Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασια υπολογιστη

kurtsxaar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια με το προβλημα που αντιμετωπισα με τον υπολογιοστη μου εχθες να μην μπορει να ανοιξει, και οταν εβγαλα ολα τα καλωδια και τα ξαναεβαλα μετα απο κανενα 20 λεπτο, ανοιξε ειπα να κατεβασω και γω το προγραμμα για μετρηση θερμοκρασιας,κατεβασα λοιπον και το mobmeter και το pc wizard.οι θερμοκρασιες που μου βγαζουν ειναι (το mobmeter) frequency 3.23 GHz, temperature 22 (σταθερο) και HHD 46-50 χωρις να κανω τιποτα στον υπολογιστη απτο να γραφω στο insomnia..οι θερμοκρασιες ειναι καλες?τι πιστευεται?εσεις τι θερμοκρασιες εχετε?

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις....

Εγώ είχα χρησιμοποιήσει το PC Wizard μαζί με το πρόγραμμα της mobo μου (που το έδινε στο CD μαζί με τα drivers) και είχαν ακριβώς ίδιες ενδείξεις οι θερμοκρασίες τουλάχιστον του επεξεργαστή....άκουγα στο forum πως το everest είναι το καλύτερο κλπ κλπ, το έβαλα να το δοκιμάσω και τον επεξεργαστή μπορείς να τον δεις σε θεροκρασίες από 4-80 βαθμούς :lol:.

Τώρα άμα εμπειστεύεσαι τα πραγράμματα που χρησιμοποιείς τουλάχιστον για τον επεξεργαστή είναι πολύ καλή (χρησιμοποιείς υσρόψυξη??)

Και μιάς και ρωτάς τη θερμοκρασίες έχουμε εμείς εγώ στον P4 478Socket 2,4GHz σε Idle η θερμοκρασία είναι στους 38βαθμούς με αερόψυξη (όχι τη μαμίσια)

• Moderators
Δημοσ.

Ε καλα κι εμενα λεει στη CPU στο ενα Pc -1 βαθμο, αλλα δεν καθισταται ηλιθιο το προγραμμα γιαυτο... Μπορει να παιζει ασυμβατοτητα με τον ελεγκτη της μητρικης... οτιδηποτε...

Δημοσ.

οχι φιλε δεν χρησιμοποιω καμια ψυξη...σε ποια θεση ειναι καλυτερα να βρισκεται η μοναδα του υπολογιστη?κατω στο πατωμα ή σε τραπεζακι ή καπου αλλου γιατι εχω ακουσει κατι και για ροδακια....αυτο θα εχει οφελος ωστε να μην θερμαινεται τοσο γρηγορα?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εδώ και λίγο καιρό το laptop μου έβγαλε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και σήμερα που μέτρησα με το everest μου έβγαλε θερμοκρασία cpu 86C .είναι πολύ υψηλό έτσι; επειδή δεν ξέρω πολλά από υπολογιστές μπορεί να μου πει κάποιος αν αυτό μπορεί να είναι αιτία για το πρόβλημα στην κάρτα γραφικών και αν ναι, πως μπορώ να το λύσω;πρέπει να αλλάξω σύστημα ψύξης στο laptop;αν ναι πόσο πάνω-κάτω στοιχίζει;

Δημοσ.
Σε κατάσταση ηρεμίας είναι οι 86°C; Αν βάλεις ένα HD .mkv αρχείο να παίξει, πού φτάνει;

εκεί ψήνει και μπριζόλα... εγώ με τον pentium D είχα φτάσει 98-99 βαθμούς, τώρα με τον i7 μέχρι 50-57 το έχω πάει, δεν μπορώ να το πάω 100%.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...