Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον Άγιο Δημήτριο Αθηνών αναφέρομαι. Είναι μακριά από το Μετρό εκεί Luci, είναι κοντά στο ύψος του γηπέδου να σου δώσω να καταλάβεις. Καλύτερα μετρό Δάφνη κατέβασμα και μετά 103/141 λεωφορείο.

android.png

Δημοσ.

Έχουμε και εδώ Άγιο Δημήτριο. Ο δικός μας έχει και Μετρό.

ο δικός μας είναι μυροβλύτης και μπυροβλύτης ναούμ.

Δημοσ.

Στον Άγιο Δημήτριο Αθηνών αναφέρομαι. Είναι μακριά από το Μετρό εκεί Luci, είναι κοντά στο ύψος του γηπέδου να σου δώσω να καταλάβεις. Καλύτερα μετρό Δάφνη κατέβασμα και μετά 103/141 λεωφορείο.

android.png

Σα να λέμε τον πούλο λουσι λοιπόν. Εγώ τόση διαδικασία για σλενκέρλα δεν θα έκανα πάντως.

Δημοσ.

Μπα, είμαι με γκαρνέλα. Ωραία είναι η μπυρίτσα, αλλά δεν κόβω το λεκανοπέδιο στη μέση για πάρτη της.

Δημοσ.

Έλα εδώ, να σε πάω στον παιδότοπο της μπύρας να παίξεις. (παίζει να φτάσεις πιο γρήγορα, και χωρίς μετρό)

Δημοσ.

Ο δικός μας ονομάζεται μπραχάμι και σήμερα/ αύριο θα ελέγξω το κατάστημα.

Ο ίδιος ο δήμος διαφωνεί μαζί σου. Τώρα πέρασα από εκεί και είδα ταμπέλα : Δήμος Αγίου Δημητρίου :P

Ζύθος λέγεται το μαγαζί (ναι κατόπιν εορτής τσέκαρα και όνομα xaxa)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Schlenkerla :wub: ευρέθη

Γερμανικά λουκάνικος checked

Αγαπημένη dijon mustard checked

Το σημερινό βράδυ προβλέπεται ονειρικό!!!

Luci, πράσινη Schlen δεν βρήκα :-(

Ωραιά πράγματα..Να χαμε λίγο!

Δημοσ.

Ο ίδιος ο δήμος διαφωνεί μαζί σου. Τώρα πέρασα από εκεί και είδα ταμπέλα : Δήμος Αγίου Δημητρίου :P

Ζύθος λέγεται το μαγαζί (ναι κατόπιν εορτής τσέκαρα και όνομα xaxa)

Αν είναι δίπλα στον Βασιλόπουλο είναι Δήμος Αλίμου και ο δρόμος είναι Καλαμακίου, 2 τετράγωνα κάτω από το παλιό μου σπίτι.

Αυτό λες? http://www.beer.gr/beerhouse/548-zythos-kalamaki

Δημοσ.

Ναι καλαμακίου τον βλέπω και εγώ τον δρόμο. Ωστόσο εγώ Αγίου Δημητρίου τον έμαθα και έτσι τον λέω :P

Είμαι κρεβάτι τώρα κ δεν μπορώ να linkαρω αλλά λογικα εσυ μου έχεις βάλει την μπυραρία σωστά? Στο ίδιο μέρος βρίσκεται και το μαγαζί που πουλάει μπυρολουκανικα λιανική.

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...