hurin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Το δοκίμασε κανείς? Τί λέει (ειδικά το multi)?
Gibs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ οπτικοακουστικό υλικό έπεσε,χρηματίζονται οι μοντεράτορες?
johnnyelectro Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Παιδιά το δοκίμασε κανείς? Εγώ το εγκατέστησα εχτές, τρελά γραφικά και ωραίο το gameplay αλλά σε κάποιες άκυρες στιγμές με πετάει έξω χωρις να μου λέει πιο είναι το πρόβλημα. Εγκατέστησα και το τελευταίο patch και hotfix αλλά τίποτα, το προβλημα εξακολουθεί και υπάρχει. Έχεις κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Καμία λύση???
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 το έπαιξα χωρίς κανένα crash αλλα το game είναι κακό...έχει κάποια καλά elements αλλα είναι απλά κακό...άραγε οι devs είναι ικανοποιημένοι από αυτά που βγάζουν?Ώρες ώρες απορώ...το BF2 καλύτερο είναι και 2 χρονια παλιό...
telnet05 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Εχει κανεις τα saves του παιχνιδιου, γιατι crashαρι και δεν μπορω να προχωρησο.
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 το έπαιξα χωρίς κανένα crash αλλα το game είναι κακό...έχει κάποια καλά elements αλλα είναι απλά κακό...άραγε οι devs είναι ικανοποιημένοι από αυτά που βγάζουν?Ώρες ώρες απορώ...το BF2 καλύτερο είναι και 2 χρονια παλιό... Με πρόλαβε ο προλαλήσας... έχοντας πάιξει την beta (που ήταν στην ουσία alpha και 1 μήνα μακριά από το release) και έχοντας δει το τελικό αποτέλεσμα από τα βίντεο (που είναι το ίδιο με την beta), το μόνο που έχω να πω είναι ότι το FFOW απλώς χρειάζοταν παρά πάνω χρόνο. Ίσως ένα 6μηνο....
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 σημερα το εγκατεστησα και επεξα online .... αυτο το game ειναι Γ.Τ.Π εχασα 45 ευρο σε αυτη τη βλακεια
af8artos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 μα καλά τόσο κακό είναι?περιμένα κάτι καλό αλλά ακόμα δεν έτυχε να το δοκιμάσω.
antonl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Εντάξει, όπως ειπώθηκε. Ωραία γραφικά, κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία (όπλα/οχήματα κυρίως) αλλά όχι κάτι παραπάνω. Μου φάνηκε ευχάριστο/χαλαρό, το τερματίσα σε ένα διήμερο αλλά δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί του.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Γι'αυτό δεν έχουν βγάλει καν κάποιο demo; (νομίζω)
paul_w810i Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Κατεβάστε το. Α πα πα... Πιπερι! Εμεις να κατεβαζουμε παιχνιδια??
Wolfidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Α πα πα... Πιπερι! Εμεις να κατεβαζουμε παιχνιδια?? Αυτό το παιχνίδι δεν αξίζει να το κατεβάσεις... τζάμπα το δισκάκι θα πάει....
BJOB Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Αυτό το παιχνίδι δεν αξίζει να το κατεβάσεις... τζάμπα το δισκάκι θα πάει.... Μα δεν χρειάζεται καν να το κάψεις σε δισκάκι. Πάντως μεγαλύτερη βλακεία από τα 6.5 GB βλακείας του Turning Point - Fall of Liberty δεν μπορεί να είναι. Τι κάθονται και βγάζουν ώρες ώρες
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Εντάξει, όπως ειπώθηκε. Ωραία γραφικά, κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία (όπλα/οχήματα κυρίως) αλλά όχι κάτι παραπάνω.Μου φάνηκε ευχάριστο/χαλαρό, το τερματίσα σε ένα διήμερο αλλά δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί του. Και πάλι δεν βελτιστοποίησαν την UTIII Engine. Δηλαδή και το Tiberium την ίδια engine χρησιμοποιεί (όπως και πολλά άλλα παιχνίδια), άλλα τα γραφικά φαίνονται (...πόσο montage να έχει πέσει;;;;) κλάσης ανώτερα. Προχειρο-δουλειά θα έλεγα. Δεν είναι βέβαια το 1ο, ούτε όμως (δυστυχώς) και το τελευταίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.