Προς το περιεχόμενο

ξυλοδαρμος αστυνομικου

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παράλληλα, το ότι έφαγαν ξύλο από ομάδα 20 ατόμων σημαίνει ότι μάλλον είχαν δίκιο να παρακολουθούν τα σγκεκριμένα άτομα, σωστά;

αν δεν ήταν εκεί οι αστυνομικοί ποιοι θα έτρωγαν ξύλο?οι άνθρωποι στη συναυλία?

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

2.Έχω μεγάλες αμφιβολίες τόσο για τον αριθμό όσο και για το ποιον των λεγόμενων "αντιεξουσιαστών-αναρχικών" που επιτέθηκαν στον αστυνομικό.Όσους γνωστούς είχα που πήγαν στην συναυλία δεν είδαν ούτε άκουσαν κάτι και οι "αντιεξουσιαστές-αναρχικοί" δεν κάνουν δολοφονικές επιθέσεις ούτε κάν εναντίον χρυσαυγιτών,πόσο μάλλον αστυνομικών

Να δεις που θα ήταν μπάτσοι μεταμφιεσμένοι που τον βάραγαν!

Δημοσ.
αν δεν ήταν εκεί οι αστυνομικοί ποιοι θα έτρωγαν ξύλο?οι άνθρωποι στη συναυλία?

Γιατί να φάνε ξύλο οι αστυνομικοί αγαπητέ; Επειδή ήταν εκεί;

Δημοσ.
Η πλάκα είναι ότι από τη μια κάποιοι μας λένε ότι αυτοί που κάνουν τα επεισόδια είναι μπάτσοι, από την άλλη μας λένε ότι καλά κάνουν αυτοί (ξέρεις, οι μπάτσοι με τα κράνη και τα καδρώνια ντε!) καλά κάνουν και βαράνε τους άλλους μπάτσους.

Όταν κατεβαίνεις να κάνεις διαδήλωση φορώντας κράνος και κρατώντας καδρώνι διαμέτρου 5 εκατοστών με ένα πανάκι 10Χ20 εκατοστά, προφανώς δεν πας για να διαδηλώσεις τις θέσεις σου, πας κα χτυπήσεις κάποιον και να σπάσεις κάτι, πράμα προφανώς παράνομο.

Παράλληλα, το ότι έφαγαν ξύλο από ομάδα 20 ατόμων σημαίνει ότι μάλλον είχαν δίκιο να παρακολουθούν τα σγκεκριμένα άτομα, σωστά;

θα διορθωσω μονο την τελευταια παραγραφο,Ηταν εκει μαζι με αλλον ενα ,ο οποιος εσπασε το χερι του,σε διατεταγμενη υπηρεσια στο παρκινκ ,να φυλανε τα αυτοκινητα απο αυτους που θα εκμεταλευονταν την απουσια των ιδιοκτητων.Τωρα κρινε ,μονος σου...

Δημοσ.
Γιατί να φάνε ξύλο οι αστυνομικοί αγαπητέ; Επειδή ήταν εκεί;

γιατί να είναι εκεί οι αστυνομικοί από την αρχη.

Δημοσ.
Ποιο το πρόβλημα να υπάρχουν παντού αστυνομικοί;

δεν καταλαβαινεις οτι καποιοι δεν θελουν να υπαρχει καν αστυνομια;Τι ρωτας;;)

Δημοσ.
Και σε τι εμποδίζουν την ελευθερία οποιουδήποτε με την απλή παρουσία τους;

περιμένεις να σου απαντήσουν; είναι της μοδός να δηλώνεις αντιεξουσιαστής!

μακάρι να μπορούσα να είχα κι έναν αστυνομικό για πάρτυ μου να τον έχω όλη την ώρα στο τετράγωνο να κάνει γύρους να μην έρχετε το κάθε μαλακισμένο και μου χαράζει το αμάξι επειδή έτσι του σηκώθηκε σήμερα!

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι είστε λίγο αθώοι.Τα σώματα ασφαλείας δε δημιουργήθηκαν για να προστατεύουν το βιος του κάθε μεροκαματιάρη αλλά να στηρίζουν το status quo.Με ποιο τρόπο?Αν πχ δεν υπήρχε αστυνομία η 17Ν δε θα αλώνιζε και θα είχε καθαρίσει μερικά ακόμα καθάρματα που μας τυραννάνε?Βουλευτάδες, τρωκτικά, δημόσιους τεμπελχανάδες κλπ.Η αστυνομία δουλεύει καλά και είναι χρήσιμη αν ο λαος είναι ευχαριστημέμος από το καθεστώς.Μεταξά και Χούντα τα τελευταία 70 χρόνια.Αν ο λαός δεν είναι ευχαριστημένος βγαίνει σε πορείες και τα βάζει με τα σύμβολα αυτών που θεωρεί πως τον εμπαίζουν.Αν πχ τα λαμόγια δεν παίρναν τις δουλειές υπήρχε κοινωνική δικαιοσύνη κλπ δε νομίζω να χαμε τέτοιες ταραχές

μαλακισμένο και μου χαράζει το αμάξι επειδή έτσι του σηκώθηκε σήμερα!

Δε νομίζω να χαρακώνουν το κάθε αμάξι.Χαρακώνουν μόνο τα ακριβά.Και καλά σου κάνουν μην παεις σπορτ καμπριο, αφου και ένα 1400 σε παει και σε φέρνει άνετα.Μην προκαλείς.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Δε νομίζω να χαρακώνουν το κάθε αμάξι.Χαρακώνουν μόνο τα ακριβά.Και καλά σου κάνουν μην παεις σπορτ καμπριο, αφου και ένα 1400 σε παει και σε φέρνει άνετα.Μην προκαλείς.

Είσαι σοβαρός;

Θα απολογηθώ στον κάθε παπάρα επειδή γουστάρω να πάρω ακριβό αυτοκίνητο ή να βάλω τζακούζι στο μπάνιο μου ή να έχω Mont Blanc πένα στο σακάκι μου; Να προκαλέσω επειδή έτσι γουστάρω να ζω; Από σένα τα πήρα τα λεφτά; :evil:

Τι ιδιότυπος φασισμός είναι αυτός;

Ίδιου χρώματος φασισμός με τους αληταράδες και εγκληματίες αστυνομικούς που σαπίζουν στο ξύλο τον διαδηλωτή επειδή έτσι γουστάρουν κι έτσι μπορούν και 'τιμωρούνται' με μία επίπληξη.

Ίδιου χρώματος φασισμός με τους αληταράδες και εγκληματίες που ξυλοκόπησαν τον αστυνομικό και τον έστειλαν να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο επειδή έτσι γούσταραν.

Δημοσ.

επειδή εγώ έκατσα και δούλεψα και έβγαλα λεφτά ενώ ο άλλος τράβαγε σε πορείες επειδή είναι 'ενάντια' του συστήματος και δε γουστάρει να δουλεύει πρέπει να μου το διαλύσει; σοβαρά;

btw polo χάραξε.... προκάλεσα με τα 1000 κυβικά συγνώμη δε θα ξαναγίνει!

ωραία μυαλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...