Psyber Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 12 hours ago, Psycho_Warhead said: Τι εννοείς ; Το original είναι αναβαθμισμένο με 4K textures και HDR. τα 4k textures δεν υποτιθεται ότι τα έδινε και το ultimate edition πριν 10 χρόνια;
mils Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, ilos είπε Να πω και εγώ την κακία μου ή δε με παίρνει?🤣 Και δε το λέω ειδικά για το GoW γιατί και άλλα marquee titles δυστυχώς ακολούθησαν αυτήν την τρέντα μαζί με κάθε νέο console generation. Πιο τρανταχτό παράδειγμα από πλευρας Sony τo TLOU, αλλά ακόμα και με το πρώτο Horizon δεν υπήρχε κανένας λόγος tbh. Γιατί ειλικρινά να με νοιάξει το remaster ενός remaster αν δεν ασχολούμαι με το multiplayer? Καταευχαριστήθηκα το original σε PC (παίζει να ήταν το πρώτο UE3 μαζί με το UT3 τότε) τόσο από πλευράς visuals/παρουσίασης όσο και από gameplay που ακόμα και σήμερα είναι από τα πιο polished cover based third person shooters. Βέβαια έσπαγε λίγο μπάλες το GFWL τότε αλλά εντάξει ας το προσπεράσουμε αυτό. Μετά από 10 χρόνια περίπου βγάλανε το Ultimate Edition σε UE4 για να τρέχει στις last gen κονσόλες. Ok πες στο pc δεν έχεις πια την αποτυχία το GFWL και παίζεται με το XBLive account σου κανονικά. Οπότε καταλαβαίνω λίγο τον λόγο να το ξανααγοράσεις αφου το προηγούμενο θέλει workarounds για να είναι playable νόμιμα. Και τώρα μου βγάζουν αυτό σε UE5 (που ίσως έχει και performance issues) απλά με λίγο καλύτερα visuals. Ενώ το UE είναι perfectly playable ακόμα. Και το χειρότερο από όλα. Αν το έχεις στο steam δεν έχεις το free upgrade. θα πρέπει να το αγοράσεις ξανά FULL price ούτε καν μια μικρή έκπτωση. Και το νεο gears of war reloaded με την αρχαια Unreal engine 3 του 2006 τρεχει 20 χρονων η μηχανη γραφικων Unreal engine 3 και ποιος να το περιμενε απο τις εποχες του xbox 360 πως θα βλεπαμε το 2025 παλι την Unreal engine 3 σε δραση με gears of war reloade και τις οποιες βελτιωσεις στο ps5. Επεξ/σία 26 Αυγούστου από mils 1
ilos Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 28 λεπτά πριν, mils είπε Και το νεο gears of war reloaded με την αρχαια Unreal engine 3 του 2006 τρεχει 20 χρονων η μηχανη γραφικων Unreal engine 3 και ποιος να το περιμενε απο τις εποχες του xbox 360 πως θα βλεπαμε το 2025 παλι την Unreal engine 3 σε δραση με gears of war reloade και τις οποιες βελτιωσεις στο ps5. WTF έχεις δίκιο. Και το UE και το Reloaded UE3 είναι.🤣 Απλά είχα την εντύπωση ότι κάνανε τουλάχιστον migrate κάθε φορά με τα console generations αλλά μπα. Το απόλυτο cash grab. Θα έχει πολύ πλάκα να τρέχει χειρότερα τώρα από ότι έτρεχε το original στην 7900gt μου. Γιατί το πως έτρεχε στην 8800gtx δε νομίζω να το πιάσει.🤣 Και στο κάτω κάτω της γραφής γιατί μας τυραννάνε. Τα GoW2/3 θέλω να παίξω γιατί δεν είχα xbox όχι πάλι το 1 σε 800 διαφορετικές εκδόσεις. 1
comfuzio Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Υποστηρίζει η UE3 όλες αυτές τις τεχνολογίες που έχει το reloaded; Τσάμπα βγάλανε την 4 και και την 5... 1
ilos Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Από αυτό (2006) CPU: 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD RAM: 1 GB GPU: NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+ OS: Windows Vista or Windows XP STO: 12 GB free hard drive space Πήγαμε σε αυτό (2025) OS: Windows10 - 19H2 Processor: AMD Ryzen 3 (Four-Core) or Intel i5 Skylake Memory: 8 GB RAM Graphics: AMD Radeon RX 480 / RX 5300 or Nvidia GeForce GTX 1650 / 1050 Ti or Intel(R) Arc(TM) A380 Storage: 70 GB available space same engine different times (and textures).🤣 1
mils Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, comfuzio είπε Υποστηρίζει η UE3 όλες αυτές τις τεχνολογίες που έχει το reloaded; Τσάμπα βγάλανε την 4 και και την 5... Απ οτι λενε και σε ξενα forums για games που το εχουν αναλησει ναι ολα αυτα στο reloaded ειναι με την αρχαια Unreal engine 3. 20 χρονων μηχανη γραφικων και ακομη την αρμεγουν. 1
comfuzio Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 18 minutes ago, ilos said: Από αυτό (2006) CPU: 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD RAM: 1 GB GPU: NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+ OS: Windows Vista or Windows XP STO: 12 GB free hard drive space Πήγαμε σε αυτό (2025) OS: Windows10 - 19H2 Processor: AMD Ryzen 3 (Four-Core) or Intel i5 Skylake Memory: 8 GB RAM Graphics: AMD Radeon RX 480 / RX 5300 or Nvidia GeForce GTX 1650 / 1050 Ti or Intel(R) Arc(TM) A380 Storage: 70 GB available space same engine different times (and textures).🤣 Τι να πει και το xbox360 😂 2
firepc Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 4Κ ανάλυση 60FPS στο Campaign και 120FPS στο multiplayer HDR και Dolby Atmos VRR υποστήριξη Η Microsoft έχει κάνει remaster όλα τα assets και τα textures του παιχνιδιού σε 4K ανάλυση Καλύτερες σκιάσεις και φωτισμούς με νέα Super Resolution και anti-aliasing Μηδαμινά loadings Ο τίτλος υποστηρίζει cross-play ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες, καθώς και cross-progression.
ilos Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, firepc είπε 4Κ ανάλυση 60FPS στο Campaign και 120FPS στο multiplayer HDR και Dolby Atmos VRR υποστήριξη Η Microsoft έχει κάνει remaster όλα τα assets και τα textures του παιχνιδιού σε 4K ανάλυση Καλύτερες σκιάσεις και φωτισμούς με νέα Super Resolution και anti-aliasing Μηδαμινά loadings Ο τίτλος υποστηρίζει cross-play ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες, καθώς και cross-progression. Ok το 1/3 από αυτά τα bullet points που απευθύνονται μόνο σε κονσολάδες (η pc έκδοση δεν έχει τέτοιους περιορισμούς), το άλλο 1/3 ίσως διορθώνεται λίγο με mods (δε το έχω ψάξει ιδιαίτερα). Οπότε τι μένει? Το HDR/Atmos, το crossplay (που είναι άχρηστο για πολλούς) και maybe λίγο καλύτερα γραφικά από modded παιχνίδι του 2006. Το να μου μοστραρεις VRR (που είναι monitor feature) και μηδενικό loading που άντε να κάνει 1.5-2 δευτερόλεπτα να φορτώσει σε σύγχρονο μηχάνημα δε μου λέει κάτι. Αν έκανε ένα 20ρικό ή είχε έκπτωση στο steam για τους κατόχους των παλιότερων δε θα ασχολιόμουν προσωπικά. 40 όσο έχουν κάποια AAA κοντά είναι αστείο.
comfuzio Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Πάμε βουρ! Με το μη loading screens πάντως δεν εννοούν αυτό που προχωράμε σαν σαλιγκάρια όσο μιλούν στο ακουστικό που αυτό πάντα ήταν το ενοχλητικό σε αυτήν την σειρά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Για να δούμε τι θα δούμε.. Επεξ/σία 26 Αυγούστου από Psycho_Warhead
comfuzio Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Έχει πολλά bugs και ο ήχος δεν ξέρω τι dolby atmos λένε, τα headshots από την τρόικα σαν να συμπιέζω πλαστικό μπουκάλι νερού απότομα ακούγεται. Περίμενα πολλά αλλά δεν...
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Το vibration στο dualsense δεν δουλεύει, τα cutscenes είναι low-res. Τουλάχιστον δεν έχει καθόλου stutters, τρέχει εξαιρετικά επιτέλους στο PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα