Alex21121988 Δημοσ. χθες στις 06:17 μμ Δημοσ. χθες στις 06:17 μμ (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, Fulgore said: Σε Steam μεριά που έχουμε νούμερα, οι περισσότεροι φαίνεται το παράτησαν Ήταν στο pass, έπαιξαν/το τελείωσαν, γεια σας. Ok, στο steam ίσως το τίμησαν λίγοι εν τελει για αυτόν τον λόγο. Εγώ είχα την Ultimate Edition, μου έστειλαν redeem code για το Reloaded, το τελείωσα και μπούλο. Το ευχαριστήθηκα, μην λέω πίπες τώρα, το mp δεν το ακούμπησα, που να μπω μετά από τόσα χρόνια, όλοι οι βετεράνοι παίζουν εκεί, έχει πολύ πάτωμα xD Επεξ/σία χθες στις 06:18 μμ από Alex21121988
Fulgore Δημοσ. χθες στις 06:36 μμ Δημοσ. χθες στις 06:36 μμ Ο περισσότερος κόσμος, για να παίξει online/multiplayer με περισσότερο κόσμο το περίμενε. Γιαυτό είχε και multiplayer beta πριν καν κυκλοφορήσει.
comfuzio Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Εγώ το άφησα στην μέση, είχε πολλά bugs και γενικά μεγάλο hype για το τίποτα. Τα textures είναι μην πω πως είναι μόνο σύγχρονα δεν είναι, λογικό να παίζουν σε 4Κ 120fps, εδώ κάτι άθλια παστέλ καρτουνάκια σαν το wow παίζουν σε τέτοια fps, αυτό έλειπε να μην παίζει έτσι! Ακόμα και την αρχική έκδοση 360 να μας έδιναν χωρίς κανένα optimization να παίξει raw θα έπαιζε με τα διπλά fps. Κρίμα.
GreekMonkey Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες εγώ το βρίσκω και οπτικά ωραίο, αλλά εντάξει καταλαβαίνω, εγώ δεν είμαι γκρινιάρης και ψείρας 🙂
mils Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GreekMonkey είπε εγώ το βρίσκω και οπτικά ωραίο, αλλά εντάξει καταλαβαίνω, εγώ δεν είμαι γκρινιάρης και ψείρας 🙂 Σε γενικές γραμμές πάντως η Unreal Engine 3 μας έδειξε ότι ακόμη και το 2025 μπορεί να ενθουσιάζει τους gamers με τα γραφικά της με πολλες κρητικές ενθουσιασμού από τους gamers που είναι ανάλογες η και καλύτερες από άλλα παιχνίδια που έχουν παιξει σε Unreal Engine 5. Ενδιαφέρον θα ειχε να συνεχίσουν την αξιοποίηση της Unreal Engine 3 στο μελλον και να βγάλουν και τα gears of war 2 - 3 στην ίδια σειρά - reloaded - Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από mils 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα