Προς το περιεχόμενο

Πυρκαγιές - Όχι πολιτικά post.

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι θα γίνει με επιτέλους με τα πολιτικά σχόλια;

Τις πολιτικές σας προτιμήσεις δείξτε τις όπου θέλετε, όχι εδώ μέσα!

:evil:

• Απαντ. 995
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@antreaslam θα μου απαντήσεις επιτέλους (εσύ και όλοι οι άλλοι διεθνιστές (να μην πω απάτρηδες)) τι στο καλό κάνει ένας οικοπεδοφάγος στον ταύγετο?Και στον Πάρνωνα?Και στην αρχαία Ολυμπία?Και στον Καιάφα?

Γιατί μου φαίνεται ότι μπήκε από κρατικά χέρια η φωτιά στο γραμματικό?

Δημοσ.
@antreaslam θα μου απαντήσεις επιτέλους (εσύ και όλοι οι άλλοι διεθνιστές (να μην πω απάτρηδες)) τι στο καλό κάνει ένας οικοπεδοφάγος στον ταύγετο?Και στον Πάρνωνα?Και στην αρχαία Ολυμπία?Και στον Καιάφα?

Γιατί μου φαίνεται ότι μπήκε από κρατικά χέρια η φωτιά στο γραμματικό?

Να μπήκε από κρατικά χέρια!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Με ποια λογική να μπήκε από κρατικά χέρια??

Να πεις από χέρια που είναι αντίθετα των κρατικών χεριών να το καταλάβω αλλά κρατικά????

Τέλλος πάντων ελπίζουμε να μάθουμε ποιοί και γιατί βάλαν τις φωτιές ώστε τουλάχιστον να μπορούμε να μιλάμε με βεβαιότητα!

Δημοσ.

Πρώτον στο Γραμματικό τα πάντα έχουν καεί εκτός από τα ξερόχορτα.Επομένως μπορεί έυκολα να σβήσει η φωτιά.Δεύτερον αμέσως μπήκαν 5 αεροπλάνα λες και το ξέρανε.μην ξεχνάς 3ον πςσ πριν λίγες μέρες μπήκς φωτιά εκεί κοντά σε στρατιωτική βάση.

Δημοσ.
Πρώτον στο Γραμματικό τα πάντα έχουν καεί εκτός από τα ξερόχορτα.Επομένως μπορεί έυκολα να σβήσει η φωτιά.Δεύτερον αμέσως μπήκαν 5 αεροπλάνα λες και το ξέρανε.μην ξεχνάς 3ον πςσ πριν λίγες μέρες μπήκς φωτιά εκεί κοντά σε στρατιωτική βάση.

στον στρατο λέγαμε άσκηση με πραγματικά πυρά....

εδώ μπορεί να είναι άσκηση με πραγματική πυρα....

εδιτ. Black black χιούμορ...

Δημοσ.

Ρε συ antreaslam εχεις κανει τοσα ποστ και λες το απολυτο τιποτα επι της ουσιας. Μπορεις να μας πεις τι λες επιτελους?

Θεωρεις η οχι οτι ειναι οργανομενη ενεργεια?Ειναι η οχι αυτα εμπρησμοι?

'Η ολα εγιναν απο κατα τοπους λαθη πολιτων σε επιπεδο ιδιο με προηγουμενων ετων.

Απαντησε. Μη μου πεις παλι οτι υπευθυνοι ειμαστε οι Ελληνες και οι πολιτικοι μας.Ειναι γνωστα αυτα και συμφωνω και επαυξανω.

Ομως εδω καποιος βαζει τiς φωτιες και δε θα κλεισουμε τα ματια για να μη μας πουνε συνομοσιολογους.

"Δηλαδη απο το ενα ακρο των αμερικανων που συνομωτουν εναντια στην χωρα μας παμε στο αλλο?ολα ειναι ροζ και ελατε να παιξουμε?"

Οσο με εξοργιζει η ανυπαρξια κυβερνησης (κανενα πολιτικο σχολιο) τοσο με εξοργιζει η νιρβανα καποιων και η ελλειψη ικανοτητας τους να προσπαθησουν να δουν τη πραγματικοτητα με οσα διανοητικα εργαλεια διαθετουν(και διαθετω).

Δημοσ.

Και βεβαια ειναι αλλο πραγμα(δε μιλισα πουθενα για κυβερνηση) αλλα αμα δεν γινουν ερευνες δε μπορεις να αποκλεισεις και αυτη τη πιθανοτητα.Bεβαιοτατα δε βγαινεις να πεις εκ των προτερων οτιδηποτε οπως κανανε αυτοι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς δείχνεις για άλλη μία φορά το μέγεθος της παντελούς ασχετοσύνης σου... :(

1. Προφανώς το Γραμματικό ούτε κατ' όψη δεν το ξέρεις γι'αυτό λες ότι έχουν καεί τα πάντα. Η Κοινότητα Γραμματικού και ο Δήμος Μαραθώνα είναι από τους πλέον πράσινους χώρους της Ανατολικής Αττικής. Καταπράσινο πευκόδασος. Τα ξερόχορτα μόνο στη φαντασία σου υπάρχουν.

2. Μπήκαν 6 αεροπλάνα (κι όχι πέντε) γιατί...

...

...

η Εύβοια (στην οποία επιχειρούσαν τα αεροπλάνα) είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ από την Αγία Μαρίνα Γραμματικού. Αν ήξερες πού βρίσκεται το Γραμματικό, θα το ήξερες κι αυτό. Αεροπορικώς ούτε 10 λεπτά δεν είναι.

Οπότε ναι, ήρθαν άμεσα τα αεροπλάνα. Μάλιστα άκουγα στο ραδιόφωνο κάτοικο της περιοχής των Στύρων Ευβοίας που διαμαρτυρόταν έντονα γιατί έφυγαν τα αεροπλάνα από εκεί και ήρθαν στο Γραμματικό.

Τα περί κρατικής συνομωσίας πρώτη φορά τα ακούω/διαβάζω.

Μπορείς να μας πεις (πλην των σαθρών επιχειρημάτων σου, όπως σου απέδειξα παραπάνω) πού αλλού στηρίζεις τη θεωρία αυτή;

Δημοσ.

εγώ πιστεύω πως για την ώρα δεν πρέπει να απορρίπτουμε κανένα από τα σενάρια..(άσχετα αν πιστεύω επίσης ότι τους πραγματικούς λόγους και ενόχους δεν τους μάθουμε ποτέ)..απορρίπτω μόνο το σύνολο των πυρκαγιών να προηλθαν όλες από ένα αίτιο..πχ όλες από εμπρησμούς ή όλες από απροσεξία ή ή...

ps:ο Καμπουράκης τι θέλει να μας δείξει με το μούσι που έχει αφήσει και είναι σαν ναυαγός?

Δημοσ.
Με την ίδια λογική δε μπορείς επίσης να αποκλείσεις ότι όλες τις έβαλαν γριούλες με φούρνους.

Εγω το αποκλειω,εσυ αμα θες οχι.

Απορριπτεται ευκολα διοτι δε μπορει η γριουλα να βαλει 10 εστιες ενω την ιδια στιγμη βρισκονται εμπρηστικοι μηχανισμοι παντου.

Οποιος ακομη πιστευει οτι δεν ειναι οργανωμενο σχεδιο,για μενα δε βλεπει τη πραγματικοτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...