίγο τον λόγο να το ξανααγοράσεις αφου το προηγούμενο θέλει workarounds για να είναι playable νόμιμα. Και τώρα μου βγάζουν αυτό σε UE5 (που ίσως έχει και performance issues) απλά με λίγο καλύτερα visuals. Ενώ το UE είναι perfectly playable ακόμα. Και το χειρότερο από όλα. Αν το έχεις στο steam δεν έχεις το free upgrade. θα πρέπει να το αγοράσεις ξανά FULL price ούτε καν μια μικρή έκπτωση. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από ilos 1
comfuzio Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 14 minutes ago, ilos said: Να πω και εγώ την κακία μου ή δε με παίρνει?🤣 Και δε το λέω ειδικά για το GoW γιατί και άλλα marquee titles δυστυχώς ακολούθησαν αυτήν την τρέντα μαζί με κάθε νέο console generation. Πιο τρανταχτό παράδειγμα από πλευρας Sony τo TLOU, αλλά ακόμα και με το πρώτο Horizon δεν υπήρχε κανένας λόγος tbh. Γιατί ειλικρινά να με νοιάξει το remaster ενός remaster αν δεν ασχολούμαι με το multiplayer? Καταευχαριστήθηκα το original σε PC (παίζει να ήταν το πρώτο UE3 μαζί με το UT3 τότε) τόσο από πλευράς visuals/παρουσίασης όσο και από gameplay που ακόμα και σήμερα είναι από τα πιο polished cover based third person shooters. Βέβαια έσπαγε λίγο μπάλες το GFWL τότε αλλά εντάξει ας το προσπεράσουμε αυτό. Μετά από 10 χρόνια περίπου βγάλανε το Ultimate Edition σε UE4 για να τρέχει στις last gen κονσόλες. Ok πες στο pc δεν έχεις πια την αποτυχία το GFWL και παίζεται με το XBLive account σου κανονικά. Οπότε καταλαβαίνω λίγο τον λόγο να το ξανααγοράσεις αφου το προηγούμενο θέλει workarounds για να είναι playable νόμιμα. Και τώρα μου βγάζουν αυτό σε UE5 (που ίσως έχει και performance issues) απλά με λίγο καλύτερα visuals. Ενώ το UE είναι perfectly playable ακόμα. Και το χειρότερο από όλα. Αν το έχεις στο steam δεν έχεις το free upgrade. θα πρέπει να το αγοράσεις ξανά FULL price ούτε καν μια μικρή έκπτωση. Μια χαρά τα λες! Αλλά νομίζω το UE δεν τα πήγε τόσο καλά και ήταν μόνο στο windows/xbox store και όχι στο steam για να πάρει update, τουλάχιστον δεν το βρίσκω εγώ εκεί, μπορεί να ήταν και να το βγάλανε; Επίσης δεν είχε cross play ανάμεσα σε κονσόλες και pc, εγώ το είχα digital για τα windows 10/11 και σε φυσική μορφή για το xbox one. Αν και θα μπορούσαν όντως να κάνουν στο UE σαν update, νομίζω ότι είναι πιο καλά που το βγάλανε νέο και σε όλα τα καταστήματα, απλά θα έπρεπε να δώσουν την δυνατότητα και σε όσους το έχουν σαν φυσική έκδοση να πάρουν το update, έστω με μικρή οικονομική επιβάρυνση. Για το steam δεν ξέρω μιας που δεν μπορώ να το βρω εκεί. Φάουλ πάντως που βγάζουν το reloaded σε φυσική μορφή μόνο για το PS5, αλλά ζήσαμε να το δούμε και αυτό! 1
Fulgore Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Arkin είπε Το gears 5 μονο κακο δεν ειναι. Και όμως είναι το πιο αδύναμο της σειράς μετά το Judgment του 360. Οι βαθμολογίες του metacritic δεν λένε όλη την αλήθεια. Γιαυτό και στο Steam, δεν έχει τις καλύτερες κριτικές Επίσης αν ρίξεις μια ματιά στο θέμα του εδώ στο forum όταν είχε βγεί, θα δείς ότι και στους περισσότερους γενικά δεν τους πολύ άρεσε, και όλοι ευτυχώς που το παίξανε μέσω gamepass day one αλλιώς θα έκλαιγαν τα χρήματα τους. Μια από τα ίδια ισχύουν και για το Halo 5. Καλές βαθμολογίες από κριτικούς, αλλά στην πράξη είναι το πιο αδύναμο Halo της σειράς σύμφωνα με τον περισσότερο κόσμο(και ειδικά τους fans). Επεξ/σία 25 Αυγούστου από Fulgore 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα