margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Χτες δοκιμασα krusovice ξανθια και μαυρη. Η ξανθια μου αρεσε πολυ. Ειχε μια πικραδα που παρεπεμπε σε pils. η μαυρη ηταν η πρωτη μαυρη που θα μπορουσα να πιω ευχαριστα!
petros71 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι κι ας μην το λες σοβαρα Eννοειται οτι ισχυει για αρκετες μπύρες αλλα γιατι λες να μη ντο λεω σοβαρα..? ειναι λαθος για εμενα να αλλαζει η γευση ανεξαρτητα την συσκευασια...φανταζεσαι την κορονα ή την σολ σε κουτι ? μπλιαχ !!!
steliospal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μωρε γενικά ισχύει αυτό που λέει ο φίλος και συνήθως το βαρέλι είναι ποιοτικότερο απο το μπουκάλι-κουτάκι. Αλλά στην heineken εγώ δε καταλαβαίνω μεγάλη διαφορά , πέρα οτι παίζει το βαρέλι να είναι πιο παγωμένο και πιθανώς γι αυτό πιο ευχάριστο. Η αθηναϊκή ζυθοποιία btw δε χρησιμοποιεί ανθάκια ή pellets λυκίσκου , αλλά σιρόπι λυκίσκου , πράγμα που κάνει τη γεύση του λυκίσκου να χάνεται ακόμα περισσότερο.
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 φανταζεσαι την κορονα ή την σολ σε κουτι ? μπλιαχ !!! Μείνετε οντόπικ, το θρεντ είναι για μπύρες. 2
nemesiskp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Σημερινες δοκιμες.Ενταξει τις ζεος τις γνωριζα.Η hertog jan και η konig μου αρεσαν.Για την weihenstephaner vitus δεν τρελαθηκα.
phanispal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως την ήπιες αρκετά κρύα τη Vitus;
nemesiskp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως την ήπιες αρκετά κρύα τη Vitus; Ναι ητανε αρκετα κρυα.Μου φανηκε οτι ειχε ελαφρια γευση για weisse.
phanispal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Σκέψου ότι είναι πιο βαριά, με 7.7% αλκοόλ. Και φαίνεται και στη γεύση δηλαδή. Καθώς ζεσταινόταν όμως δεν παρατήρησες διαφορά; Ή την ήπιες σαν amstel;
nemesiskp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τι να σου πω,ειμασταν δυο ατομα οποτε δεν προλαβαιναν να ζεσταθουν για να παρατησω καποια διαφορα. Παντως σιγουρα δεν ειχε τοσο παχια γευση οσο η konig.
petros71 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 duvel chimay frantziskainer smaiclaous και γενικα μοναστηριακες ..τωρα τον χειμωνα παγωμενες πινονται ? Μείνετε οντόπικ, το θρεντ είναι για μπύρες. συμφωνω lucifer για το ontopic αλλα ας προσθεσει και ο φανης οτι οι μπυρες της αθηναικης τουλαχιστον φτιαχνονται εδω με ελληνικο κριθαρι και οχι στην βουλγαρια να τα λεμε ολα ΠΑΝΤΑ!!
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μου 'πεσαν οι κωλότριχες απ' τη συγκίνηση.
Getta Robo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 duvel chimay frantziskainer smaiclaous και γενικα μοναστηριακες ..τωρα τον χειμωνα παγωμενες πινονται ? συμφωνω lucifer για το ontopic αλλα ας προσθεσει και ο φανης οτι οι μπυρες της αθηναικης τουλαχιστον φτιαχνονται εδω με ελληνικο κριθαρι και οχι στην βουλγαρια να τα λεμε ολα ΠΑΝΤΑ!! Ποιες Ελληνικες μπυρες φτιαχνοντε πχ στη βουλγαρια;
Adon1s Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 καλα δεν υπάρχει . Πήγα πάλι στον Καρφούρη στην Δελφών προς Μπότσαρη , και ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΒΕΡΓΙΝΑ !! ΕΛΕΟΣ ρε , πού θα βρω ;; Εναλλακτικά πήρα για δοκιμή την μαύρη της FIX .... οψώμεθα τί να περιμένω ;
leftermann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 ο Μασούτης της γειτονιάς μου έχει βεργίνα πάντως... Αλλά δεν έχει καμιά άλλη μπύρα της προκοπής ο πούστης... Ήθελα να πιω καμιά μαύρη και αναγκαστικά πήρα φιξ νταρκ, δέναι κακή μεν, αλλά με φαίνεται ακριβή 5 ευρώ η 4άδα, δηλαδή 1,25 τα 330 μλ. Με 1,70 παίρνω 500 μλ κοζέλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα